POKUŠAJ LINČA PREMIJERA VUČIĆA

Bakirov mali .

Ali to je za internu upotrebu, u svet je juče otišla vest da su zli Srbi napali i svog premijera dok je klanjao na dženazi i to ne iz ne znam kakvih izvora već je isti to LIČNO izjavio još onako zadihan od bežanije po onoj vrleti tamo i gotova priča.

Па, да, тако су и у кафићу Панда у Пећи, ономад неки Срби били безобразни...
Страшно.

Pa pravo da ti kazem sigurno da nije rezirano, ali je bilo ocekivano, ali drndati o atentau stvarno veze s mozgom nema.
Pa bacaju se i balklje policijcima na glavu i u usta i to u sopstvenoj zemlji pa nikom nista.
Jedna jadna zena ( majka ubijenih) lepo kaze da je to sramota jer ti koji su Vucica "kamenovali" nisu bili ni rodjeni u to vreme i nista ne razumeju.
Razuman i zreo politicar nikada ne bi srljao u neizvesnost. Znao je da nije pozeljan, da je rizik veliki, ogroman, ali on je hteo da izigrava Kraljevica Marka. Citali smo u novinama da je za samo jedan dan posete Merkelove, Srbiju preplaviii pripadnici tajnih i javnih bezbednostnih agencija Nemacke iako su znali da je ona od velikog broja Srba dobrodosla i da nece ici u masu, nece svojim prisustvom iritirati uzavrelu masu. Uostalom, Vucic kao predsednik vlade nema mandat da se u ime celog srpskog naroda, koji sa 99% svog stanovnistva (mislim na nasu Republiku Srbiju) nije ucestsovao u masovnom ubijanju muslimana u Srebrenici. Zasto bi se neko u moje ime, koji nije ni prismrdeo ni blizu Bosne u ta vremena, izvinjavao. Ja se ne osecam krivim za to i mnogo druga masovna ubistva, jer ja nisam ni znao sta se tamo dogadjalo, a kamoli da sam ucestvovao. Ako se ne varam, a ni tada nisam se saglasio sa podanickim mentalitetoim naseg naroda i naseg rukovodstva, jedan nas predsednik (Boris Tadic) je priustvovao toj komemoraciji i jednom se izvinio. Zar moramo da stalno skidamo pantalone i da nekoga moljakamo za oprostaj, kao oni9 nisu nikioga ubili samo si njih ujbijali. Koje smo mi face. Kazni ubice i naredbodavce i zatvori knjigu, ako si iole zdrave pameti.

Moje je misljenje da se Vucic osramotio i da od ove cele predstave stvara od sebe narodnog heroja.

Poslednja izmena:
Biserko: Vučić jedini korektno reagovao

Predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji Sonja Biserko kaže da je premijer Aleksandar Vučić jedini korektno reagovao na incident u Potočarima.
Izvor: Danas, Tanjug ponedeljak, 13.07.2015. | 09:35

Ona je dodala i da napad na Vučića najviše šteti samoj Srebrenici, porodicama žrtava i žrtvama uopšte.

Biserko je za "Danas" rekla da će se o pozadini incidenta izjasniti nadležni organi, da nije dobro što se sada u Srbiji konstruišu različite teorije zavere i da porodice žrtava samo žele da se prizna da je to bio genocid i njihova tragedija.

Predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji je ukazala da je sa tačke gledišta međunarodnih predstavnika, odluka Vučića da prisustvuje komemoraciji u Potočarima doživljena kao akt hrabrosti.

Biserko je ocenila da je čitava igra oko rezolucije "raskrinkala i Srbiju i Rusiju", da je reč o nepriznavanju presuda najviših pravnih organa UN koje je podrivanje međunarodnog sistema i da se Srbija olako upustila u tu igru, što će imati dalekosežne posledica za njeno približavanje EU.

"Nesmotreno je dopustila da je Rusija instrumentalizuje za svoje interese", rekla je Biserko.

Biserko je ukazala da je jedan od ključnih kriterijuma za približavanje EU regionalna saradnja, što nije moguće ukoliko Srbija sama ne napravi svoj ratni bilans, a da je tendencija u Srbiji da se govori samo o srpskim žrtvama.

Ona je ocenila da je "ovaj incident raskrinkao stanje u regionu" i "lažne ocene o regionalnoj saradnji" i da regionalna saradnja u poslednje tri godine stagnira i nazaduje.

"Vučić je dao korektnu izjavu nakon povratka u Beograd. Međutim, sve ostale reakcije u Beogradu su bile katastrofalne i u funkciji demonizacije Bošnjaka", smatra Biserko.

Na pitanje o podršci Vučiću EU i SAD, koje su usvojile rezolucije o osudi genocida u Srebrenici i njihov stav da Srbija treba da se suoči sa tom činjenicom, Biserko je odgovorila da taj stav nije u kontradikciji, ali da je naglasak na tome da se desio genocid u Srebrenici, da Srbija to mora priznati i da se od toga neće odustati.

ova nedoyebana dronfulja daje sebi za pravo d a sudi,osudjuje i presuđuje...ko da nju neko nešto pita..da je pravne države,bila bi u ćuzi odavno..

Glupa i agresivna "alahuekber" masa nije država.
Glupaci koji podržavaju i pravdaju glupu "alahuekber" masu su ništa drugo nego njene podguzne muve.
Da je Fakir Izetbegović jasno i glasno rekao "Nehćemo khaurina uBosni" - okej, nećete i u ku*ac. Nego ljigavo izbegava direktan sukob, puštajući svoje hijene da se iživljavaju nad predsednikom vlade jedne susedne države.
Ako je državni stav BiH da Vučić zbog izjave (ne citiram) "ubićemo 100 muslimana za jednog Srbina" ne može u BiH, onda neka se izjasne tako!
Kada je Vucicu poslat poziv da prisustvuje komemoralciji??? I da li je trazeno od njega da se izvinjava u ime ogromne vecine neduznog srpskog zivlja???

Ovo je školski primjer zamjene teza,
đe se VELEIZDAJA po svaku cjenu svodi pod neprihvatljivu srpsku krivicu za rat i sve žrtve rata!!!

Gospodine Vučiću, niti su Srbi u BiH narušili USTAVNU svetinju mira, .......niti su prouzročili ljudska stradanja!!!!

Gospodine Vučiću, svoj pokušaj Veleizdaje, davajući legitimitet isključivoj srpskoj krivici, .....NE MASKIRAJ U CIRKUS SREBRENICA!!!!

SVOJE LIČNO PONIŽENJE STIPL ČEZOM između srebrenički bula,......prepusti svojim frustracijama, ne frustriraj Srbe!

Poslednja izmena:
Такође је када је неки, на крају ће се испоставити, Албанац убио припадника Кфора, априори оптужен Србин.

A ko bi drugi ?!

Ja sam na startu ovde u prvoj mi poruci ako nije izbrisano , čim se ovaj gaf na klanjanju, dženazi desio , pitala kako se zove Srbin koji je bacio kamen na ovoga , jesu ga već u'apsili , a onda je sranačka vojska krenula u spam , žaljenje i prosipanje suza gorkih u čemu su prednjačile ove što samo zameniše DS iskaznice sns-ovim.

Не дозвољавам да ми мењају свест.

У то име престајем да гледам вести, бацам се на турске и индијске серије, цртане филмове и спорт.

Да вас сад видим, мајчини синови :mrgreen:

Možda sam malo ironičan kada izjavljujem nešto povodom tog pitanja. Meni smeta svako ko je išao na izvinjenje u Srebrenicu. Dovoljno je bilo jednom. Očigledno je da je to bila praksa naših političara u zadnjih petnaest godina. Tako da onima koji se pitaju zašto je Vučić išao u Srebrenicu, išao je verovatno po nečijem nalogu kao i zadnih petnaest godina što se ide. Ovaj zadnji incident je dovoljan da se toj šarenadi stane na put.

Može se takodje reći da je Srbija u političkom smislu sa negativne tačke pomerila svoj put u napred. U Sribiji BDP jeste porastao, mada se po nas obične ljude ništa ne ostei a BDP nam daje mogučnost novog zaduživanja, što nije neko posebno rešenje, al se mrda nešto sa mrtve tačke. Rusija je stavila veto na gonocidno rezoluciju, posle ovoga u Srebrnici logično je zaključiti da je i toj šarenadi kraj, ako neko opet bude išao tamo, morače žestoko da odgovara svom narodu, verujem da neće niko više ići u Srebrenicu. Ipak su to pomaci u političom smislu.

Bilo bi dobro kada bi narod imao snage da spreči poskupljenja struje i osiguranja koja nas čekaju- Jer trpeći sva ta poskupljenja mi smo sve siromašniji i sve manje imamo novca za svoje osnovne potrebe. Poskupljenjima se ugrožava osnovna egzistencija gradjana Srbije...

Kada je Vucicu poslat poziv da prisustvuje komemoralciji??? I da li je trazeno od njega da se izvinjava u ime ogromne vecine neduznog srpskog zivlja???

Kao prvo, nije se izvinjavao nego odavao počast nevino stradalima. Znači ne svim stradalima, nego nevino stradalima.
Poziv nije poslat u ni u koverti niti elektronski ili telefonom ni jednom predstavniku u svetu, nego se u diplomatskim izjavama skotova od kojih trenutno zavisimo očekivalo i ohrabrivalo da premijer Srbije poseti tu srebreničku farsu.

Не дозвољавам да ми мењају свест.

У то име престајем да гледам вести, бацам се на турске и индијске серије, цртане филмове и спорт.

Да вас сад видим, мајчини синови :mrgreen:

Подржавам уз неке исправке:D. Уместо турских серија, гледати оне што кувају, уместо индијских, читати неке класике. Иначе, ТВ држати угашен и палити само повремено.

Kao prvo, nije se izvinjavao nego odavao počast nevino stradalima. Znači ne svim stradalima, nego nevino stradalima.
Poziv nije poslat u ni u koverti niti elektronski ili telefonom ni jednom predstavniku u svetu, nego se u diplomatskim izjavama skotova od kojih trenutno zavisimo očekivalo i ohrabrivalo da premijer Srbije poseti tu srebreničku farsu.

Јел'? Требало је, онда, да прочита списак тих 'невино' страдалих, којима је одавао пошту... :roll:

Poslednja izmena:
Trebalo bi znati i definisati sta se mora menjati. U narodu se kaze: "Vuk dlaku menja ali cud nikada". Da li nekadasnji najmladji cetinik vojvode Voje i vojvodeTome moze za par godina da promeni svest i da zaboravi sve njegove uloge kao politicara i Slobinog najmladjeg ministra?

Nije On nikada bio chetnik, vec samo kreatura koja galami i prica prazne price, najgori chetnik je za njega moralna gromada i vojnik. Vucic nije bio u vojsci, cak nije sluzio vojsku kao ograniceno sposoban, sto znaci da je totalno nesposoban kao vojnik i taj lik da bude chetnik

Back