Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
planiram da iznenadim mm-a kartom za lord of the dance 
ja ima da se smorim, ali neka on uziva
ja ima da se smorim, ali neka on uziva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

eto, on voli tu muziku.
mada ja ne znam kako ce oni da napune arenu, cini mi se da je mm jedan od retkih ljubitelja takve muzike I plesa![]()

ja sam tako isla radi drugih da gledam vatru anadolije,valjda je to slicno,i ostala bez teksta koliko je bilo dobro.dozvoli sebi da se iznenadisplaniram da iznenadim mm-a kartom za lord of the dance
ja ima da se smorim, ali neka on uziva![]()

ocu, ocu
a ti, ako verujes mom osecaju za forumsku pristojnost, ti se onda vladaj shodno mojim savetima![]()

ladno sam se setila tebe jutros kad sam pravila kike![]()

sebi, muz je celav
kako ne ide, kako i kad si odlucila da ne ide?

dada, razmisljala sam da li je primereno mojim godinama
obukla se krajnje lezerno, karirana crvena kosulja, svetle farmerke, ravne cizme i razmisljam sta cu sa prljavom kosom. napravim kike i gledam, razmisljam i setim se tebe![]()

i ja sam volela da ne bas cistu kosu kamufliram kikicama
i jednom odem u uppa druupu i sretnem tamo Tanju Aleksic i zena se (kao) odusevi mojim stajlingom
i ja, posto uopCe ne znam da primim kompliment, kazem bas to "ma, bila mi prljava kosa, pa sam isplela kikice"
a, ona kao "ah..khm..pa, dobro"
![]()

isti slucaj sestro slatka, isti!
zato i ne volim komplimente
ako je neko i lepo mislio o meni pre nego ga je dao, nakon njega (komplimenta) verovatno misli da sam debil
slusam sebe sta pricam i razmisljam koliki sam debil, umesto da kazem uz najsarmantiji osmeh najjednostavnije "hvala" i iskoristim priliku za neki kontra kompliment