Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Polozila kolokvijum.
U sredu je drugi. :)

Iznervirao me profesor, jer je bas nefer... dao mi je samo 30 bodova a uradila sam sve tacno I vise.
Jos kad sam dosla da polazem, kolege polagale drugi deo a ja izasla da polazem prvi, on se tu nesto kao pobunio,
sta ja mislim, da ja mogu tek tako da dodjem na ispit, da on treba moje zelje da ispunjava... kreten... ja mu kulturno objasnim I pitam da polazem
a on kao preko one stvari... kao da sam mu trazila oko da mi da a ne da izadjem na ispit...
I sad mi kreten ladno ne da max poena. I vec vidim da mi nece dati visoku ocenu...

jesi mu rekla da dojis na javnom mestu, mozda se predomisli :lol:
salim se bre, samlim :zag:
ko ga hebe, polozila si, rodila si, dojis, obrala si tresnje i prodala drvo - ko hebe njegovih 30 poena :ok:

Zamena tog vrha košta otprilike kolko u Africi studentu treba da završi fakultet... :lol:

- - - - - - - - - -

Smokvice imam ja za tebe sos ako voliš ljuto... ako pojedeš jednu kašičicu kafenu, ja plaćam troškove lečenja... :mrgreen:

ti hoces mene da ubijes? :(
kakv je to sos? gde god odem ako ima ima neki tradicionalni ljuti sos,kupim tati

- - - - - - - - - -

jesi mu rekla da dojis na javnom mestu, mozda se predomisli :lol:
salim se bre, samlim :zag:
ko ga hebe, polozila si, rodila si, dojis, obrala si tresnje i prodala drvo - ko hebe njegovih 30 poena :ok:

koje si ti tamo travke mirisala kad si ovako super ekstra ultra giga mega raspolozena :lol:

najzad se zgrejala ova katakomba

jao u kakvij katakombi sam ja spavala dve noci
znaci, hladno da hladnije ne moze da bude
zamrzivac
ono jeste planina, al ebe kevu hladnoca
prvu noc sam se pokrila sa jorganom i cebetom preko
i sve me bolele kosti od hladnoce
ujutru kuca hoce da piski, kako da izadjem napolje onako smrznuta
navucem ja japanke na noge, bade mantil na ledja..zakoracim napolje iz kuce, a napolju tropi u 4h ujutro
kad je ljubimac piskio i kakio i htela opet da udje, ja je sve zadrzavala da ostane jos malo napolju dok se ne ugrejem
sledece vece sam bacila na sve ono jos dva cebeta i od tezine nisam mogla u toku noci da se pomerim

Polozila kolokvijum.
U sredu je drugi. :)

Iznervirao me profesor, jer je bas nefer... dao mi je samo 30 bodova a uradila sam sve tacno I vise.
Jos kad sam dosla da polazem, kolege polagale drugi deo a ja izasla da polazem prvi, on se tu nesto kao pobunio,
sta ja mislim, da ja mogu tek tako da dodjem na ispit, da on treba moje zelje da ispunjava... kreten... ja mu kulturno objasnim I pitam da polazem
a on kao preko one stvari... kao da sam mu trazila oko da mi da a ne da izadjem na ispit...
I sad mi kreten ladno ne da max poena. I vec vidim da mi nece dati visoku ocenu...

Kako se to uradi "...sve tacno I vise."?

totalno sam sokirana:eek:.ne znam da li je za ovu temu,ali ko hoce da pogleda sta su ljudi koji su od nas kupili kucu,napravili od nje.mi smo ziveli dvadest godina u njoj vrlo skromno,dugo godina nismo imali ni struju ni vodu.ovakav luksuz nisam ni znala da postoji u cg
http://www.booking.com/hotel/me/smokvica.sr.html

...ja znam da postoji i veci samo se ne izdaje...
...ne znam jeste li prezalili kucu, ali ja ne bi volela da gladam sve to da sam ne tvom mestu, meni bi bilo tesko...:(
...neko jednostavno ima previse novca....

...ja znam da postoji i veci samo se ne izdaje...
...ne znam jeste li prezalili kucu, ali ja ne bi volela da gladam sve to da sam ne tvom mestu, meni bi bilo tesko...:(
...neko jednostavno ima previse novca....
moja mama nece ni da cuje o tome,ni da vidi slike.meni nije tesko,ja sam tamo bila sretna tolike godine,zelim to i sadasnjim vlasnicima

totalno sam sokirana:eek:.ne znam da li je za ovu temu,ali ko hoce da pogleda sta su ljudi koji su od nas kupili kucu,napravili od nje.mi smo ziveli dvadest godina u njoj vrlo skromno,dugo godina nismo imali ni struju ni vodu.ovakav luksuz nisam ni znala da postoji u cg
http://www.booking.com/hotel/me/smokvica.sr.html

I ja isto,iako nije moje.Iz srednjeg veka,Sveti Stefan....Ja ovo ne bi mogla da prodam da je moje-da moji prodaju tu bi mene sahranili jer bi mi srce eksplodiralo od tuge.Covece.Koji raj.

Poslednja izmena:
Smoki... sjajno je... ali cene... 2.500 evra po osobi za 7 dana... mnogo... ali svaka cast investitorima...
tako se zaradjuje lova

- - - - - - - - - -

Meni bi bilo samo krivo sto ja nisam.mogla takav biznis napraviti... em lepota em tvoje em lova... raj!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back