mrvica i cile
Primećen član
- Poruka
- 918
A iz koje organizacije su one?
Ej Mačkić šta si uradio po ovom pitanju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A iz koje organizacije su one?
Gore u parku je pre mesec dana izbacen pas koji lichi na vuchijaka po gradji,a u faci lichi i na vuchijaka i na rota.Crn je sa braon....kao rot...
mnogo je lep i jako je tuzan.Voli da se mazi i zeljan je paznje.
Vlasnik ga je izbacio da bi kupio shtene boksera...tako da sada ima boksera a njegov pas je jadan u parku u depresiji.Svima pokusava da se ushlihta.Videti njegovu tuznu facu je nesto......uf.....strashno.
Star je oko godinu ipo.
Nisam ga slikala jer nisam nosila telefon...
ako ga neko zeli neka se javi,on je za dvorishte,posto je i kod te budale bio u dvorishtu..
samo ne znam kako ce im boxer preziveti zimu u dvorishtutkacio:
molim vas,preklinjem vas da usvojite ovog psa,nece preziveti na ulici,ne ume da se snalazi,zgazice ga nesto
064/3200695....
ako zelite da ga vidite javite se
Da li neko zna nekog ko bi poklonio stene neke od krupnijih rasa tipa, nemacka doga, dogo argentino, bernandinac, nemacki ovcar, doberman... Mora da bude stene jer imam macora Svetozara starog 5 meseci i zeleo bih da ne bude netrpeljivosti izmedju psa i macke. Rado bih kupio psa, ali trenutno nisam u mogucnosti da to ucinim, pogotovo posto stenad ovih rasa nisu bas jeftina. Nebitan mi je pol i posedovanje rodovnika. Ako takvih ima, molim vas javi te se.
POZZZ
Da li neko zna nekog ko bi poklonio stene neke od krupnijih rasa tipa, nemacka doga, dogo argentino, bernandinac, nemacki ovcar, doberman... Mora da bude stene jer imam macora Svetozara starog 5 meseci i zeleo bih da ne bude netrpeljivosti izmedju psa i macke. Rado bih kupio psa, ali trenutno nisam u mogucnosti da to ucinim, pogotovo posto stenad ovih rasa nisu bas jeftina. Nebitan mi je pol i posedovanje rodovnika. Ako takvih ima, molim vas javi te se.
POZZZ
mala maca na poklon.
nasla sam je samu u travi na vrucini,jadnica mala.
tj nisam ja negomoji kerovi.imala je srecu sto je nisu pojeli pa sad bilo lepo da ima srecu da je neko usvoji odavde.nemam je gde jer mi kerovi ne podnose macke.komsinica je uzela samo do sutra.
HITNO joj treba udomljenje.jako je mala,place i trebalo bi da se malo hrani na spric.
![]()