Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
oće dotkoriraš?
Puj, puj, nećem. Moj maksimalan kapacitet je da pritišćem godinu dana, onda 5-6-7-8 godina pauziram od učenja. Za redovne studije mi je trebalo 20 godina, za doktorske bi mi trebalo tri života. :lol:
Ne bih ja ni ove redovne završavala, nego kad vidim kakvi sve balvani danas imaju diplomu, morala sam i ja da dignem nogu i konačno stavim tačku na to.

počeo sam da pišem nešto kao dnevnik

..daj link.. :)

- - - - - - - - - -

Puj, puj, nećem. Moj maksimalan kapacitet je da pritišćem godinu dana, onda 5-6-7-8 godina pauziram od učenja. Za redovne studije mi je trebalo 20 godina, za doktorske bi mi trebalo tri života. :lol:
Ne bih ja ni ove redovne završavala, nego kad vidim kakvi sve balvani danas imaju diplomu, morala sam i ja da dignem nogu i konačno stavim tačku na to.

..ajde, ajde.. :) ..sad josh jednu bebu, pa na PhD..red je..:)

- - - - - - - - - -

..e da, tema:

..odigrala sam pametno, posle sto godina obzira.. :)

(ovo je moglo i na rupu, ebiga, takva tura.. :( )

link za dnevnik? :D pa bre dnevnik u notesu, ne na netu ;)

Jbg zaboravili ljudi da sem blogova, i slicnih e-stvari za pisanje mogu da se koriste i olovka i papir ...bas si retro ;)

A povod je ... ako nije isuviše intimno naravno i jel hoćeš nešto ozbiljnije od toga da napraviš, ili samo za svoju dušu i da se prisetiš jednog dana kad ti onaj Nemac sa čudnim prezimenom, Alchajmer beše li ;), dodje u posetu ....

Jbg zaboravili ljudi da sem blogova, i slicnih e-stvari za pisanje mogu da se koriste i olovka i papir ...bas si retro ;)

A povod je ... ako nije isuviše intimno naravno i jel hoćeš nešto ozbiljnije od toga da napraviš, ili samo za svoju dušu i da se prisetiš jednog dana kad ti onaj Nemac sa čudnim prezimenom, Alchajmer beše li ;), dodje u posetu ....

Povod je mešovit, od toga za moju dušu, do neke organizacije i planiranja. :)

- - - - - - - - - -

..kakav si hipster.. :lol:

hipsters.jpg

:lol:

Ja danas gledam u Univeru trešnje 290 dinara. :eek: I šta ću, popnem se na moju trešnju u dvorištu.
Rizikujem da slomim vrat, ali ne dam bagri 290 dinara kad sam čula da ima bakutanera po ulicama koje prodaju za 100 dinara, samo ja nikad ne naletim na takve.

....kod mene danas, kajsije 300, breskve 200, jagode 120 i 100....tresnje ne videh cenu, valjda sto su tako sitne bile da nisam ni obracala paznju na cenu...
...sve u svemu ne kupih nista...

Pa kako si ispolagala sve te silne ispite kada ne voliš da učiš? Šta bi bilo da voliš? :cmok:

A hvalim se da mi je čoek nenadano došao sa kvantaša. Otišao posle podne, spreman da noći tamo, kad ono, evo ga, već pola sata drema na trosedu sa daljinskim u ruci. :heart:
Zato i pritiskam ko nenormalna, da skinem bedu s vrata što pre i ne mislim više o tome. A da ti ne pričam kako to utiče na moje zdravlje - sport sam skroz izbacila, sedim ceo dan i celu noć, za to vreme non-stop nešto jedem da bih ostala budna, spavam 3-4 sata dnevno i pretvorila sam se u žabu krastaču.
Zato sam i zadala sebi sledeći cilj, ali o tome ćemo kad stigne na red. :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back