zato ja uvek kazem da je bolje da se neke zelje ne ostvare
lepse je dok se samo sanja....
Za ovu mi je drago sto se ostvarila,sad znam da sampanjac nije nista posebno i ima odvratan ukus.
Eternal kako si zaradio to i gde
.Nema toga u Srbiji.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato ja uvek kazem da je bolje da se neke zelje ne ostvare
lepse je dok se samo sanja....
.Nema toga u Srbiji.
Ja poznajem jednog deda Peru, ali on na setalistu prodaje kokice.![]()

Ne hvalis se kolima.
Tim sto ih vozis.

Tacno to kako ga odrzavaspa sto bre da se hvalim..stari mi auto
samo dobro odrzavan
ko vlasnica![]()
.lepo te pitam

a da...sad se sećam...već si mi rekla jednom
et tema...usto sam solidno, nateko sam ko krofna, ono podočnjaci veliki, prva kafa odvratna, druga kafa saće vimo verovatno opet odvratna...
i tako

Svaka časta za vrednicu!moram da se pohvalim da mi je Mindjusica dobitnik Vukove diplome i 11. juna ide da uzme diplomu, a naravno pratnja ce biti cela porodica![]()

sta si to slano juce jeo?

namestili smo salu i ukrasili za ispraćaj maturanata...večeras žurkaaaaaaaaaaaaaa![]()

u skoli mog klinca dosla milicija na maturu da pokupi dedu pedofilanamestili smo salu i ukrasili za ispraćaj maturanata...večeras žurkaaaaaaaaaaaaaa![]()

moram da se pohvalim da mi je Mindjusica dobitnik Vukove diplome i 11. juna ide da uzme diplomu, a naravno pratnja ce biti cela porodica![]()

nema alkoholaaaaaaaaaaa...- - - - - - - - - -
jel će se olešiš s klinci ?![]()
.gif)
u skoli mog klinca dosla milicija na maturu da pokupi dedu pedofila
s/QUOTE]
u suncetižarko...
čestitam Ljubinkaaaaaaaaaaa...![]()

da,ja sam se uzasno vezala.sta bude bice,iz zezanja sam rekla ,meni druga u kucu ulaziti nece
nek su oni sretni,a ja sam preplakala za mnogima u zivotu,pa cu ne daj boze ako treba i ovo preziveti
al ne mogu nekog da volim malo
a i sto da ne uzivam u ovome,ja zivim sa tri cutljiva muska,ova se samo smeje,cici,prica kao navijena,ne zatvara se u sobu ili da prolazi i promulja dobar dan

Ma naravno, uživaj kad vam je lepo, možda će i da potraje, nikad se ne zna, samo mi je to palo na pamet jer su jako mladi. Mame tu često najgore prođu, ali takva nam je valjda sudba. Setila sam se onog teksta na FB što sam čitala pre neki dan, kako je žena rekla mužu da izađe sa drugom ženom koja ga voli najviše na svetu, pa ju je vodio na večeru i proveo vreme sa njom nasamo, na čemu mu je bila zahvalna. A nekada mu je ona bila ceo svet.da,ja sam se uzasno vezala.sta bude bice,iz zezanja sam rekla ,meni druga u kucu ulaziti nece
nek su oni sretni,a ja sam preplakala za mnogima u zivotu,pa cu ne daj boze ako treba i ovo preziveti
al ne mogu nekog da volim malo
a i sto da ne uzivam u ovome,ja zivim sa tri cutljiva muska,ova se samo smeje,cici,prica kao navijena,ne zatvara se u sobu ili da prolazi i promulja dobar dan
E, deco, deco.....