POKS pozvao princa Filipa da stane na čelo narodne pobune

Da li ste za to da princ bude na čelu pobune?

• DA

glasova: 10 23,8%
  • NE

glasova: 32 76,2%

• Ukupno glasova
    42
potpuna istina...znam jer imam pukovnika u familiji
Okreneš tv hepi i vidiš da svaki general, pukovnik odmah po penziji postaje sns analitičar. Nama je general držao govore na informisanju kako Srbija napreduje uz ovu vlast ali nije znao da odgovori kako da se poboljšaju uslovi u vojsci. Još dok su u službi sa naprednjacima otvaraju firme koje vrše razne usluge za VS i isisavaju novac iz budžeta. Vojska plaća sve 3-4 puta skuplje i bukvalno danas se osnuje firma u nekoj šupi a već sutra vojska tu servisira vozila, mašine itd. Težak kriminal.

Okreneš tv hepi i vidiš da svaki general, pukovnik odmah po penziji postaje sns analitičar. Nama je general držao govore na informisanju kako Srbija napreduje uz ovu vlast ali nije znao da odgovori kako da se poboljšaju uslovi u vojsci. Još dok su u službi sa naprednjacima otvaraju firme koje vrše razne usluge za VS i isisavaju novac iz budžeta. Vojska plaća sve 3-4 puta skuplje i bukvalno danas se osnuje firma u nekoj šupi a već sutra vojska tu servisira vozila, mašine itd. Težak kriminal.
. . . . , zato, ne valja, bez kralja.!?

. . . . , zato, ne valja, bez kralja.!?
Aha kao u vreme Aleksandra I kada je stavio pozadinca generala Živkovića na čelo vojske. General Zivković prošao kroz ratove 1912-1918 a borbu i komandu nad jedinicom u borbi video nije ali je kod Ace došao do vrha vojske i bio predsednik vlade. Inače poznat kao i furundzija u svoje vreme. Kraljevi iz Karadjordjevićeve dinastije su baš znali da urede stvari u državi i vojsci toliko dobro da je Srbija nestala na kraju. El onaj kralj koji je po ujedinjenju austro-ugarskim oficirima davao po čin više i koji je delio vojne penzije generalima dvojne monarhije dok ostatke Vojvode Putnika nije hteo da vrati u Srbiju dok ga Francuzi nisu naterali. O toj monarhiji pričamo? O onoj gde je Pašićev sin za vreme rata primao apanažu u Parizu veću od ministarske plate. Ili pričamo o monarhiji gde je Pasićev sin preprodavao stočni fond koji smo dobili kao ratnu odštetu. Ili pričamo o kralju Aleksandru koji je sam sebi digao apanazu u visini od oko 1330 plata doktora iz tog vremena. Neka fala bratac.

Nema većeg izvora komunizma u Srbiji od SANU i službe...

У свим институцијама је тако, а у САНУ нарочито.

И даље се влада из 1944.г. , да ли си биолошко или идеолошко дете и унук комунизма, мање је битно !

А, знамо ко је прешао Дрину напао Србију и освојио је уз помоћ Американаца и Британаца, да би се у Вршцу спојио са Совјетима - и то ће једног дана гвозденом метлом да се чисти !

Говориш неистине и само спинујеш, никада нисмо били у коалицији са Мицом али то је тачно манир и школа од ових за које ме оптужујеш да сам њихов. И то да нисмо нормални , да само лудаци могу бити за Монархију, да смо злочинци, да хоћемо рат са свима , издајници и страни плаћеници. Па , види има нас и то доста, Монархија је једино што је остало Србима и Србији да не нестанемо као народ и не изгубимо државу. С вером у Бога за...даље знаш не заборављај !

Монархија је уништена, а република никада није успостављена, јер је паразитска па самим тим је неспособна да формира институције, које више личе на коминтерну од горе. Данашње институције немају своја тела као у Монархији

Изгледа да ће Република у покушају , на крају сопствене бедне еволуције саму себе уништити !

Прво да научи српски језик.
Затим нека се он и његова породица спусте на земљу. Не може и не сме очекивати краљевски третман.
На крају, мора да засуче рукаве и уђе у срж проблема, међу народом.

Иако сам противник монархије, можда бих стао уз њих. Мислим, радије уз њих, него уз тренутно власт, или лажну опозицију.
Али они то неће урадити. Они очекивају да сви безусловно падну на колена.

I željan samo da se domogne stana ako moze u Beogradu. Radio sam u vojsci pet godina. Jedan od komandanta sa Košara mi je bio komandant jedinice. Pobegulja koja ostavila vojnika šiptarima a on pobegao. Uvek mrzeo vojnike i glumio visinu. Porodica vojnika vodila spor 20 godina sa njim. Sve to je lipov rac koji se čuvao da slučajno ne strada dok decu i rezerviste gurali u sigurnu smrt. Znaš kao veteran Sve i kakav je to kadar i iz kojih krajeva. Najgori soj ljudi je oficir JNA i današnji oficiri ove po svemu sudeći i dalje jna.

Зато мора да се мења и државно уређење и облик владавине !

Доста је било пораза са том Југословенштином, Титославијом, који су имали само привилегије, а који се фолирају да имају неку способност, част и врлину.

Princ i pobuna nekako ne idu zajedno.
Kad mladi Stefan poraste i završi školovanje, pa ako ga narod i crkva zamole.
Принц не треба да стаје на чело побуне коју су други покренули већ да каже народу своје виђење изнесе свој план и решења па да се Црква и народ сложе међутим засада ништа још... можда човек само воли да се слика...губим полако стрпљење са Карађорђевићима никад се не зна коју политику заступају...није био такав Карађорђе а ни Краљ Пера... изгледа је превише страних гена ушло у ту фамилију...

ДБ-овски постављена тема.

Као прво Јелић је избачен из ПОКСА, а овај позива ЊКВ Принца.

Па сигурно да се Принц Филип пази компромата, којег уваљују службе, ево и крстарица !

Зато мора да се мења и државно уређење и облик владавине !

Доста је било пораза са том Југословенштином, Титославијом, који су имали само привилегије, а који се фолирају да имају неку способност, част и врлину.

Од све војне стручности монархичари су једино усавршили технику одкошћавања и роловања праситја

И Обреновићи имају неког потомка е сад не знам да ли је од Милоша ( Теодоровића Обреновића) или од Милана Обреновића. Пошто су ту две мушке лозе поштеније би било да ту династију зовемо Бабавишњићи :D

Мора генетика да се освежи са неком српском сељанчицом да будући принчеви опет почну да личе на Србе! :heart:
1753343572498.png

1753343602571.png

Не овај код ми је усадио мој деда жестоки антикомуниста и сигуран сам да би и он и његов ћале и деда иначе борци за Србију данас били против окупатора са запада као што су били и онда. За друге не знам, вероватно их је комунизам васпитавао па су испали такви...никакви. Чујеш Аустроугарска...па мој прадеда их је разгузио...
:ok:

Неинтелигентни, неспособни и неискусни људи који се не баве практично неким удружењима грађана и странкама, немају појма колико има убачених ДБ-оваца и колико је то тешко прочистити.

У сваком случају буде ли опет монархије, чека нас огроман посао гвоздене метле !

Или ћете се прилагодити истинитој политици и традицији Шумадинаца или ћете сви изгубити гостопримство.

Почните да се преваспитавате у свом понашању, јер сте код домаћина у његовој кући.

И ЊКВ о томе повремено говори

Или ћете се прилагодити истинитој политици и традицији Шумадинаца или ћете сви изгубити гостопримство.

Почните да се преваспитавате у свом понашању, јер сте код домаћина у његовој кући.

И ЊКВ о томе повремено говори
1750325850287.png

Back