Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mene i dalje niko ne zeli.... samo zato sto sam devojcica.... a najmilija sam od svih... :( :(
DSC01596-1.jpg

Na teritoriji Novog Sada i okoline poklanjamo pse i mace.
U pitanju je udruzenje gradjana pa nas ljudi stalno kontaktiraju kada pronadju napustene zivotinje ili imaju iz kucnog legla da poklone...
Ove na slikama su samo neke od zivotinja o kojima trenutno brinemo.
Nadamo se da ce se neko javiti i da cemo uspesno udomiti neke od njih :super:

POSTERsabr-1.jpg

Kod mene na Zvezdari neko je izbacio psa koji je isti ili mozda jeste dogo argentino, kako kazu komsije njegovi vlasnici su kupili drugog psa!!! Ja ga trazim da mu bar dam da jede i samo smo ga jednom nasli, jadnicak je mnogo mrsav i jako uplasen, po mojoj proceni nema vise od godinu dana ako ima i toliko, ja bih ga uzela ali ne mogu zbog Snupija jer ne voli muzjake, pas je dobar i igra se sa nasim psima, skroz je beo, naravno, i voli da se mazi ali je nepoverljiv. Kad ga budem slikala saljem slike!!!!

inache,juche je jedna babetina otrovala stence ove mladje,dala im je mleko i u mleko stavila ono zxa pacove...odneli smo ih kod vlade u rot i isprali su im stomake,dali im aktivni ugalj i posle ih je preuzela teja i sada su kod nje u stanu. Nocas je jedno kriziralo pa su ga grejali i masirali i izvuklo se,svi su zivnuli.Izgleda da otrov nije bio jak,tj.babetina se zeznula i dala manje nego sto treba...
deca znaju koja baba je u pitanju,tako da ce baba biti......kada saznamo ko je....teshko njoj...znachi neka moli boga da ne saznamo ko je....a sto je najgore baba ima psa ili machku...u pitanju su dve babe, jedna je trovala druga je pretila shinterima....sad ne znam koja od njih ima psa a koja machku...mislim da je ova sa psom trovala,koliko sam skapirala......
elem,ostali su nam ovi stariji kojih ima 4,vratilo se ono sa duzom dlakom. sada nam je frka za njih da ne otruje i njih....moramo da ih sklonimo negde a ne znamo gde...ono zuto iz tog legla je sinoc udomljeno....

odlepila sam definitivno.....baba neka se moli bogu...trebace joj

0643200695

Pre par dana u Bulevaru Kralja Aleksandra su me udarila kola. Ostala sam da lezim na sred ulice, nepomicna i tada me je jedna devojka prenela na trotoar. Nisam mogla da se pomerim preko 2 sata.Ljudi su se skupljali oko mene, ali niko nije hteo da mi stvarno pomogne. Konacno je naislo njih troje i resili su da mi pruze pomoc po svaku cenu. Jos skoro 2 sata pokusavali su da nadu veterinara koji bi dosao ili bar prevoz, ali niko nije hteo da dodje. Vec mi je postalo i jako hladno, pocela sam da se tresem i tada su me odveli njihovoj kuci. Konacno, jedini koji je nakon toga dosao je veterinar Mica, koji me je podigao na noge! Imala sam prelom prednje desne sapice, ali sada je sve sto se toga tice, u redu. Sada sam relativno dobro, jos uvek se oporavljam, jer sam i pre udara imala neku upalu i povisenu temperaturu zbog koje, evo danas, primam poslednju inekciju. Juce sam posle svega toga prvi put trckala i igrala se kao i svaka druga srecna kuca. Ljudi koji su me spasili jos uvek se brinu za mene, ali nece vise moci, jer jedni nemaju uslova da me drze, a drugi zive u iznajmljenom stanu i uskoro se sele.Bojim se da cu ponovo morati da ostanem sama na ulici koja mi uopste nije bila naklonjena i zato vas molim pomozite mi da nadem dom i nekoga ko ce mi pruziti svu ljubav i paznju koju zasluzujem, a ja cu mu sigurno mnogo vise uzvratiti !! Molim vas pomozite mi HITNO JE!!!

Usvojio bih persisku macu ako neko ima da pokloni ili da ne moze vise da izdrzi sa njom :) Mojoj devojci se mnogo svidja ta vrsta maca, i hocu da je iznenadim, imala bi idealne uslove za zivot!

Na standu NOE juce je, izmedju ostalog, bilo i zuto cupavo mace, nije persijsko, ali je mnogo slatko i ima duzu dlaku. Oni svaki dan imaju stand na Slaviji u Miticevoj rupi, ako si zainteresovan napisi, pa cemo zvati Dejana iz NOE :bye:

izgleda da je baba otrovala i ostale shtence ove starije.
deca kazu da su umrli od gladi,sto je nemoguce,zato sto su im stomaci bili stalno puni,svi su ih hranili svaki dan.Bolesni nisu bili,a i od bolesti bi uginuli tek posle minimum nedelju dana a ne u toku jednog dana...
jedino preostaje da su otrovani.Obdukciju ne mozemo da uradimo jer koshta sto evra...
znachi ta baba neka polako pochne da se moli bogu

*** ja bi uzo nekog psa al zivim u stanu...
a moji nece da im pas ***** i pisa po sobama :(

stene nauchish da ide na novinu u wc,a kada napuni nekih 6 ili 7 meseci,prestaje da pisa po kuci...
ako zelis psa,a njima smeta to sa wc-om,uzmi neko starije shtene od minimum 5 meseci i neces imati problema....pogotovo ako je stene do tih 5 meseci zivelo napolju i naviklo da ide u wc napolju....veruj mi,svako starije stene kjoje sam uzela sa ulice,nije pisalo i kakilo u stanu nego samo napolju,doduse setala sam ih 4 puta dnevno,ali taj broj setnji se smanjuje kako stene raste i na kraju ga setash tri puta,ujutru popodne i uveche

izgleda da je baba otrovala i ostale shtence ove starije.
deca kazu da su umrli od gladi,sto je nemoguce,zato sto su im stomaci bili stalno puni,svi su ih hranili svaki dan.Bolesni nisu bili,a i od bolesti bi uginuli tek posle minimum nedelju dana a ne u toku jednog dana...
jedino preostaje da su otrovani.Obdukciju ne mozemo da uradimo jer koshta sto evra...
znachi ta baba neka polako pochne da se moli bogu

auuu..tuzno,veoma tuzno...
nego objasni mi gde zivi ta baba da dodjem da je posetim s palicom, ako je to tacno da ih je ona otrovala raunajte i na mene kad budete otishli kod nje na kafu..:think:

ma jok,kakve palice...
uzecu neku vodu ili sok josh bolje i reci cu babi da je otrovan sok (sto naravno nije tachno,ja nisam toliki psiho) i nateracu je da popije to.....pa kada se bude preplashila ako joj ne bude stalo srce,nikad joj nece vise pasti na pamet da truje zivotinje

Seen! U vezi pisanja i ****** po sobama, samo ti nabavi psa i setaj ga sto cesce, a kad ga zavole, nece im smetati ako se neki put uneredi i van prostora predvidjenog za to!(Moj Lale i dalje to radi po tepisima, pa idem za njim sa kofom i dzakom od krompira!). Istina, ponekad, kad mi je zena nervozna, nocu ga odvedem u zatvor (tako zovem boks).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back