Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jesi li ti sve vreme kocila na suvozackom mestu? :lol:
ja to i posle dve godine radim :sad2: do juce su sedeli na nosi,a danas voze kola.....

kako znas :lol:

s kakvim sam se debilima i gde i čime i kako vozio, vožnja gradom mojim detetom bez dozvole je još i odlična stvar, dovoljno bezbedna...

pored koga ce pre da se opuste ako ne pored nas?

Kad smo kod vozačkog i dece...
Kad je sin napunio 17 godina, uplatimo mu vozački, još, da bi, kao, bolje naučio da vozi, pošaljemo ga u NS, malo u veću gužvu (jer živimo na Paliću a Subotica je tragična sa vozačima i nevozačima).
Završi obuku, sve lepo položi iz prve i dobije tu neku probnu dozvolu. Mi srećni i ponosni roditelji.
Sedosmo u auto i on nas provoza od kuće do Subotice (nekih desetak km) a uz put prođe kroz DVA crvena svetla na semoforu. Ne da smo kočili, nego smo iskidali cipele po podu kola. Kaže , da on u stvari i ne voli da vozi, a da je položio zbog nas, on, kaže, više voli bicikl, rolere, pešaka...da pređe tu razdaljinu do grada. I tako..u međuvremenu je tu dozvolu zamenio za pravu, ali i dalje ne vozi uopšte. Kola njemu namenjena trunu u dvorištu, sad ćemo ih prodati jer ionako nisu registrovana. Kupili smo mu neki jako dobar bicikl i dva lanca nenormalnih dimenzija i težine, pa nek se dete voza...kad ne voli auto...
A lepo nam je rekao da ga to ne interesuje kad smo mu uplaćivali obuku...samo što roditelji ne žele da slušaju...

moje dete je isto reklo u 17oj da je voznja ne zanima i da hoce da bude vozena
onda smojoj mi objasnili da je stvar nejenog ibora da li ce da vozi ili ce da je voze, ali da bi bilo pametno da zavrsi obuku
i ona zavrsi i dobije vozacku pre cetiri godine
ove godine smo zakljucili da je pametno da ima svoj auto..dobila ga je pre dva dana..do sada je samo par puta sela za volan sa sestricem, sa mnom nije
sinoc me prvi put vozila, danas smo prozujale 30km po najvecoj guzvi..i odlicna je :heart:
na majku :malav:

Gde je Razvigor da ovo pročita, da ne bude samo kako kukam kada mi ostanu dužni, a ne plaćam pdv.

Žena je došla po tortu. Kada je videla, oduševila se. Pitala koliko košta, ja rekla, i ona pita kako tako malo. Ja kažem pa tako, takva je cena. Ona izvadi iz novčanika znatno više od onoga što sam ja rekla, i da mi. :eek:

2rh63xe.jpg

eO MEEE eOO mEE, stižem kao tebi uskoro PDV lol Zzam te :)

Pa super, tako treba, ese jede taj karmin? Malo je lascivnog tonusa i obličja..

Kuuul.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back