Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sad sam popila 500ml - cudo za srecan stomak, probiotski fermentisani mlecni proizvod od kozjeg mleka sa 1%m.m i smrznucu se ko khm :zima2:
sta cu kad volim
i ne smrdi na kozicu
i ceri mi stigao auto :)

Poslednja izmena:
...jel moralo da bude tako hladno?

...a ceri neka je sa srecom, da se lepo i dugo vozi:heart:

nije al je ukusnije :(
a 101% sam sigurna da to hladno meni u stvari pravi problem u metabolizmu i da mi se zbog toga stvaraju kamencici..uzhebem enzime i napravim darmar..
svaki astrolog mi je rekao kao da su se dogovarali - nemoj da jedes i pijes hladno! to je veoma vazno za tebe..

Kupio neki makedonski ajvar "moć prirode", valjda će da valja :think:

e ja sam onim francuskim direktorkama i mom referentu odnela odavde sve ono kao made in srbija, cist srbian product! :super:
i ne da su se odusevljavale, i to nije samo pro forme, nego mi danas u svakom mailu koji razmenimo najmanje jednom nedeljno na kraju napisu da nista ukusnije nisu jele!
a kupila sam im bakinu tajnu ajvar i pecenu papriku sa belim lukom!
pored onakve francuske kuhinje!
pa neka neko kaze da nemamo dobru klopu!

nije al je ukusnije :(
a 101% sam sigurna da to hladno meni u stvari pravi problem u metabolizmu i da mi se zbog toga stvaraju kamencici..uzhebem enzime i napravim darmar..
svaki astrolog mi je rekao kao da su se dogovarali - nemoj da jedes i pijes hladno! to je veoma vazno za tebe..

e ja sam onim francuskim direktorkama i mom referentu odnela odavde sve ono kao made in srbija, cist srbian product! :super:
i ne da su se odusevljavale, i to nije samo pro forme, nego mi danas u svakom mailu koji razmenimo najmanje jednom nedeljno na kraju napisu da nista ukusnije nisu jele!
a kupila sam im bakinu tajnu ajvar i pecenu papriku sa belim lukom!
pored onakve francuske kuhinje!
pa neka neko kaze da nemamo dobru klopu!

...pa svi lekari kazu da nije dobro piti nista sto nije bilo na sobnoj temperaturi zbog svaceg neceg, al evo ja prva ne mogu da pijem ni vodu ako nije direktno iz
vrizidera...cim se malo zgreje, ja se patim ako nisam ranije stavila drugu flasicu da se hladi...nemam doduse kamencice ni u tragovima, ne boli me ni zeludac
al to ne znaci da je dobro piti hladno...

Kad smo kod vozačkog i dece...
Kad je sin napunio 17 godina, uplatimo mu vozački, još, da bi, kao, bolje naučio da vozi, pošaljemo ga u NS, malo u veću gužvu (jer živimo na Paliću a Subotica je tragična sa vozačima i nevozačima).
Završi obuku, sve lepo položi iz prve i dobije tu neku probnu dozvolu. Mi srećni i ponosni roditelji.
Sedosmo u auto i on nas provoza od kuće do Subotice (nekih desetak km) a uz put prođe kroz DVA crvena svetla na semoforu. Ne da smo kočili, nego smo iskidali cipele po podu kola. Kaže , da on u stvari i ne voli da vozi, a da je položio zbog nas, on, kaže, više voli bicikl, rolere, pešaka...da pređe tu razdaljinu do grada. I tako..u međuvremenu je tu dozvolu zamenio za pravu, ali i dalje ne vozi uopšte. Kola njemu namenjena trunu u dvorištu, sad ćemo ih prodati jer ionako nisu registrovana. Kupili smo mu neki jako dobar bicikl i dva lanca nenormalnih dimenzija i težine, pa nek se dete voza...kad ne voli auto...
A lepo nam je rekao da ga to ne interesuje kad smo mu uplaćivali obuku...samo što roditelji ne žele da slušaju...

Kad je sin napunio 17 godina, uplatimo mu vozački, još, da bi, kao, bolje naučio da vozi, pošaljemo ga u NS, malo u veću gužvu (jer živimo na Paliću a Subotica je tragična sa vozačima i nevozačima).
Završi obuku, sve lepo položi iz prve i dobije tu neku probnu dozvolu. Mi srećni i ponosni roditelji.
Sedosmo u auto i on nas provoza od kuće do Subotice (nekih desetak km) a uz put prođe kroz DVA crvena svetla na semoforu. Ne da smo kočili, nego smo iskidali cipele po podu kola. Kaže , da on u stvari i ne voli da vozi, a da je položio zbog nas, on, kaže, više voli bicikl, rolere, pešaka...da pređe tu razdaljinu do grada. I tako..u međuvremenu je tu dozvolu zamenio za pravu, ali i dalje ne vozi uopšte. Kola njemu namenjena trunu u dvorištu, sad ćemo ih prodati jer ionako nisu registrovana. Kupili smo mu neki jako dobar bicikl i dva lanca nenormalnih dimenzija i težine, pa nek se dete voza...kad ne voli auto...
A lepo nam je rekao da ga to ne interesuje kad smo mu uplaćivali obuku...samo što roditelji ne žele da slušaju...

to tvoje dijete ko mene da opisujes
vozacku imam (mada ne znam gdje mi je u ovom trenutku...) od 18te
vozila sam jednom i mislim da je otac ostario par godina u tih 10 minuta
a zavrsilo se tako sto smo izasli i zamijenili mjesta - on je nastavio voziti, na obostrano olaksanje :lol:

A pošto je ovo tema o hvaljenju...evo ga bicikl...
b.jpg

sladak je :)
a sta ce kad nadje devojcicu koja ne moze sa stiklicama na bicikl:lol:
moje dete dobije pun rezervoar prvog u mesecu i arci kola do dvadesetog.posle toga vozi,ako neko od drugara sipa:lol:
presrecna sam sto je vise puta dosao iz grada uvece,ostavio kola na parkingu i otisao busom u grad,jer zna da ce piti alkohol
iako je za ove dve godine vec puno puta sa tatom vozio do cg,svejedno brinem
uvek ce oni nama biti mala deca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back