dive
Legenda
- Poruka
- 61.252
Polozila kolokvijum.
U sredu je drugi.
Iznervirao me profesor, jer je bas nefer... dao mi je samo 30 bodova a uradila sam sve tacno I vise.
Jos kad sam dosla da polazem, kolege polagale drugi deo a ja izasla da polazem prvi, on se tu nesto kao pobunio,
sta ja mislim, da ja mogu tek tako da dodjem na ispit, da on treba moje zelje da ispunjava... kreten... ja mu kulturno objasnim I pitam da polazem
a on kao preko one stvari... kao da sam mu trazila oko da mi da a ne da izadjem na ispit...
I sad mi kreten ladno ne da max poena. I vec vidim da mi nece dati visoku ocenu...
jesi mu rekla da dojis na javnom mestu, mozda se predomisli

salim se bre, samlim

ko ga hebe, polozila si, rodila si, dojis, obrala si tresnje i prodala drvo - ko hebe njegovih 30 poena

a tebi je crvic sumnje poceo da kljuca u glavici
 a tebi je crvic sumnje poceo da kljuca u glavici  

.ne znam da li je za ovu temu,ali ko hoce da pogleda sta su ljudi koji su od nas kupili kucu,napravili od nje.mi smo ziveli dvadest godina u njoj vrlo skromno,dugo godina nismo imali ni struju ni vodu.ovakav luksuz nisam ni znala da postoji u cg
.ne znam da li je za ovu temu,ali ko hoce da pogleda sta su ljudi koji su od nas kupili kucu,napravili od nje.mi smo ziveli dvadest godina u njoj vrlo skromno,dugo godina nismo imali ni struju ni vodu.ovakav luksuz nisam ni znala da postoji u cg