Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas je za dan škole organizovan predobar međunacionalni susret dece...
mešovito su igrali utakmice i nije bilo divljanja,navijačkih nereda,i svih ružnih stvari koje obično prate takva dešavanja...
deca bila fantastična,posle utakmica smo ih počastili,a oni ostali još da se igraju napolje na školskom....
svaka čast mojoj direktorki na odličnoj ideji...

prezadovoljna sam...:zskace:

danas je za dan škole organizovan predobar međunacionalni susret dece...
mešovito su igrali utakmice i nije bilo divljanja,navijačkih nereda,i svih ružnih stvari koje obično prate takva dešavanja...
deca bila fantastična,posle utakmica smo ih počastili,a oni ostali još da se igraju napolje na školskom....
svaka čast mojoj direktorki na odličnoj ideji...

prezadovoljna sam...:zskace:

Nista lepse od zadovoljnog radnika koji,pritom VOLI svoj posao :heart:

stiglo prolece,a ja ga docekala sa lepim salcetom
ne mogu da se iskonrolisem sa hranom,jednostavno,sve je tako primamljivo,pa i korica hleba koja je ostala detetu od vecere
zato krecemo udarnicki
na 3 puta nedeljno bazen,dodacu jos dva puta pilates sa elementima joge i taj cija.program se zove power balace
teretana je zenska,tako da ne ocekujte moju drugaricu na onoj temi sa nekim izvestajem

Poslednja izmena:
stiglo prolece,a ja ga docekala sa lepim salcetom
ne mogu da se iskonrolisem sa hranom,jednostavno,sve je tako primamljivo,pa i korica hleba koja je ostala detetu od vecere
zato krecemo udarnicki
na 3 puta nedeljno bazen,dodacu jos dva puta pilates sa elementima joge i taj cija.program se zove power balace
teretana je zenska,tako da ne ocekujte moju drugaricu na onoj temi sa nekim izvestajem

salce neces da skines ni na pilatesu, ni na jogii, ni na pauer balansu
mora kardio! :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back