teletabis56
Poznat
- Poruka
- 9.611
Gde se "pojavljuju" te nove varijante virusa?
U kineskim farmakomafijskim laboratorijama, ili možda čak i u našim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamo gde ima manja stopa imunizacije.Gde se "pojavljuju" te nove varijante virusa?
Zar se upravo vakcinama ne ubacuju novi virusi?Tamo gde ima manja stopa imunizacije.
U vakcine se ubacuje oslabljen ili umrtvljen virus koji podstakne naš imunološki sistem da u određenoj meri reaguje kao da je u pitanju stvarni patogen.Zar se upravo vakcinama ne ubacuju novi virusi?
Zvuči logično.U vakcine se ubacuje oslabljen ili umrtvljen virus koji podstakne naš imunološki sistem da u određenoj meri reaguje kao da je u pitanju stvarni patogen.
Samo ću reći da ti je loš primer logike.Zvuči logično.
Ako sam dobro razumeo logiku, stvari stoje ovako:
Dam ti mačetu, oštru i ubacim te u arenu sa tigrom, ali sa sve četiri (njegove) polomljene noge.
Pošto ne može uopšte da se pomera - ti ga mačetom iskasapiš na rezance.
Onda ti kažem: ti si sada uspešno savladao oslabljenog tigra, naučio kako to da radiš i sutra, kada sretneš pravog tigra u punoj snazi - ima isto ovako da ga iskasapiš, bez ikakvih opasnosti po tebe.
Zaista logično i nesumnjivo.
Ili drugi primer:
Dam ti pancir od tankog lima (0,5 mm) i gadjam te praćkom sa kamenčićem.
Kamenčić se, naravno, odbije od lima i ja ti kažem:
Ti si sada uspešno odbio oslabljeni projektil i sutra, kada neko ispali bojevi metak u tebe - ima da se isto ovako odbije.
Naravoučenije:
Ako tvoj imunitet nije tvojim rodjenjem i genetikom programiran za borbu protiv nekog virusa - nikakve vakcine neće prepraviti taj sistem, niti je to moguće.
Druga logika kaže:
Kad bi ljudi vakcinama dobijali bolji imunitet, onda bi starci (koji su tokom života primili 24 ili 44 vakcine) imali mnogo više šansi da prežive bilo koju bolest od tek rodjene dece.
Sam razmisli šta je istina...
Ne postoji imunitet koji posle našega rođenja je dovoljno jak da se naš organizam bori protiv svih patogena.Zvuči logično.
Ako sam dobro razumeo logiku, stvari stoje ovako:
Dam ti mačetu, oštru i ubacim te u arenu sa tigrom, ali sa sve četiri (njegove) polomljene noge.
Pošto ne može uopšte da se pomera - ti ga mačetom iskasapiš na rezance.
Onda ti kažem: ti si sada uspešno savladao oslabljenog tigra, naučio kako to da radiš i sutra, kada sretneš pravog tigra u punoj snazi - ima isto ovako da ga iskasapiš, bez ikakvih opasnosti po tebe.
Zaista logično i nesumnjivo.
Ili drugi primer:
Dam ti pancir od tankog lima (0,5 mm) i gadjam te praćkom sa kamenčićem.
Kamenčić se, naravno, odbije od lima i ja ti kažem:
Ti si sada uspešno odbio oslabljeni projektil i sutra, kada neko ispali bojevi metak u tebe - ima da se isto ovako odbije.
Naravoučenije:
Ako tvoj imunitet nije tvojim rodjenjem i genetikom programiran za borbu protiv nekog virusa - nikakve vakcine neće prepraviti taj sistem, niti je to moguće.
Druga logika kaže:
Kad bi ljudi vakcinama dobijali bolji imunitet, onda bi starci (koji su tokom života primili 24 ili 44 vakcine) imali mnogo više šansi da prežive bilo koju bolest od tek rodjene dece.
Sam razmisli šta je istina...
Za tvoju informaciju - najjači imunitet ima dete kad se rodi.Ne postoji imunitet koji posle našega rođenja je dovoljno jak da se naš organizam bori protiv svih patogena.
Kako da ne.Za tvoju informaciju - najjači imunitet ima dete kad se rodi.
A starac pred smrt - najmanji i može da ga ubije i slabašan virus.
Sad, ti razmisli - zašto, posle svih vakcina - nije obrnuto?
Umeš li još nešto da napišeš, osim: "Kako da ne"?Kako da ne.
Za dete nije tačno ni za starce.Za tvoju informaciju - najjači imunitet ima dete kad se rodi.
A starac pred smrt - najmanji i može da ga ubije i slabašan virus.
Sad, ti razmisli - zašto, posle svih vakcina - nije obrnuto?
Šta nije tačno?Za dete nije tačno ni za starce.
Da je tačno to za dete ne bi trebalo da se vakciniše.Šta nije tačno?
I ne treba da se vakciniše.Da je tačno to za dete ne bi trebalo da se vakciniše.
Svuda u svetu.Gde se "pojavljuju" te nove varijante virusa?
Misliš da ih prave i u našim farmakomafijskim laboratorijama?Svuda u svetu.
Nee.Misliš da ih prave i u našim farmakomafijskim laboratorijama?
Tiodorović?https://www.izjz-nis.org.rs/mikro/mikrobiologija.html
Misliš?
najpoznatiji simptom koronavirusa se zove respiratorska smrt ako prvo ne upali remdesivir.
Ne sumnjam.Imaćemo mi još virusnih respiratornih infekcija nepoznatih etiologija.
Ja mislim da nas treba prinudno vakcinisati. Ko nije primio biće mu lek, ko jeste tako-đe.