Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Komsinica ima tri male kuce (mesanci) od mesec dana, dva decaka i jednu devojcicu... Za jednog decaka je nasla dom, za drugog je moguce da je nasla al jos nije sigurno, ali devojcicu niko ne zeli :(:(:(
Novi Sad je u pitanju. Kuce su preslatke javite mi se na pp ako zelite da pruzite dom ovoj slatkoj curici...
Srednjeg rasta, mesanci, veoma veseli, vole da se igraju, ma pravi mali medenjaci!!!

Evo i slicica:
DSC01596-1.jpg

DSC01597-1.jpg

DSC01598-1.jpg

Crni je muzjak, a svetlija braon je zenkica :heart::heart:

Poslednja izmena:
Maza i Laza su štenci iz istog legla. Trenutno žive u školskom dvorištu specijalne škole »Sveti Sava« na Umci. Puno pažnje i ljubavi dobijaju od dece ometene u razvoju i tamo im je zaista lepo. Ipak kako će škola uskoro ostati pusta zbog odlaska dece na letnji raspust važno je da im što pre nađemo staraoce.
Ukoliko želite da udomite obe kuce ili znate ko bi želeo da stekne prijatelja ukoliko ih uzme za kućne ljubimce javite se Kristini,defektolog u školi,na telefon:064 16 24 566.

Milica je mlada ženka mešanac i veoma je umiljata. Kao štene nađena je na parkingu u Sremčici. Druželjubiva je i mila,pa joj i ime odlično pristaje.
Ona je čipovana, vakcinisina i ima svoj pasoš.Još samo da joj nađemo prikladne vlasnike koji će se o njoj starati i negovati je.
Ukoliko želite da je upoznate i provedete neko vreme sa njom javite se Kristini na telefon: 064 16 24 566.

Prilozi

• laza&maza.jpg
    laza&maza.jpg
    15 KB · Pregleda: 6
  • milica.jpg
    milica.jpg
    36,1 KB · Pregleda: 4
Opet se omaklo. Sar pej, crni, tata, zuta kuja, dzukelica, mama. Psici su preslatki, traze se dobre duse da ih uzmu, gaje, maze i paze. Jedan zuti ce liciti na sar peja, vec je naboran, jedan crni je skroz blesav, ne stane ni na sekund, drugi crni je filozof, sedi i razmislja pogleda odlutalog u daljinu, zuta devojcica je preslatja, maza. 064/15-46-267

Prilozi

• Slika(5).jpg
    Slika(5).jpg
    16,4 KB · Pregleda: 27
  • Slika(6).jpg
    Slika(6).jpg
    16,8 KB · Pregleda: 25
  • Slika(7).jpg
    Slika(7).jpg
    16,3 KB · Pregleda: 25
  • Slika(10).jpg
    Slika(10).jpg
    14,4 KB · Pregleda: 28
Imamo jednog decaka i jednu devojcicu.Devojcica je siva i zove se Kiki a decak je Pera i za sada je mnogo manji od Kikija.Voleli bi da nadjemo nekoga ko ce ih voleti i paziti onoliko koliko ih i mi volimo i pazimo.
Tel: 063/8633-558

Prilozi

• 100.jpg
    100.jpg
    39,9 KB · Pregleda: 10
  • DSC00028.jpg
    DSC00028.jpg
    37,1 KB · Pregleda: 8
  • DSC00027.jpg
    DSC00027.jpg
    36,2 KB · Pregleda: 9
  • DSC00030.jpg
    DSC00030.jpg
    37,1 KB · Pregleda: 7
  • DSC00031.jpg
    DSC00031.jpg
    41 KB · Pregleda: 8
sinoc je na tersu dosla maca,mala,bela,mrsava i preplasena..nahranili smo je i ona je tu ostala celu nocna terasi,spavala i majukala u pauzama do iznemoglosti,ja sam ustajala najmanje deset puta da je pomazm i smirim,ali cim udjem nastavlja da place,komsije su poludelele,ja ne znam sta da radim,soim da sto pre nadjem nekog ko ce je udomiti,maziti i paziti...iako je premrsava cni se da joj je vise stalo da se mazi ima toplinu nego da jede,i vidi se da je preplasena...jako je neobicna,bela sa sivkastim saricama!
my.php
[/URL][/IMG]
evo slicica,ja cu joj dansa dati tabelticu za ciscenje od glista,ali ne znam sta da radim nocas i ako opet poce da place..u jako sam nezgodnoj situaciji zbog gazdarice i komsija koji su nocas poludeli od njenog mjaukanja...eto,ako neko zeli mazno,belo mace nek se javi na pp,bas,bas je hitno!
my.php
[/URL][/IMG]

Mi smo sinoc nasli malo macence (musko) koje je neko ostavio u kutiji... Macence jos nije ni progledalo kako treba, jako je malo, ne verujem ni da ima 10 dana, skroz je sivo i slatko (nemam sad digitalni kod sebe) i jako je nezno i umiljato. Uzela bih ga, ali ja vec imam dva odrasla macora i bojim se da ga ne udave. Njemu sada treba puno paznje i vremena koje ja nemam (hranim ga na pipetu i ne odvajam se od njega), ali iz iskustva znam (ja sam mog macora tako odgajila i ziveo je 14 divnih godina i bio najveca maza na svetu) da to moze da bude stvarno jako lepo i da veza koja se tada uspostavi traje zauvek.
Molim vas, ako neko zeli da ga uzme, moj tel je 0638072184, u Beogradu sam i ne bi bio problem da mace dovezem do vas

Nazalost zbog sve vise obaveza , a sve manje paznje posvecenoj Abi, ja sam resio da je POKLONIM nekome ko bi imao vremena za nju.Jer stvarno mi je zao ovako, po ceo dan je sama, i jedva ceka da dodje neko da se poigra ,ALI....Ona je pas koja je navikla na dvoriste , ne izlazi sama ni ako je kapija otvorena, poslusna, velika maza, a inace je stara godinu i 5 meseci, cipovana, vakcinisana, znaci ja sam je negovao maksimalno jer i moja deca koja su mala su se igrala sa njom medjutim koliko god da mi je zao prinudjeni smo na ovaj potez!Zato bih zeleo da je prihvati neko ko stvarno i iskreno zeli nasu Abu!a inace negde stranicama o zlatnom retriveru vec ima njene slike.
broj telefona 064/22-93-647
Kraljevo

poklanja se patuljasta zenka,velicine kao jazavicarka.izuzetno nezne prirode i jedna mirna devojcica.jako je pozrtvovana i brzo se vezuje.
potreban joj je neko ko ce joj pruziti ljubav i paznju.moze i za dvoriste ali pod naravno odredjenim uslovima.
zenkica je vakcinisana ,revakcinisana.ociscena od parazita.prvo teranje joj je proslo.nije nikada uparena .treba da se sterilise.
ako je neko zeli neka mi se javi ovde ili na pp

Dobar dan svima, danas sam prvi put na Forumu (nadam se ne i poslednji) Imam sledeci problem i nadam se da bi mi neko mogao pomoci. Dakle: sticajem nesretih okolnosti moram da poklonim zenku pekinezera staru 7 godina, crnu sa belim sapicama i veoma dobre naravi. Ima li zainteresovanih ?

kod mene4 u kraju,u parkicu,ima 8 malih muzijaka,starih oko 2 meseca....svi su druzeljubivi i mnogo su lepi.Nisam uspela sve da ih slikam,jer nemaju mira,ali evo dve slike. Ako neko zeli da usvoji nekoga od njih,neka me kontaktira na 064/3200-695

ima 5 crnih,jedno zuto,jedno belo-zuto i jedno crno sa zutim....jedno od crnih ima i beline....

Samo da kazem da je hitno da se udome,jer ako ih deca budu videla i saznala za njih razvucice ih po kraju a onda su gotovi!!!

Poslednja izmena:
kod mene4 u kraju,u parkicu,ima 8 malih muzijaka,starih oko 2 meseca....svi su druzeljubivi i mnogo su lepi.Nisam uspela sve da ih slikam,jer nemaju mira,ali evo dve slike. Ako neko zeli da usvoji nekoga od njih,neka me kontaktira na 064/3200-695

ima 5 crnih,jedno zuto,jedno belo-zuto i jedno crno sa zutim....jedno od crnih ima i beline....

Samo da kazem da je hitno da se udome,jer ako ih deca budu videla i saznala za njih razvucice ih po kraju a onda su gotovi!!!

joooooooooooooooooooooj .... blago se kuchentzetu ... e ... ako ces lichno TI da mi ih uruchish ( nadam se da si ONA sa slike :D ) ... dolazim odma po sve :D:D:D ..........

samo da javim za one stence kod mene,da su deca nazalost nashla stence i vec su tri nestala. nestalo je ono zuto belo i dva crna.
juche sam uhvatila decu kako raznose dva steneta po drugom parku i naterala ih da ih vrate i jedva sam ih ubedila da stenci imaju majku i da ne smeju da ih diraju posto ce njihova mama "da plache" za njima :roll:
zaista je hitno da nadju novi dom...ko zna sta ce biti sa njima,mnogo su mali da bi bili sami negde na ulici

Ovako ovo malo i preslatko stene su udarila kola zadnje nogice ne funkcionisu kako treba odnosno guza pada kada hoda
Njemu je potrebna nega ,neko ko bi ga cuvao narednih 2 ili 3nedelje i ko bi ga pazio dok ne prohoda normalno a onda moze da ide na udomljavanje na stand .Ako je neko u mogucnosti da pricuva ili usvoji ovog malca neka se javi na 064/397-00-66 Dejan

malishan je udomljen :mrgreen::klap::klap::klap::klap:

:heart:Tražimo 5 dobrih porodica koje su spremne da prime macu u svoj život za narednih 10-20godina.
Mačići su rodjeni 8.Maja. Sada ih predstavljamo da bi već mogli da ih upoznate i zavolite!
O njima se jako lepo vodi računa, a biće vakcinisani kada budu napunili 2meseca. Tada su spremni idu u nove domove.
Od mene ćete dobiti sve potrebne infrmacije o macama, ishrani, kvalitetnoj veterinarskoj nezi.
Uslov je da ove mace žive isključivo kao kučne mace, bez izlaženja na ulicu. One ne znaju saobraćajne propise, a i kuce ih ne vole sve.
Dodjite da ih vidite, zaljubićete se odmah.
Ksenija o64/4580-555.

oglasmacicimjaufl6.jpg

Macici na sve strane...samo da najavim imamo svih boja i dezena...kuce, mace, zeceve i ptice :roll: prerasli smo u pravi mali zoloski vrt i HITNO nam je potreban plac za smestanje (moram malo da kukam :D) ako znate nekog ko bi prodao plac na rate javljajte sto hitnije...u medjuvremenu svratite na nas stand i usvojite neku zivotinjicu...za sledecu subotu najavljeno preko 25 macica raznih boja i dezena...svi vakcinisani i sredjeni...i preko 15 stenaca i malo starijih kuca...
detalje pogledajte ovde...

www.arc.org.yu

ja cu da odlepim na kraju,ali ozbiljno...
pored onih osam od kojih su vec 4 nestala zbog dece,neko je doneo jos 8 malih koji su stari oko tri ili 4 nedelje,zubi im izbijaju tek,danas nismo imali sta da im damo da jedu,pa smo im dali granule koje su oni gutali jer nemaju zube jos...
toliko su mali da staju na dlan skoro celi.
stvarno nam je jako hitno da se udome,ne znamo sta da radimo.
ako neko moze bar da pomogne,neka mi se javi..posto nemam pare za mleko za shtence,mnogo je skupo a i njima puno treba mnogo ih je
na slikama su i ovi stariji i ovi mali...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back