Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја сам се, просто, заљубила у ту куцу! Радо бих је узела, али ... како да се изборим са мојима (мама више нема живаца за животиње, супруг хоће да куца има услове за живот, а ми живимо у заједничком дворишту, мала квадратура, нас петоро!?). Шмрц!

Jedan moj drug hoce da usvoji malo mache,
po mogucnosti mushko. Drzao bi ga u stanu.
Prethodno je imao dva machora, tako da zna
sa mackama.

Ako neko ima da pokloni nek mi se
javi na pp sa brojem mobilnog ili
kucnog telefona, pa cu ja proslediti
broj njemu. Ili vam mogu dati njegov,
svejedno.

Unapred hvala,

Poz.

P.S. Da je mache u Novom Sadu.

Bice macica za 10-15 dana... Milica-Debelica se gega i ljulja... i ubija se od klopice. Ako tvoj drug moze da saceka malo...moze da dobije najumiljatije mace na svetu (jer su mama i tata mace mnogo umiljati...)
Mi smo iz Bg-a, ali planiramo neki vikend za Ns, tako da eto... :)

jjbranko:
e hvala ti !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Šta SAMO : " e, hvala ti !!!!! " !!! :evil:
Da si joj, iz ovih stopa, odneo cveće i dva'es deka kafe !!!
Pa, čoveče, ona te je SPASLA finanijskog kolapsa, jer ti se tako naivnom, mogla prišunjati forumski zloglasna Paola - kučkarka i POKLONITI ti štene patuljastog šnaucera, za TRIČAVIH par stotina evra !!!
Ako ne veruješ, pročitaj tu temu, tj. " PATULJASTI ŠNAUCERI ", koju, za tvoje dobro, dižem na sam vrh !!!

Imam jos jedan predlog za kucu koju poklanjaju (osim ako ne mislite da je to previse rizicno) - mozete da je odnesete na neke prometne pijace u centru i ponudite je ili sa kutijom na buvljak.... :? Vecina ljudi ne zeli da poklanja pse na ovaj nacin zato sto je rizican,ali opet bolje da je neko uzme nego da zavrsi na ulici.

Pozdrav svima!! :)

Na poklon zenka NO, dugodlaka, mlada(oko godinu dana), jako umiljata, vaspitana (ide na povodac, dobra prema drugim psima,itd..)..

Izgleda da nekome nije bila vise dovoljno zanimljiva,te je zavrsila na ulici :evil: u sred beogradske zime..

Naravno SAMO LJUBITELJIMA :!:

Ovih dana bi trebalo da ide na pregled i verovatno vakcine..

a evo i fotki ;-)

L2.jpg

L3.jpg

L5.jpg

UDOMLJENA :grin: :grin:

Imam Cairn terijera (muzijaka) a treba mi zenka (moze Cairn, Norfoloski ili Australijski) spremna za parenje! Ako neko ima rado bih je uzeo na poklon ili bi napravili neki dogovor!

064 218 4801 (moze sms) Nikola
nid@beotel.yu

Pozdrav svima i HVALA!

Prilozi

• Picture(2).jpg
    Picture(2).jpg
    8,9 KB · Pregleda: 18
  • srecko1.jpg
    srecko1.jpg
    9,4 KB · Pregleda: 20
  • srecko3.jpg
    srecko3.jpg