Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Prilozi

• post-13-1222848278.jpg
    post-13-1222848278.jpg
    85,2 KB · Pregleda: 17
Ova dva stemeta i tamnije mace su usvojeni danas,otisli u Dobanovce.

Ostalo je mace sa infekcijom ociju i bez jednog oka,kome se pridruzio stenac sa polomljenom prednjom sapom.

Ne znam sta se u medjuvremenu izdesavalo sa sivim tigrastim macetom, ali je trebao da vidi veta zbog ovog preostalog oka koje suzi (ili da se krene "samostalno" u lecenje oka po savetu veta). Nadam se da mu je bar to jedno spaseno.

I malisa sa polomljenom sapom takodje je kandidat za lecenje. Jasno mi je da to nije uvek lako i moguce... Nadam se da su oboje solidno.

Potreban privremeni ili konacni smestaj za belog macora starog oko 3 meseca (taman je samo mali deo repa).

Neophodna mu je i odgovarajuca nega medikamentima (prehladjen je).

Trenutno se nalazi u centru Beograda, na ulici i zavisi od mogucnosti i zelje okoline da mu pomogne da ozdravi i snadje se. Verovatno, izbacen na ulicu pre oko mesec dana.

Za dalji dogovor, pod uslovom da macorcic i dalje bude gde jeste i ziv, javiti se na pp.

poklanjamo 3 sarene mace cija hiperproduktivna mama mora na sterilizaciju a oni kao sto se vidi zive u ulazu... privremeno su zbrinuti i lece im se okice dok cekaju da ih neko usvoji. ako znate nekog ko zeli sarene da sarenije biti ne mogu mace javite se ma mail. bojsan@eunet.yu ili na pp

mali lovac
g-1.jpg

a-1.jpg

skoro smo identicne (jedno je sigurno devojcica)
f-1.jpg

ovoj slatkici je pola glave crno pola sareno
d-1.jpg

c-1.jpg

ne brinite za okice, ljudi koji ih cuvaju ih lepo neguju tako da ce ubrzo lepo gledati, mace imaju oko 2 meseca i uzivo izgledaju manje nego na fotkama, od mene se malo plase, jer stalno prolazim sa giletom (veliki crni pas od koga male mace dobijaju nerne slomove) tako da su bile nepoverljive za poziranje...

Поклањам маце које су већ велике. Научене на двориште али прилагодљиве и кућним условима.
Има их више. Фотографије погледати у мом профилу.
Никад их не бих поклањао да имам услове да их задржим.
Нажалост, селим се из ове куће и више нећу имати услове да буду са мном.

Поклањам маце које су већ велике. Научене на двориште али прилагодљиве и кућним условима.
Има их више. Фотографије погледати у мом профилу.
Никад их не бих поклањао да имам услове да их задржим.
Нажалост, селим се из ове куће и више нећу имати услове да буду са мном.

imali veće tuge?

Требало је четири да узме моја блиска пријатељица али се њен тата није сложио јер се плаши да ће њихов мачор отићи од куће.
Толико сам се вечерас изнервирао да ми је кренуо камен из бубрега.
И, нема веће туге.
Плакао сам вечерас први пут од мамине смрти...

Требало је четири да узме моја блиска пријатељица али се њен тата није сложио јер се плаши да ће њихов мачор отићи од куће.
Толико сам се вечерас изнервирао да ми је кренуо камен из бубрега.
И, нема веће туге.
Плакао сам вечерас први пут од мамине смрти...

šta se dešava?
da li si iznašao neko rešenje?

to za Slaviju....
ajde ako bude neko udomljavanje preko vikenda javite. Imam kucu za udomljavanje, a radim, pa mi radni dani nimalo ne odgovaraju :(

Evo nje jos jedared i ovde

Stara 3 meseca, ociscena od parazita, naviknuta da vrsi nuzdu na novinama. Veoma poslusna, pametna i vesela. Ja je zovem Shvrca. Bilo bi idealno neko dvoriste....

Prilozi

• prava.JPG
    prava.JPG
    29,1 KB · Pregleda: 14
Ova dva stemeta i tamnije mace su usvojeni danas,otisli u Dobanovce.

Ostalo je mace sa infekcijom ociju i bez jednog oka,kome se pridruzio stenac sa polomljenom prednjom sapom.

Evo ovako:

Pošto ljudi, koji su se obratili za pomoć oko ovih životinjica, ni posle mnogobrojnih obaveštenja, da se pojavio neko ko je u mogućnosti da im pomogne, nisu našli za shodno da se oglase i dovezu životinje, kao što su prvobitno obećali, Maša i Dejan su sinoć oko pola deset autobusom otišli na aerodrom da ih traže (jer niko od nas nije znao precizno da kaže gde su oni). Posle malo traganja uspeli su da pronađu čuvare koji su brinuli o njim i dva mačeta. U međuvremenu pored mace bez okca pojavilo se još jedno. Ljudi kažu da im često ostavljaju tu štence i mačiće. Kuca je sinić bila negde u skitnji, tako da je nisu uzeli, ali su uspostavili kontakt sa ljudima odande, tako da će ih zvati kada se vrati. Mačiće su sinoć odmah odneli kod veterinarke....O daljem toku, pretpostavljam da će vas oni izveštavati...

Hvala vam Mašo i Dejane!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back