Konstantin Veliki
Buduća legenda
- Poruka
- 28.842
pa citiraj me konstantine,samo tako ces biti Veliki
1,91 sasvim solidna visina i imam jos 95 kila.

neki citat iz Crvene Hrvatske
--------------------------------------------------------------------------------
cinjenicom da ste crnogorce uspjeli popravoslavit ide samo njima na stetu,tada bivaju odsjeceni od zapadnoevropskog kulturnog utjecaja.samo da podsjetim, katolicanstvo u crnoj gori je bilo u primjeni i prije nego u nekim djelovima hrvatske,kao i u srbiji,dok se niste okrenuli braci bugarima i ispalili papu.
postoji puno dodirnih tocaka izmedju hrvata kao naroda i crnogoraca,koja govore u prilog crvene hrvatske,prezimena,toponimi,pisani dokumenti kroz povijest,turski putopisi....al naravno po starom isprobanom receptu,onda srbi stupaju na pozornicu.totalna odsjecenost od matice,okruzenje i ti ljudi bivaju prepusteni sami sebi ali se uspijevaju organizirat kao crnogorski narod.
imam prijateljicu iz crne gore ,srca crne gore,pravoslavna,cija se baba zove ruza martinovic!!!
kako je moguce da tako jako i frekventno hrvatsko ime i prezime postoji i u centralnoj crnoj gori?
Pa to Ante Star. nebi znao bolje iskazati.
ime martin sve ti kaze koliki su srbi hehe
da sam kojim slucajem zivio prije 19st. i zvao se jovica zivkovic,nebi bio srbin? nemoj molim te
valjda ti je dosta ili hoces da cujes jos gluplje komentare