Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa nauci i ona:heart: samo joj se od 8 puta sedam omakne a jednom piski na pelenu :)
juce sam je vodila na adu i napravile smo krug..i vodila sam je, a da povodac uopste nisam koristila
a ima samo dva meseca

pa nauci i ona:heart: samo joj se od 8 puta sedam omakne a jednom piski na pelenu :)
juce sam je vodila na adu i napravile smo krug..i vodila sam je, a da povodac uopste nisam koristila
a ima samo dva meseca

kako ti nije frka da je vodis napolje gde su bili i drugi kucici,a nije dobila jos sve vakcine?
ja bobija nisam ni na kravu spustila dok nije proslo 7 dana od poslednje vakcine.ni decu nisam tako pazila kao njega:rumenko:

kako ti nije frka da je vodis napolje gde su bili i drugi kucici,a nije dobila jos sve vakcine?
ja bobija nisam ni na kravu spustila dok nije proslo 7 dana od poslednje vakcine.ni decu nisam tako pazila kao njega:rumenko:

pa pazim je ja
kad vidimo drugo kuce, samo je uzmem u narucje

- - - - - - - - - -

sutra poslednja kontrola pred dan D juhuuuu

ajde debela, pa da se lako i brzo porodis :zag:

pa pazim je ja

- - - - - - - - - -

meni vet rekao da ne sme ni na travu jer moze da se zarazi od lutalica koje su tu prolazile ili piskile,ja sam to doslovno shvatila:rumenko:
a da sam se namucila mesec i po dana sedeci kod kuce sa stenetom na 30 stepeni....:roll:

pa pazim je ja

- - - - - - - - - -

ahaha hvala :zurka:

- - - - - - - - - -

pa kad je sprče i icepaju džukele ima posle dati bude kuku lele

obicno odrasli psi ne diraju kucice,ali povodac nije na odmet.moje kucice odrasli psi nisu napadali.cak naprotiv.

malopre setam tri dzukca i prilazi mi komunlac na bajsu
jesu to vasi psi?
jesu
molim vas da ih vezete na povodac
hocu, dodji zveri da te vezem - i krenem ka malenoj cane corso
a on skoci sa bajsa - ne nju, ne nju! podigne stene u vazduh i pocne da je ljubi :lol: ovog retrivera vezite!
- a nju, sad cu tu staramajku od 13 god da vezem da ne rastrgne slucajno nekog onim klimavim zubima :lol:
o moj boze :lol:

malopre setam tri dzukca i prilazi mi komunlac na bajsu
jesu to vasi psi?
jesu
molim vas da ih vezete na povodac
hocu, dodji zveri da te vezem - i krenem ka malenoj cane corso
a on skoci sa bajsa - ne nju, ne nju! podigne stene u vazduh i pocne da je ljubi :lol: ovog retrivera vezite!
- a nju, sad cu tu staramajku od 13 god da vezem da ne rastrgne slucajno nekog onim klimavim zubima :lol:
o moj boze :lol:
Po mojim predatorskim merilima, ovo je trebalo ubaciti u Lindinu rupu, a ne hvaliti se s tamo nekim komunalcem na bajsu I odrtavelom retriverkom s klimavim zubima! Dive, teraj ovaj krš od vesti odavde, nemoj da te sad pozovem na mljac palačinke! :) :lol: P. S. A bajs, je l' I on bio M48, to jest "1. Partizan", T. Užice? :hahaha:

Poslednja izmena:
Po mojim predatorskim merilima, ovo je trebalo ubaciti u Lindinu rupu, a ne hvaliti se s tamo nekim komunalcem na bajsu I odrtavelom retriverkom s klimavim zubima! Dive, teraj ovaj krš od vesti odavde, nemoj da te sad pozovem na mljac palačinke! :) :lol: P. S. A bajs, je l' I on bio M48, to jest "1. Partizan", T. Užice? :hahaha:

pa ne znam..
al je komunalac zato bio baja do dz :zper:
sisan na keca, ramena ko sifonjer, emotivan cim mi ljubi psa, ocinski instikt prisutan, visok kao planina :heart:
kome je pored takve slike stalo do marke bajsa bre kojo?

- - - - - - - - - -

13 godina? :(
joj mene tuga uhvati kako godine brzu idu

idu smoki, lete bre!!!
zato uizivamo u svakoj sekudi! ono sto se propusti, nema kad da se vrati

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back