Pokloni za žene

Elektricnu cetkicu za zube + mali dodatak http://www.amazon.com/Tingle-Tip-Toothbrush-Attachment-Vibrator/dp/B005VFFIIS

bNlN3fm.jpg

Mene je ovo asociralo da napišem električna stolica, ali msm da to ne bi bilo korektno. I bilo bi protumčeno kao da sam psajho,te sam se suzdržala :)

provociras, a?

ja ti odgovorim aadekvatno i onda me tvoj tihi partner bamuje. providni ste

zato ti lepo ides na ignore. z:poz:

Jbt, evo, ja baš pojedoh jedan dobar sendvič, i napravih devojci isto.
Oduševljena je zato što sam koristio najnoviju metodologiju u spravljanju sendviča. Zahvaljujući Tački 35 koju sam primenio, uopšte se ne vidi da je salama iz Matijevića. Realno, čovek bi pomislio da je u pitanu italijanska mortadela vrhunskog kvaliteta.

Ajde cure dajte nam ideje da se ne mučimo. Što biste najradija za novogodišnji, božićni poklon dobile, koji parfem, kakvi automobil, koliko nula itd. spašavajte
Ja recimo volim da me pita sta zelim. Ne palim se kao pre na iznenadjenja. Bilo da je rodjendan, Nova god sta god ja ga navedem ili lepo kazem to i to i cao. Iznenadjenja su parfemi sa kratkih putovanja na koja vesto ide ili neke bombone ili tako nesto sto volim iz te zemlje u kojoj je bio.
Nije bitno koliko je nula vec da mi se svidja, treba i da cu nositi ili koristiti.

Back