DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
neam sčim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
onda i nije nešto verovatno

i ono će da roni ?

samo joj se od 8 puta sedam omakne a jednom piski na pelenu 
pa nauci i onasamo joj se od 8 puta sedam omakne a jednom piski na pelenu
juce sam je vodila na adu i napravile smo krug..i vodila sam je, a da povodac uopste nisam koristila
a ima samo dva meseca

kako ti nije frka da je vodis napolje gde su bili i drugi kucici,a nije dobila jos sve vakcine?
ja bobija nisam ni na kravu spustila dok nije proslo 7 dana od poslednje vakcine.ni decu nisam tako pazila kao njega![]()
sutra poslednja kontrola pred dan D juhuuuu

pa pazim je ja
kad vidimo drugo kuce, samo je uzmem u narucje
- - - - - - - - - -
ajde debela, pa da se lako i brzo porodis![]()

pa nauci i onasamo joj se od 8 puta sedam omakne a jednom piski na pelenu
juce sam je vodila na adu i napravile smo krug..i vodila sam je, a da povodac uopste nisam koristila
a ima samo dva meseca
pa pazim je ja
kad vidimo drugo kuce, samo je uzmem u narucje
- - - - - - - - - -
ajde debela, pa da se lako i brzo porodis![]()

pa kad je sprče i icepaju džukele ima posle dati bude kuku lele

dobih privatnu poruku da sam sigurno neki matori *****![]()

ovog retrivera vezite!

Po mojim predatorskim merilima, ovo je trebalo ubaciti u Lindinu rupu, a ne hvaliti se s tamo nekim komunalcem na bajsu I odrtavelom retriverkom s klimavim zubima! Dive, teraj ovaj krš od vesti odavde, nemoj da te sad pozovem na mljac palačinke!malopre setam tri dzukca i prilazi mi komunlac na bajsu
jesu to vasi psi?
jesu
molim vas da ih vezete na povodac
hocu, dodji zveri da te vezem - i krenem ka malenoj cane corso
a on skoci sa bajsa - ne nju, ne nju! podigne stene u vazduh i pocne da je ljubiovog retrivera vezite!
- a nju, sad cu tu staramajku od 13 god da vezem da ne rastrgne slucajno nekog onim klimavim zubima
o moj boze![]()
P. S. A bajs, je l' I on bio M48, to jest "1. Partizan", T. Užice? 

Po mojim predatorskim merilima, ovo je trebalo ubaciti u Lindinu rupu, a ne hvaliti se s tamo nekim komunalcem na bajsu I odrtavelom retriverkom s klimavim zubima! Dive, teraj ovaj krš od vesti odavde, nemoj da te sad pozovem na mljac palačinke!![]()
P. S. A bajs, je l' I on bio M48, to jest "1. Partizan", T. Užice?
![]()

13 godina?
joj mene tuga uhvati kako godine brzu idu