mina21bg
Aktivan član
- Poruka
- 1.778
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
^mawa^:Ma ja hotju i moja macu da chuwam nije samo da hotju rasnu.. Ja wolim owu moja macu i netju da je dam.. Samo moj brat ima rasnu macu i meni se mnogo swidja pa hotju i ja neku.. Razumete.. Pa ja obozhawam swe mace bile rasne ili ne ali niakd nisam chuwala rasnu a imala sam na hiljade machki.. Zato sam pitala da li neko ima rasnu macu na poklon.. Nashla sam jednog dechka ali njegowa maca je mushka a ja bih wolela zhenskui ako se omaci slike tju owde da ostawim
Sijamske mace su lepe ali ja stwarno nikad uzhiwo nisam widma sijamsku macu ali sam se igrala sa persijskom i zato obozhawam persijske.. I uz.. Moja maca spawa u kutji mojoj i tako da joj nikad ne i bilo hladno ili slichno.. Kupila sam nekoliko ogrila za buwe ali nemam na kojoj maci da ih iskoristim
) Ja ne trazhim rasnu macu samo zato shto je rasna nego wolim zhiwotinje sa dugom dlakom..
Nemojte da me shwatite pogreshno pa ne mrzim ja obichne mace
![]()
Kako me nerviraju takvi ljudi, pa šta sad imaćemo bebu i neka svi ostali crknu. Sramota, za takve ljude nije ni beba.mina21bg:u ovci je ostavljen lesi "skotski ovcar".napusten je i ceka novi dom.ostavilo ga je bracni par je r je dobio bebu..lesi je prelep...molim vas prenesite svima ako neko hoce da ga usvoji nek ide sto pre
Dexas:Poslednja vest iz ovce kazu da je lesi nepredvidljiv i da hoce da ujede , sad treba otici i videti sta je istina!!!!!!
Sve u svemu jadan lesi