Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jos uvek aktuelnoo

Извини, овде се 99% поклањају мешанци, ретко кад расни пси и то су углавном одрасли пси. Ако ти баш треба расан пас, види по огласима неку јефтинију варијанту али кажем "колико пара толико музике".

Upravo me je zvala jedna prijateljica. Nedavno joj je uginula kuca pa bi ona usvojila neku manju rasu [mislim na mesanca] Ako neko ima neku mesanku pudle ili nesto slicno neka javi.

poruka broj 2793 sa 112 strane
22.11.2008., 14:38 #2793
Dexas

Re: Pokloni - kuce, mace i ostalo

--------------------------------------------------------------------------------

Pudla na poklon !!Muzijak star oko 1god crne boje !!!!

HITNOOOO

Poklanjamo 3 minijaturna plavooka maceta - 2 crnkaste devojcice i 1 zutog decaka (1 od zutih decaka je vec obecan). Mama je tigrasta domaca macka (koju smo i mi uzeli upravo preko ovih oglasa), tata se ne zna, ali pretpostavljamo da je angorac jer su svi macici debeljuskasti i plavooki. Svi su blesavi i pitomi, naviknuti na psa (koji se o njima brine skoro kao mama) i na klince. Do 8. decembra moraju da ostanu sa mamom a onda su vasi :)
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili biste voleli da vidite mace pre nego sto ih uzmete :) javite se! telefon je 0621297537, e-mail gorica@eunet.yu
Pozdrav,
Gorica

Prilozi

• DSC_1657.jpg
    DSC_1657.jpg
    42,4 KB · Pregleda: 2
  • DSC_1675.jpg
    DSC_1675.jpg
    24 KB · Pregleda: 2
E ovako, pas se zove Rubi, sterilisan, lep, dobar, voli da se mazi, voli decu, ceo dan spava, zna red!
Gazde putuju i nece moci da ga vode sa sobom!
Uzet je iz BB azila pre skoro 7 godina, vaspitan, nenametljiv, druzi se sa svim psima, macama...
Veoma, veoma je hitno, nemaju gde da ga smeste bar dok se ne nadje stalni smestaj, oni idu u toku sledece nedelje!
Molim vas sve da nadjete nekog bar da ga pricuva do udomljavanja!

ovog psa je trebao da uzme jedan lik ali se predomislio danas a vlasnici putuju sad u nedelju !!!!!!!
Neki ludak hoce da ga uzme dok se ne nadje smeshtaj i ko zna sta moze da uradi psu.
Pricha je isla kako je on vec ubio jednog psa pre ne znam koliko.....
ako neko moze da prichuva Rubija dok mu se ne nadje stalni smeshtaj neka se javi sto pre,ima malo vremena !

Moja poznanica je pronasla i uz dosta teskoca skinula mace sa krova zgrade gde je bilo baceno. Maca je zenkica, ima oko 2,5 meseca i jako je umiljata i dobra. Dlaka joj je malkice cupava i u prirodi izgleda pufnasto i okruglasto - sto se na fotkama mozda ne vidi.
Poklanja se iskljucivo za stan. Tel. za zainteresovane je sledeci: 0649631723

02io1.jpg

menijeovanajlepsask5.jpg

Zena po imenu Nada ima 10 pasa, dve zenke je skotne nasla na ulici, jedu kokerku koju je komsinica izbacila skotnu i od nje poklanja 2 muzjaka i nju!
Jedan muzjak je kratkodlak, crn a drugi je isto crn ali je u originalu kao koker. To su stenci od 3 meseca ocisceni od glista!
Majka ima 2 godine(kokerka) i ona je krem boje, preslatka.
Od druge zenke je od 10 stenaca spaseno 5, jedno je poklonila a jedno udomljava!
Molim sve da pomognu u udomljavanju jer je zena prihvatila Rubija ako se stenci udome!
Svi psi ce biti manjeg rasta, 2 polukokera i ovo malo!
Slike su lose jer sam slikala telefonom!

ovog psa je trebao da uzme jedan lik ali se predomislio danas a vlasnici putuju sad u nedelju !!!!!!!
Neki ludak hoce da ga uzme dok se ne nadje smeshtaj i ko zna sta moze da uradi psu.
Pricha je isla kako je on vec ubio jednog psa pre ne znam koliko.....
ako neko moze da prichuva Rubija dok mu se ne nadje stalni smeshtaj neka se javi sto pre,ima malo vremena !

Rubi je privremeno ili trajno-videcemo, smesten!
Odveli su ga kod Nade jutros!
Ostalo je da se njeni stenci udome!

jaooooo medena je, hocu ja tu kokicu, ako se jos udomljava!
jos ako ima kucne manire, zna da ide na povodcu i da obavlja nuzdu napolju, pa odlicno!
jos ostaje mog dragog da ubedim, ali mislim da to nece biti problem, pa preslatka je!
evo, i obecavam da cu je sterilisati i obezbediti u svakom smislu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back