Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sebi, muz je celav :lol:
kako ne ide, kako i kad si odlucila da ne ide?

ja nekako povezala kikice i muzicki performans na koji ces da ga vodis :malav:
a, kikice...pa nosila sma ih zadnji put letos na plazi (gde je sve dozvoljeno) i na planincini dg eme niko ziv nije mogao videti u krugu od 10km
u javnosti skoro sigurno nisam nosala od 35te godine...bas mi nesto nije islo...
cekaj, jel si se to setila mene i kikica vezano za temu starost?

dada, razmisljala sam da li je primereno mojim godinama :mrgreen:
obukla se krajnje lezerno, karirana crvena kosulja, svetle farmerke, ravne cizme i razmisljam sta cu sa prljavom kosom. napravim kike i gledam, razmisljam i setim se tebe :lol:

dada, razmisljala sam da li je primereno mojim godinama :mrgreen:
obukla se krajnje lezerno, karirana crvena kosulja, svetle farmerke, ravne cizme i razmisljam sta cu sa prljavom kosom. napravim kike i gledam, razmisljam i setim se tebe :lol:

i ja sam volela da ne bas cistu kosu kamufliram kikicama :rotf:
i jednom odem u uppa druupu i sretnem tamo Tanju Aleksic i zena se (kao) odusevi mojim stajlingom
i ja, posto uopCe ne znam da primim kompliment, kazem bas to "ma, bila mi prljava kosa, pa sam isplela kikice"
a, ona kao "ah..khm..pa, dobro"
:rumenko:

i ja sam volela da ne bas cistu kosu kamufliram kikicama :rotf:
i jednom odem u uppa druupu i sretnem tamo Tanju Aleksic i zena se (kao) odusevi mojim stajlingom
i ja, posto uopCe ne znam da primim kompliment, kazem bas to "ma, bila mi prljava kosa, pa sam isplela kikice"
a, ona kao "ah..khm..pa, dobro"
:rumenko:

prosle nedelje sam nesto naloknala kosu zbog nekog izlaska, lepa bila frizura i odem na fakultet da izaberem predmete za drugi semester kod zgodnog asistenta. oni mi onako lezerno udeli kompliment kako lepo izlgedam sa novom frizurom a ja : ma to sinoc bila neka vecera pa sam ostala rascupana:eek::dash:
ko zna sta je covek pomislio:lol:

isti slucaj sestro slatka, isti!
zato i ne volim komplimente
ako je neko i lepo mislio o meni pre nego ga je dao, nakon njega (komplimenta) verovatno misli da sam debil

slusam sebe sta pricam i razmisljam koliki sam debil, umesto da kazem uz najsarmantiji osmeh najjednostavnije "hvala" i iskoristim priliku za neki kontra kompliment

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back