Pre par dana u Bulevaru Kralja Aleksandra su me udarila kola. Ostala sam da lezim na sred ulice, nepomicna i tada me je jedna devojka prenela na trotoar. Nisam mogla da se pomerim preko 2 sata.Ljudi su se skupljali oko mene, ali niko nije hteo da mi stvarno pomogne. Konacno je naislo njih troje i resili su da mi pruze pomoc po svaku cenu. Jos skoro 2 sata pokusavali su da nadu veterinara koji bi dosao ili bar prevoz, ali niko nije hteo da dodje. Vec mi je postalo i jako hladno, pocela sam da se tresem i tada su me odveli njihovoj kuci. Konacno, jedini koji je nakon toga dosao je veterinar Mica, koji me je podigao na noge! Imala sam prelom prednje desne sapice, ali sada je sve sto se toga tice, u redu. Sada sam relativno dobro, jos uvek se oporavljam, jer sam i pre udara imala neku upalu i povisenu temperaturu zbog koje, evo danas, primam poslednju inekciju. Juce sam posle svega toga prvi put trckala i igrala se kao i svaka druga srecna kuca. Ljudi koji su me spasili jos uvek se brinu za mene, ali nece vise moci, jer jedni nemaju uslova da me drze, a drugi zive u iznajmljenom stanu i uskoro se sele.Bojim se da cu ponovo morati da ostanem sama na ulici koja mi uopste nije bila naklonjena i zato vas molim pomozite mi da nadem dom i nekoga ko ce mi pruziti svu ljubav i paznju koju zasluzujem, a ja cu mu sigurno mnogo vise uzvratiti !! Molim vas pomozite mi HITNO JE!!!