- Poruka
- 60.291
e, sad stvarno moram da se pohvalim, malopre me dete vozilo..prvi put!
pile moje![]()
ima se, može se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, sad stvarno moram da se pohvalim, malopre me dete vozilo..prvi put!
pile moje![]()

...danas sam briljirala na forumu
mogu mirne duse da prestanem da glumim facu i da se ovako debela, tužna i ružna pokunjim i odem kuci![]()

jesi li ti sve vreme kocila na suvozackom mestu?
ja to i posle dve godine radimdo juce su sedeli na nosi,a danas voze kola.....

s kakvim sam se debilima i gde i čime i kako vozio, vožnja gradom mojim detetom bez dozvole je još i odlična stvar, dovoljno bezbedna...
Kad smo kod vozačkog i dece...
Kad je sin napunio 17 godina, uplatimo mu vozački, još, da bi, kao, bolje naučio da vozi, pošaljemo ga u NS, malo u veću gužvu (jer živimo na Paliću a Subotica je tragična sa vozačima i nevozačima).
Završi obuku, sve lepo položi iz prve i dobije tu neku probnu dozvolu. Mi srećni i ponosni roditelji.
Sedosmo u auto i on nas provoza od kuće do Subotice (nekih desetak km) a uz put prođe kroz DVA crvena svetla na semoforu. Ne da smo kočili, nego smo iskidali cipele po podu kola. Kaže , da on u stvari i ne voli da vozi, a da je položio zbog nas, on, kaže, više voli bicikl, rolere, pešaka...da pređe tu razdaljinu do grada. I tako..u međuvremenu je tu dozvolu zamenio za pravu, ali i dalje ne vozi uopšte. Kola njemu namenjena trunu u dvorištu, sad ćemo ih prodati jer ionako nisu registrovana. Kupili smo mu neki jako dobar bicikl i dva lanca nenormalnih dimenzija i težine, pa nek se dete voza...kad ne voli auto...
A lepo nam je rekao da ga to ne interesuje kad smo mu uplaćivali obuku...samo što roditelji ne žele da slušaju...

?Rece mi frajer da sam riba i po, jel to pohvalno il je hteo da mi stavi do znanja sa bih mogla malo da smrsam?

e, postala sam tetka opet![]()

sinoc me prvi put vozila, danas smo prozujale 30km po najvecoj guzvi..i odlicna je
na majku![]()

Gde je Razvigor da ovo pročita, da ne bude samo kako kukam kada mi ostanu dužni, a ne plaćam pdv.
Žena je došla po tortu. Kada je videla, oduševila se. Pitala koliko košta, ja rekla, i ona pita kako tako malo. Ja kažem pa tako, takva je cena. Ona izvadi iz novčanika znatno više od onoga što sam ja rekla, i da mi.![]()
![]()

e, postala sam tetka opet![]()
Tetke najviše razmaze decu.Sve na torti je jestivo.![]()
)Sve na torti je jestivo.![]()

Sve na torti je jestivo.![]()

platio sam račune, sit sam, zdrav sam
:I
Sve na torti je jestivo.![]()

Slikasašila haljinicu
nije baš sve ispalo kako sam zamislila, al ajde
nije me skupo izašla
i još ću suknju da sašijem od ostatka materijala![]()

Isli smo na meksicku klopu, odusevljena sam hranom : )))
Ja sam bio u Burrito Baru, bilo fino...klopa i atmosfera.
Preporucujem.
- - - - - - - - - -
http://www.burrito.co.rs/galerija.php
Zapata : )