Scientist welder
Buduća legenda
- Poruka
- 40.736
Padali su i pre korone na terenima.sad padaju na sportskim terenima
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Padali su i pre korone na terenima.sad padaju na sportskim terenima
Nikada u ovolikom broju:Padali su i pre korone na terenima.
Imaju i vakcinu u sebi.Fudbaleri imaju Dilitaciju srca(prošireno srce).
I pre vakcine.Imaju i vakcinu u sebi.
Posle vakcine je povećana 60 puta.I pre vakcine.
Znaš kako, nemam ja njihov zdrav karton pa da ti kažem da taj je bio potpuno zdrav nije imao nikakva pridružena obolenja da umro je od vakcine.Posle vakcine je povećana 60 puta.
Od kud' ćeš i znati?Znaš kako, nemam ja njihov zdrav karton pa da ti kažem da taj je bio potpuno zdrav nije imao nikakva pridružena obolenja da umro je od vakcine.
да, то струка вели, или "струка је у шоку, збуњена свиме"Od kud' ćeš i znati?
Verovatno je i uticaj "pridruženih obolenja" povećan 60 puta?
pa imaju valjda oni svoje lekare, ajde sta pricas, pa sta su ljudi ludi pa da se bave sportom, a znaju da moze srcka da ih strefi?Znaš kako, nemam ja njihov zdrav karton pa da ti kažem da taj je bio potpuno zdrav nije imao nikakva pridružena obolenja da umro je od vakcine.
Čim trpaju svakakve otrove u svoj organizam - u pravu si.Pa nemaju oni baš zdrav život.
ma koji su to "oni"?Pa nemaju oni baš zdrav život.
Profesionalni sportisti moraju da budu zdravi i tu nema kompromisa.Znaš kako, nemam ja njihov zdrav karton pa da ti kažem da taj je bio potpuno zdrav nije imao nikakva pridružena obolenja da umro je od vakcine.
Da,ali nisu.Profesionalni sportisti moraju da budu zdravi i tu nema kompromisa.
Od kako su primili vakcinu - nisu.Da,ali nisu.
Umro i Dejan Milojevic, srcani udar kazu, mladji ljudi umiru kao nista....Od kako su primili vakcinu - nisu.
Vakcinisan, kao i svi ostali.Umro i Dejan Milojevic, srcani udar kazu, mladji ljudi umiru kao nista....
Na zapadu je jedino takve i mogao dobiti.Kazu primio Fajzera 2021
Nije, mogao je i Astru da dobije.Na zapadu je jedino takve i mogao dobiti.
Video si?Vakcinisan, kao i svi ostali.