Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako znate kad vam je imendan?

Ја немам имендан.

Ниједна моја имењакиња није била довољно добра да би је прогласили за светицу :zper:

Просто, душице, ако носиш име неког свеца на његов дан по црквеном календару теби је имендан.

..ni ja nemam imendan, ni moje mladje dete...

pa ako nabavis kartu jako,jako jeftinu,tj ako nije regularan let nemas prava da nosis obican prtljag.ovo sto smo mi nasli cak nisi mogao da imas malu torbicu ,zensku preko ramena za pasos i lovu,a posebno taj mali rucni prtljag,nego je moralo jedno u drugo da stane

..svasta, pa jako, jako jertina karta je 34e Stocholm/Beograd, pa sam imala pravo i na rucni 10kg, plus normalni kofet 22kg...ne znam da ima jeftinijih karata..al dobro,
i kako onda, putujes a ni gacke nemas:eek:

e i jos nesto da se pohvalim,dobila sam jos jednu cetkicu za zube u kupatilu :)
mozda bi nekom pametnijem,a manje emotivnom ovo bilo za rupu,al meni je :heart2:

:heart:

- - - - - - - - - -

..svasta, pa jako, jako jertina karta je 34e Stocholm/Beograd, pa sam imala pravo i na rucni 10kg, plus normalni kofet 22kg...ne znam da ima jeftinijih karata..al dobro,
i kako onda, putujes a ni gacke nemas:eek:

..zadenesh jedne izmedju pasosha i para.. :lol:

ne,ne gleda se tako :)
ja sam jelena pa mi je juce bio imendan zato sto je bio sv car konstantin i carica jelena.ko je sava,slavi sv savu,ko je lazar,sv lazara...

Смоки, бре, ја славим св. Аранђела, а нисам Аранђелка ни Анђелка.

Ти си имендан побркала са крсном славом.

Неко не слави крсну славу, само части за имендан и то је то.

ao afro,gace ,pa gace...
pa ako si kreativna jedne nosis na glavi kao bandana:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Смоки, бре, ја славим св. Аранђела, а нисам Аранђелка ни Анђелка.

Ти си имендан побркала са крсном славом.

Неко не слави крсну славу, само части за имендан и то је то.

ma nisam se dobro izrazila,ne mislim da slavi,nego mu je tada imendan.ja ni ne castim,mene su castili.nema veze imendan sa slavom

Kupili jeftinu avionsku kartu za Letoniju, za sina...setih se nekih odavde koji su imali problem da sve smeste u ručni prtljag od 8 kg. Tako ce i on, ali kaze da ce obuci mnogo stvari na sebe (u julu...na +40 stepeni). Mislim da je Smoki pisala o tome...i kako je prošlo ?

ao afro,gace ,pa gace...
pa ako si kreativna jedne nosis na glavi kao bandana:mrgreen:

:rotf:

..zar nije vise 10kg, rucni prtljag?
..a gde je regularni prtljag:eek:

U tih 8 kg mora da stane sve ...i mobilni telefon i pasoš i pare...jedino što sme više tekstilnih stvari da obuče... A dimenzije su 40 x 50 x 20 cm, preko toga se plaća penal od 60 evra. nema pravo na regularan prtljag, to su ti jeftini letovi za nas koji za 4000 km ne planiramo da platimo više od 190 evra. Leteći autobusi :) a nema ni hrane ni pića u avionu za ta dva sata i 15 minuta...
Ma, neće mu ništa faliti, sa 19 godina može i na tragačama da putuje, sve je to avantura.
I još nešto...ne sme da u tom prtljagu ima ni jednu flašicu veću od 100 mll, znači ni šampon, ni tečni sapun, ni veću pastu, ni vodu.

1.jpg

Ovako ću da ga pošaljem
2.jpg

mada, ovako je ralnije da će se snaći

prvi put je kod nas prespavala snajkica,pa sam joj dala cetkicu za zube :)
jutros sam trcala da kupim mlekom da ima za kafu i napravila im americke palacinke sa novim dzemicem od jagoda,bas su super i vec sam je otperjala kuci da oboje uce
Prvi put zvanicno :zag: da se zna.Ti si nerealno potpuno dobra osoba.Potpuno nerealno.Ili sam ja navikla na ljude skotove te mi zato tako delujes.

Онај који ти је ближи датуму рођења.

Нема на чему :heart:

Mince carice hvala :heart: :zag: .

- - - - - - - - - -

U tih 8 kg mora da stane sve ...i mobilni telefon i pasoš i pare...jedino što sme više tekstilnih stvari da obuče... A dimenzije su 40 x 50 x 20 cm, preko toga se plaća penal od 60 evra. nema pravo na regularan prtljag, to su ti jeftini letovi za nas koji za 4000 km ne planiramo da platimo više od 190 evra. Leteći autobusi :) a nema ni hrane ni pića u avionu za ta dva sata i 15 minuta...
Ma, neće mu ništa faliti, sa 19 godina može i na tragačama da putuje, sve je to avantura.
I još nešto...ne sme da u tom prtljagu ima ni jednu flašicu veću od 100 mll, znači ni šampon, ni tečni sapun, ni veću pastu, ni vodu.

Ne znam koliko godina ima al* mobilni,pasos,punjac za mobilni,pare i osiguranje (ako treba za ulazak u zemlju) su jedino potrebni kad si mlad-moze da se kupi ostalo.
Msm ne verujem da bi u neku pustaru gde nema nicega za kupovinu isao 4000km daleko.

e da,da to su te dimenzije,mada se ja ne secam da su pominjali kilazu.mozda si vec pisala,a zasto putuje tamo?
Prvi put zvanicno :zag: da se zna.Ti si nerealno potpuno dobra osoba.Potpuno nerealno.Ili sam ja navikla na ljude skotove te mi zato tako delujes.

.

pa skot nisam,al nisam ja bas ni tako dobra kao sto volim da se foliram:mrgreen:
pitacemo snajke za deset godina sta misle o svekrvi:rumenko:

e da,da to su te dimenzije,mada se ja ne secam da su pominjali kilazu.mozda si vec pisala,a zasto putuje tamo?

:

Ide u Letoniju, Rigu, ima neke prijatelje sa neta već 5-6 godina, u stvari ide turistički, ali će biti kod njih. Pa , ko zna, možda i neki poslić iskrsne. Ne zanima ga odmor na moru, planini, ima neku svoju uštedjevinu, pa nek ide

Jela sam danas slag :zskace: jagode :zskace: pila sampanjac :zskace: :vatromet: :vatromet: :vatromet: .

Nakon skoro tri meseca docekala sam to :zskace: :vatromet: .

Hvalim se jer sam ispunila to sebi i shvatila da nije nista posebno-razocarana sam.Slag ima blag ukus,biljni je (sta god to znacilo),jagode nisu potpuno zrele iako su dobre za mene al* sampanjac je najcrnje razocarenje-grozan ukus,odvratan.Lepo na oko,ima zvuk pucanja kad se otvori al* ukus je odvratan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back