gost 343533
Elita
- Poruka
- 17.529
да вас бог спасе?
Za sve ... ^^
- - - - - - - - - -
Kupila memorijsku karticu od 16 GB ^^
Sada mogu da instaliram jos vise aplikacija

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
да вас бог спасе?

...axaxxxa...a sta bi ti falilo, znas kako su novosadjanke lepe...a i vole pivo, nisu nedrustvene kao ja![]()

Druzite se jel?
lepo lepo...

...nemoj mnogo pred smokvom da me hvališ... inače ću sledeći put morati da zapucam za ns...![]()

Siva ekonomija cveta.

...jeeeeeeeeel???
...sta to, ajd da cujem pa mozda i ja postanem sivi ekonomista![]()
Pravi torte.

Pravi torte.
Ako bih ja svoje slobodno vreme posvetila kokama nosiljama, i ta jaja prodavala na pijaci, da li je to siva ekonomija?
Ako bih ja svoje slobodno vreme posvetila kokama nosiljama, i ta jaja prodavala na pijaci, da li je to siva ekonomija?
Ако плаћаш порез - не. Ваљда толико знаш?
Kako misliš ako plaćam porez? Pa ja porez plaćam te plaćam, gajila koke, a sedela besposlena cele zime. Porez, zdravstveno osiguranje i penziono za mm plaćamo. Stvarno ne razumem to što me pitaš.
Moje gazdinstvo nije u sistemu PDV - a, i porez plaćamo paušalno. Ima tamo neke stavke za navodnjavanje, za ovo za ono, ali dok na računu ne pređe 2 000 000 dinara u toku jedne godine, isto je da li si na tom računu imao 1 dinar ili 1 999 999 dinara.
Za sve ... ^^
Одлично. Желим ти да одржаваш рачун на 1 999 999 динара, ни торту, овај динар више.
Nemamo mi na tom računu nikada ni blizu toliko. Nemamo mi toliki obrt novca preko računa. Sve i da moje sve torte idu preko računa, opet se ne bi ni približili, a ne prešli 2 000 000 dinara.