Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.. i pritom ti pozli od onolike pare unutra jer naravno i ventilatori brzo crkavaju ... pa dozivis stres kad izlazis .. a ako otvoris vratanca dok se tusiras voda prska na sve strane ... budj koja se stvara svuda zbog kondenzacije ... e sad ako kupuje zbog muzike dok se tusira ... bolje da popali nesto iz druge sobe

I jos nesto ... da zabiberim do kraja :mrgreen:... Smoki .. ja razmisljam o velicini kade gde cu moci da smestim hoklicu di' cu da sednem kad me kupaju :deda2: .. a u ovu sto si ti planirala nemogu da stanu ni dvoje uspravno da se exaju ... totalno promasena investicija :whistling:

Meni krene mleko kad otvorim vrata jer unutra bude bar 20 stepeni vise pa se onda svi sklanjaju jer prska na sve strane

Moram da se slozim sa Saulom ... nakon mnogo iskustva po raznim hotelima nikad je nebi postavila u svom stanu
Uvek neki problem sa tim tus kabinama ... te kratka cev za odvod vode pa poplave , te ciscenje , te zacepljene rupice od mlazeva ... ma razno
ja sa mojih 176 ne mogu da se okrenem unutra a da ne udarim o sito na plafonu pa procuri , pa pokvasi kosu .. ma idi ... nije zvaka za seljaka
koji nema kucnu pomocnicu da svakodnevno to cudo odrzava
ja bi pre neku manju ugaonu kadu sa pomicnim staklenim brusenim mat vratima i tus zezalicama unutra ... cak ne ni jakuzzi

176 :eek:

- - - - - - - - - -

I meni se ne sviđa varijanta tuš kabine. Koga god znam da je ima, znam da silno želi da je više nema. A što bi bio problem istuširati se u kadi. Kupiš kod plastičara malu stolicu, ubaciš je u kadu i sedneš na nju dok se tuširaš ako je nestabilnost problem.

ja baš volim moju tuš kabinu, ima i mesta za eksanje :zaljubljena:

..upravo sam poslala prijavu za neko radno mesto u H&M-u.....ili kako se sad kaze aplikaciju, i to na srpskom,
iako je firma koja ih zastupa i raspisuje konkurs za osoblje sve objavila na egleskom i kao svi se moraju prijaviti
sa CV-em na egleskom jeziku:mrgreen:

..da su bar Svedjani pa da razumem, al' firma je nasa, e to me nervira jako:evil:

...jel ovo trebalo malo ovde malo u rupu:eek::mrgreen:

Ja ne smem da se sexam u kadi/tus kabini! :rumenka:
Jednom pokusali, ja usla i tusiram se... a mm dosao kao da me iznenadi, skinuo se i usao... kad je poceo da vristi AAAAAAAAAAAA!!!!!! Iskocio iz kade i rekao "Ti bre nisi normalna zena, ti se suris a ne kupas!" :mrgreen:
Od tada ako se tusira posle mene prvo pusti da voda otekne...

Ja ne smem da se sexam u kadi/tus kabini! :rumenka:
Jednom pokusali, ja usla i tusiram se... a mm dosao kao da me iznenadi, skinuo se i usao... kad je poceo da vristi AAAAAAAAAAAA!!!!!! Iskocio iz kade i rekao "Ti bre nisi normalna zena, ti se suris a ne kupas!" :mrgreen:
Od tada ako se tusira posle mene prvo pusti da voda otekne...

kod mene isti slucaj, samo sto se md suri a ja se kupam :hahaha:

smokvo, ja imam tus kabinu vec 5 godina i apsolutno nikakav problem sa njom. ne curi, ne hvata se budj, a uz redovno odrzavanje, ni kamenac nije veliki problem. imas ona sredstva za prskanje, ajax je odlican i 2 puta nedeljno lepo poprskas sve i izbrises i mirna si ;)

- - - - - - - - - -

a u velikom kupatilu i dalje prazno mesto za hidromasaznu kadu. uvek je potrosimo na neko putovanje. ali, dala sam sebi zadatak, do 1. maja je rok da bude postavljena u kupatilu :D

..upravo sam poslala prijavu za neko radno mesto u H&M-u.....ili kako se sad kaze aplikaciju, i to na srpskom,
iako je firma koja ih zastupa i raspisuje konkurs za osoblje sve objavila na egleskom i kao svi se moraju prijaviti
sa CV-em na egleskom jeziku:mrgreen:

..da su bar Svedjani pa da razumem, al' firma je nasa, e to me nervira jako:evil:

...jel ovo trebalo malo ovde malo u rupu:eek::mrgreen:

ovo si mogla komotno u rupu, osim ako nemas neku vezu za taj posao. ako se trazi cv na engleskom, onda ce samo takve razmatrati. firma koja zastupa h&m je samo posrednik i oni ne diktiraju pravila i uslove, vec h&m. posto je to medjunarodna kompanija, korporativni jezik ce biti engleski, i za pozicije koje ne ukljucuju rad u prodavnici, engleski jezik je obavezan. tako posluju sve firme u srbiji, i ne samo u srbiji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back