Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ja hotju i moja macu da chuwam nije samo da hotju rasnu.. Ja wolim owu moja macu i netju da je dam.. Samo moj brat ima rasnu macu i meni se mnogo swidja pa hotju i ja neku.. Razumete.. Pa ja obozhawam swe mace bile rasne ili ne ali niakd nisam chuwala rasnu a imala sam na hiljade machki.. Zato sam pitala da li neko ima rasnu macu na poklon.. Nashla sam jednog dechka ali njegowa maca je mushka a ja bih wolela zhensku :) i ako se omaci slike tju owde da ostawim :) Sijamske mace su lepe ali ja stwarno nikad uzhiwo nisam widma sijamsku macu ali sam se igrala sa persijskom i zato obozhawam persijske.. I uz.. Moja maca spawa u kutji mojoj i tako da joj nikad ne i bilo hladno ili slichno.. Kupila sam nekoliko ogrila za buwe ali nemam na kojoj maci da ih iskoristim :)) Ja ne trazhim rasnu macu samo zato shto je rasna nego wolim zhiwotinje sa dugom dlakom.. ;) Nemojte da me shwatite pogreshno pa ne mrzim ja obichne mace :)

^mawa^:
Ma ja hotju i moja macu da chuwam nije samo da hotju rasnu.. Ja wolim owu moja macu i netju da je dam.. Samo moj brat ima rasnu macu i meni se mnogo swidja pa hotju i ja neku.. Razumete.. Pa ja obozhawam swe mace bile rasne ili ne ali niakd nisam chuwala rasnu a imala sam na hiljade machki.. Zato sam pitala da li neko ima rasnu macu na poklon.. Nashla sam jednog dechka ali njegowa maca je mushka a ja bih wolela zhensku :) i ako se omaci slike tju owde da ostawim :) Sijamske mace su lepe ali ja stwarno nikad uzhiwo nisam widma sijamsku macu ali sam se igrala sa persijskom i zato obozhawam persijske.. I uz.. Moja maca spawa u kutji mojoj i tako da joj nikad ne i bilo hladno ili slichno.. Kupila sam nekoliko ogrila za buwe ali nemam na kojoj maci da ih iskoristim :)) Ja ne trazhim rasnu macu samo zato shto je rasna nego wolim zhiwotinje sa dugom dlakom.. ;) Nemojte da me shwatite pogreshno pa ne mrzim ja obichne mace :)

Ispred moje zgrade ima sijamka,mlada,ima oko godinu dana,nema gazdu,omacila se jadna,ali ne znam gde su joj machici,pa ako hocesh mozesh da je uzmesh,kada machici izadju i kada budu dovoljno stari da se pobrinemo i za njih,da im ne uzmemo mamu dok im je potrebna. Ako si strpljiva,mozemo da se dogovorimo oko svega,ali ako hoces persijsku,tu ne mogu da ti pomognem,ali imam dugodlako mache crno,zensko....nije rasno,ali je mnogo lepo,meshanka angorske machke...mada,kakvi su ljudi,ne bi me chudilo da je rasna maca....

mina21bg:
u ovci je ostavljen lesi "skotski ovcar".napusten je i ceka novi dom.ostavilo ga je bracni par je r je dobio bebu..lesi je prelep...molim vas prenesite svima ako neko hoce da ga usvoji nek ide sto pre
Kako me nerviraju takvi ljudi, pa šta sad imaćemo bebu i neka svi ostali crknu. Sramota, za takve ljude nije ni beba.
Samo me zanima da li će ti isti tipovi ti bebu da ostave kada dobiju drugu

Е, такви не треба ни да имају дете нити пса. Разумела бих да је дете алергично на псећу длаку па да се потруде да га удоме, али овако .... лепо кажу "како сејеш, тако и жањеш".

Dexas:
Poslednja vest iz ovce kazu da je lesi nepredvidljiv i da hoce da ujede , sad treba otici i videti sta je istina!!!!!!
Sve u svemu jadan lesi

i ne bio nepredvidljiv poslije svega!
i onda mu jos nalijepe etiketu opasnog psa,jadnicak.

ovakve slucajeve treba kaznjavati.
pa nisu ziva bica cipele da ih samo sutnes od sebe. :mad:
samo mu treba sigurnost i ljubav

u ovcu mozes da odes svakim radnim danom od 9 ujutru pa do 2 mislim..al bolje ujutru...lesi je miran lezi u prvom boksu i cuti..CAK NI NE LAJE kad pridju ljudi i kada zalaju ostali..a oni su ga dali pod izgovorom da je napao bebu..sto radi svaki pas iz ljubomore..sto rade i dece na novorodjenu bracu i sestre iz ljubomore..naravno da su morali nesto da kazu da bi ga ostavili...

HITNO!!!

1. Potreban novi vlasnik za Haskija sa rodovnikom. Star 4 godine, razigran i umiljat. Nije naviknut na život u stanu, do sada je bio u dvorištu. Njegov sadašnji vlasnik nije u mogućnosti da ga zadrži te će biti primoran da ga uspava ako se ne udomi brzo (veoma brzo!).

2. Napuštena pekinezerka (pre desetak dana oštenila 3 šteneta - jedno nažalost uginulo), traži novog vlasnika. Trenutno je privremeno smeštena kod staratelja koji, nažalost, nisu u mogućnosti da zadrže ni nju ni štence.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back