- Poruka
- 17.475
Ni 10 dana posle operacije sama sredila 40m2 stanaSad je ostalo preostalih 40m2 na spratu... uspeću i to... valjda... ako ne capnem u međuvremenu...
![]()
koja je to prasina vaznija od tebe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni 10 dana posle operacije sama sredila 40m2 stanaSad je ostalo preostalih 40m2 na spratu... uspeću i to... valjda... ako ne capnem u međuvremenu...
![]()
koja je to prasina vaznija od tebe?
Ne mrzi, samo pokušava da ispadne zanimljiv u društvu. Sa akcentom na pokušava.
A ti se ne daj. Već si pobedila u sličnom okršaju. Ne dozvoli da te uhvati apatija i bolest te savlada. Mlada si, imaš malo dete, dužna si njemu da budeš jaka i da istraješ![]()

Ne mrzi, samo pokušava da ispadne zanimljiv u društvu. Sa akcentom na pokušava.
A ti se ne daj. Već si pobedila u sličnom okršaju. Ne dozvoli da te uhvati apatija i bolest te savlada. Mlada si, imaš malo dete, dužna si njemu da budeš jaka i da istraješ![]()

Kockice, pa nek onda mama cistijesi luda...
![]()

dobila sam sms da je super druziti se sa mnom
bas mi je toplo oko srca

Da je prašina boleo bi me k....
Nego dolazi patološki slučaj pedanterije u kuću zvana mama, pa se mora...
- - - - - - - - - -
Hvala![]()

ja to zovem "inspekcija na pomolu"...
i neka sam sve upicanila do najmanjeg detalja,ona uveeeeeeeeek iskopa neki ćošak...
e vala sam jednom popizdela i otresla je,pa sad više ne zvoca...
možda samo malo...
na temu....predivno popodne sa mojim klincima iz razreda...
vodila ih na klizanje u NS,pa u Caribic na pizze,pa u bioskop,gledali Montevideo,vidimo se....
sad došli kućama...
kažu mi roditelji sad na FB da su klinci presrećni,te su oni tj.roditelji voljni da ih šalju svake nedelje tako sa mnom na izlete...
![]()
bolje da sam ovo za rupuja to zovem "inspekcija na pomolu"...
i neka sam sve upicanila do najmanjeg detalja,ona uveeeeeeeeek iskopa neki ćošak...
e vala sam jednom popizdela i otresla je,pa sad više ne zvoca...
možda samo malo...
na temu....predivno popodne sa mojim klincima iz razreda...
vodila ih na klizanje u NS,pa u Caribic na pizze,pa u bioskop,gledali Montevideo,vidimo se....
sad došli kućama...
kažu mi roditelji sad na FB da su klinci presrećni,te su oni tj.roditelji voljni da ih šalju svake nedelje tako sa mnom na izlete...
![]()

bogati neki roditelji...bioskop,klizanje,karibik....mene svaki put zaboli glava...jer bioskop nije samo karta,to je kola,to su kokice.a karibik nije samo pica,to je i sladoled i kola...ta deca vise nisu normalna...
htedoh da se pohvalim za nesto,al sam zaboravila za stabolje da sam ovo za rupu
Pa brisem, ne vici....ja ne znam kakve su to kontrole i sta to znaci,moja meni to nije radila sem sto je jednom prokometarisala da sporet nije
oriban i dobila odgovor, da ima dve opcije, da ga oriba ili da gleda svoja posla...
...kad odem kod dece, zateknem svasta, nekad cak mislim da ciljano ne peru sudje par dana pred sto cu doci jer znaju da
cu ja oprati cim se raspremim, odradim sve sto mislim da treba odmah prvog dana, ne kometarisem, nisam ni dosla da bi
se svadjala...ako njima ne smeta, ne smeta ni meni, kad mogu i kad sam tu radim kao da tu zivim svakodnevno, kad ne mogu,
bice im kako zele i ako je haos i u tom svom haosu ce se snaci....koja prasina i bakraci...svasta pa ni jedna od nas se nije
rodila sa krpom u ruci...
...mislim da mi je samo jednom neko prokomentarisao prasinu kad je bilo, a bilo je, da bih ga zadavila...pa brisi brate slatki
ako ti toliko bode oci, eno krpa tamo![]()

A i ona zna vise puta da mi kaze - jao kad ces da dodjes, kuhinja je u haosu. 
Pa brisem, ne vici.![]()
![]()
Ja kod moje srednje sestre pretresem celu kuhinju, jer njoj nista ne smeta da bude pomesano - case i solje, serpe i tanjiri. zacini i keksi,... a ja to ne mogu da gledam.
...nista ne pricam, samo udjem i dok sve ne sredim ne izlazim.A i ona zna vise puta da mi kaze - jao kad ces da dodjes, kuhinja je u haosu.
![]()

Pa brisem, ne vici.![]()
![]()
Ja kod moje srednje sestre pretresem celu kuhinju, jer njoj nista ne smeta da bude pomesano - case i solje, serpe i tanjiri. zacini i keksi,... a ja to ne mogu da gledam.
...nista ne pricam, samo udjem i dok sve ne sredim ne izlazim.A i ona zna vise puta da mi kaze - jao kad ces da dodjes, kuhinja je u haosu.
![]()

e, tako i ja volim kad mama dodje
ona sve caskom dovede u red...nemam pojma kako to izvodi
i moram priznat da to skroz postujem, sad...
meni to ko magija neka i realno sam operisana od kucanskih poslova
ok, malo sam se popravila kakva sam bila, al jos uvijek sam daleko od...perspektivne domacice
sreca pa mi je svekrva slicnija meni nego mojoj mami...hihihihi...<3

...ne vicem, samo brisi, brisi
...i moja deca znaju da prokomentarisu ponekad, kad dolazis malo smo zapustile to i to, pa cekamo da ti to sredis, tipa zamrzivac treba da se odledi, rerna da se ljudski oriba...ma
neka ih...jes da im je "problem" da nadju sto im treba kad ja pospremim, i cesto pitaju da nisi bacila...ja donesem...uvek je komentar, kako sad sve to da popamtimo, sto nisi vratila
na mesto...koje mesto...ali navike su cudo...ja jedino znam onako usput da kazem kroz salu da su mi ih podvalili...ali nisu, ista sam bila nekad i bas me bilo briga za te neke stvari,
a onda sam se bukvalno probudila i od tog nekog dana nema sanse da legnemm koliko god bila bolesna dok ne operem sudje, bilo da je casa, ili "celi vagon"...smeta mi kad ustanem
a ono me saceka
- - - - - - - - - -
...sreca
...mama to radi tako isto sigurno i u svojoj kuci pa kad zna gde ti sta stoji od hemikalija u stanu,
i da se ti neces buniti ako nesto premesti, zacas i pospremi![]()

ma, mama je zmaj bwe
i nema tu ne
ono, i da se bunim ne bi pomoglo
a ako ne zna gdje sta stoji ona ode pa kupi sta joj treba
i sta misli da meni treba...
tako da...samo je pustim i gledam da se sklonim s puta
ona kad krene to je ko onaj africki jazavac od kog se i slonovi sklanjaju
ono sto je zabrinjavajuce jest da sam sebe uhvatila zadnjih mjeseci
kako opsesivno kompulsivno recimo perem sudje...i tako jos neke stvari po kuci...
izgleda je u pitanju naslijedna bolest koja se aktivira u odredjenim godinama![]()

....ahaaa....to je ono sto ja kazem, samo sam se jednom probudila i poceli sudovi da mi smetaju![]()

Mozda smo rodjake sa mamom, ili je horoskop kriv?!ma, mama je zmaj bwe
i nema tu ne
ono, i da se bunim ne bi pomoglo
a ako ne zna gdje sta stoji ona ode pa kupi sta joj treba
i sta misli da meni treba...
tako da...samo je pustim i gledam da se sklonim s puta
ona kad krene to je ko onaj africki jazavac od kog se i slonovi sklanjaju
ono sto je zabrinjavajuce jest da sam sebe uhvatila zadnjih mjeseci
kako opsesivno kompulsivno recimo perem sudje...i tako jos neke stvari po kuci...
izgleda je u pitanju naslijedna bolest koja se aktivira u odredjenim godinama![]()

Ja sam oduvek ovakva, takav mi je i jedan sestric, uvek mu majka kaze - imas "tikove" za urednost na tetku.....ahaaa....to je ono sto ja kazem, samo sam se jednom probudila i poceli sudovi da mi smetaju![]()

joj jadan ja![]()
joj jadan ja![]()
)Mozda smo rodjake sa mamom, ili je horoskop kriv?!![]()
Ne smem da kazem da sam kod moje sestre jedne godine i okrecila decju sobu.![]()
Ona trudna sa trecim detetom, zet danima 300km daleko poslom, a dve devojcice udesile zidove...i ja nesto kao - zar bebac da dodje u neuredno?! Sutradan resim problem, imala je pravo samo da kaze boju.
Ja sam oduvek ovakva, takav mi je i jedan sestric, uvek mu majka kaze - imas "tikove" za urednost na tetku.![]()

Dok ne krenes da stirkas, sve je u redu sa tobom.![]()
(gde mi je emocija sada da me podrzi?!)