rastamann
Poznat
- Poruka
- 7.897
Neodredjena:Ej ljudi stvarno ste carevi!Evo rasplakacete me!Salim se.Sila ste ozbiljno.Pomogli ste mi,mnogo vam hvala!
Pazi, za takve stvari uvek...Dobice mish u nos!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neodredjena:Ej ljudi stvarno ste carevi!Evo rasplakacete me!Salim se.Sila ste ozbiljno.Pomogli ste mi,mnogo vam hvala!
LepaLuki:I to polako, deo po deo...atomski mrav:Ja bi bio drugar sa tupim nozem...![]()
P.S. A jel moze drugarica?
I ja sam tuLord of Chaos:Ma da se mi lepo svi zajedno upoznamo, pa da krenemo i da odradimo taj posao.... 8)
Ako nece niko da ti veruje (mislim na roditelje),onda oni nisu normalni.Ja licno bih za moju kcerku okrenuo zemlju naopacke pa neka sve izgori,a tome majmunu ce neko vec zavrnuti siju. :x :x :x :x :x :xAnonymous:Hvala na svim ovim lepim savetima,ali tu postoji jedan mali problem.Ko ce meni da veruje? Pre svega on je tip koji je uvazeni profesor dva fakulteta,ima zavrsena tri,radi pri policiji kao psihijatar itd itd.?To je razlog zasto sam toliko izgubljena!Ali u svakom slucaju hvala.
E, nemojte mnogo da "KAKITE" sa palicama i sl.Devojka je pitala za savet, a ne da se vi Kur*ite.Ako nemate nista pametno da predlozite onda cutite.Neodredjena pokusaj sa SOS tel.Neodredjena:Jako mi je neprijatno cak i da mislim na ovo a kamoli da pisem!Ali svejedno,sta je tu je.Vec desetak godina imam tu neurozu koje ne mogu da se otarasim.Bila sam kod bezbroj terapeuta,ali nista.Izmedju ostalog kucni prijatelj je (koji je psihoterapeut)se ponudio da pomogne. Prva dva razgovora su prosla sasvim ok, ali kada sam dosla na treci,covek je pokusao da me siluje.Ne mogu vam opisati koliko je to gnusan i odvratan dozivljaj. Neko kome ste poverili svoju intimu i od koga ste ocekivali pomoc, da uradi tako nesto!Da ne pominjem profesionalnost!Roditeljima ne mogu da kazem jer nam je to kucni prijatelj...na kraju krajeva nemam ni kome da kazem! Ne znam sta da radim.Potpuno sam izgubljena...
A mene ne zoves? C, c, c...rastamann:Rasta se upravo probudio, pa ce sada da baza celu noc.DON-e, ako hocesh, a ti bani...
Anonymous:Hvala na svim ovim lepim savetima,ali tu postoji jedan mali problem.Ko ce meni da veruje? Pre svega on je tip koji je uvazeni profesor dva fakulteta,ima zavrsena tri,radi pri policiji kao psihijatar itd itd.?To je razlog zasto sam toliko izgubljena!Ali u svakom slucaju hvala.
Neodredjena:Gost:U forumu pises kako patis od neuroze,kako bi volela da se dopisijus sa ljudima jer nemas prijatelja,a sad kazes kako su te silovali.Samo visis ovde
Prvo i osnovno nisam rekla da su me silovali vec da je moj psihoterapeut koji me leci od NEUROZE pokusao da me siluje i da nemam nijednog PRIJATELJA sa kojim bih mogla to da podelim,tako da je to bilo vrlo grubo sa tvoje strane!