Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a moj sin otišao juče sa ocem u Kanadu...
celu noć nisam spavala i pratila im letove po netu da vidim da su stigli
javili se tek danas popodne preko skypa da je sve ok
valjda će mu biti lepo. ostaje do sledećeg ponedeljka (sin, a muž na duže...)

I
kakve ste bre to
meni je cg more super!
cisto, bistro..perfect
malo ladnjikavo, al to samo kad se zaneses pa se priblizis delu gde se uliva izvor slatke vode..
ili kad talas donese hladni talas iz italije
doduse ja se u cg nikad ne kupam a gradskim plazama, nego uvek camcem do uvalice i uzivancija!
Nemoj molim te da pocnemo n'a temu
Ne placam da me ponizavaju
Kao coveka turistu i potrosaca
Cg nece nikad vise videti moje doopentze
Kao ni kroacija
Kad odem u italiju spaniju osecam se ko covek
À tek n'a dominikanu
Eto taj luksuz da me ponize za sopstvene pare dopustam jos srbiji al i to sve manje

I
Nemoj molim te da pocnemo n'a temu
Ne placam da me ponizavaju
Kao coveka turistu i potrosaca
Cg nece nikad vise videti moje doopentze
Kao ni kroacija
Kad odem u italiju spaniju osecam se ko covek
À tek n'a dominikanu
Eto taj luksuz da me ponize za sopstvene pare dopustam jos srbiji al i to sve manje

pa ja stvarno nisam imala lose iskustvo ni u cg,ni u hr
jesam u cg ako se racuna sto mi je u predsezoni doneo nes u okrnjenoj casi, pa smo vratili, sto mi je doneo ``kuglu`` sladoleda koja je bila jedva velicina cajne kasicice..
sto kad sam pitala od cega imate sladoled on je odgovorio - pa ovo ti je maj, presezona..od cega bi ti? imas cokoladu i vanilu i dobro je sto i taj izbor imas! :rotf:
al to je bilo na ricardovoj glavi, tad i vise nikad..

meni se svidja jadran..savrseno je more!
volim ga kao i crveno!
u gr mi je more ruznjikavo,a jadran :zaljubljena:

Jadran jeste lep i to sa ove balkanske strane, tu nemam primedbe
Ali tako da mi kaze za sladoled npr zavrsio je kod mène karijeru, nikad mu vise ne bih usla u lokal
To je za mène lose iskustvo npr

zamisli scenu - nas 5oro selo u kafe na ricardvoj glavi da bi uzivali u pogledu..malo nam sto so sisli sa broda na obalu, kad si na moru pogled sa pucine ne odvajas :lol:
porucili nemuceni hladan nes, dve kugle sladoleda, produzeni espreso sa hladnim mlekom,koka kolu i negaziranu vodu..
a dobili - malo nagrebanog sladoleda, nes u okrnjenoj casi, na soljici sa espresom trag od crvenog ruza, gaziranu vodu i jedino je kokiska bila isporucena kako treba..
u istom trenutku, sto do naseg koji pripada drugom kaficu bude usluzen, a tamo kugla sladoleda kao kutlacom odmerena..
samo smo mu vratili porudzbinu i rekli - hvala lepo, ovako se gosti ne posluzuju kad nema guzve..i kad ima..
i presli u kafic pored :)
mislim, jbg..neki albanac nas usluzivao koji je jedva natucao srpski..ako nije razumeo, mogli smo i na engleskom, mada cisto sumnjam da ga govori..
al okrnjena casa (otkud znam da staklo nije upalo u casu a dete treba da je popije?
i karmin na soljici - sta? da fasujem herpes ili mononukleozu?

al je more zato :zaljubljena:
zbog mora - crnogorci, sve vam je oprosteno :lol:

to nije njihova zasluga,imali su srece :lol:
imas predivno more na siciliji,mada i grcka ne zaostaje
mene iritira ta njihova nadmenost bez pokrica i jednostavno ne volim crnogorce crnce i kineze,kao ni rasizam :lol:
sta cu netrpeljiva sam :manikir: (to on topic)

zamisli scenu - nas 5oro selo u kafe na ricardvoj glavi da bi uzivali u pogledu..malo nam sto so sisli sa broda na obalu, kad si na moru pogled sa pucine ne odvajas :lol:
porucili nemuceni hladan nes, dve kugle sladoleda, produzeni espreso sa hladnim mlekom,koka kolu i negaziranu vodu..
a dobili - malo nagrebanog sladoleda, nes u okrnjenoj casi, na soljici sa espresom trag od crvenog ruza, gaziranu vodu i jedino je kokiska bila isporucena kako treba..
u istom trenutku, sto do naseg koji pripada drugom kaficu bude usluzen, a tamo kugla sladoleda kao kutlacom odmerena..
samo smo mu vratili porudzbinu i rekli - hvala lepo, ovako se gosti ne posluzuju kad nema guzve..i kad ima..
i presli u kafic pored :)
mislim, jbg..neki albanac nas usluzivao koji je jedva natucao srpski..ako nije razumeo, mogli smo i na engleskom, mada cisto sumnjam da ga govori..
al okrnjena casa (otkud znam da staklo nije upalo u casu a dete treba da je popije?
i karmin na soljici - sta? da fasujem herpes ili mononukleozu?

al je more zato :zaljubljena:
zbog mora - crnogorci, sve vam je oprosteno :lol:

zbog crnogoraca,i prljavo more im oprastam :lol:

pa kako sad?ja sam ispratila goscu i sad sam tu
a ti uvek pobegnes kad sam tu :rida:

pisana rec ostaje, sta fali
druzimo se u okviru 24h :lol:
sad mi je kosica ko bombonica i evo dogovorila sam se da idem na adu..a kosava duva :roll:
vraticu se umrsena i cupava :roll:

cek, cek..nisi nam bacila fotku mojre i pitona :per: a vec si je izbacla iz kuce..:sad2: il je fotka ostala kod nje..mislim, ipak je ona bila sa zmijoglavim :think:

ja na to mesto nisam smela da udjem
kad nas je onaj gutac vatre docekao s tom debelom boom (zvacemo je piton,lepse zvuci :mrgreen: ) ja sam samo rekla "ja sam vozac,cekam te kod kolima :sad2: " kakve crne fotke
i nismo se fotkale,da ne bude posle jao fotkale se za forum a zapravo su se uzasno smarale"
inace ona je odusevljena iskustvom,i nadam se da ce vam pisati o tome

dva puta sam obilno kakio, lagano plivao jedno 35 minuta, popio pola litre limunade i bananu, pa odo na prvu jutarnju kafu <3

- - - Updated - - -

koja ce se zavrshiti visecasovnim ispijanjem alkohola, miksanjem zike i orgijama :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

....
da li je za pohvalu?
..moj bivsi decko je isao kod drugarice koja se bavi numerologijom.
za njega su to inace sve gluposti ali me je zvao i pitao kada je rodjen moj buduci
...
i cak i zapisao sta mu je zena rekla.....
:)
....a predvidjanja su bila da cu se ja udati za buduceg ...
i ovaj je dotrcao sav sretan da mi to javi :)

Ispucala sam bonus na Rupi, pa sam došla da pitam da l je za pohvalu što mi na radnom mestu prokišnjava.
Na sve strane kaplje i curi u kofe i lavore, a papiri i knjige ...:aaa: mokro, sve mokro i uništeno.

uništio sam u Slagalici konkurenta sa 90 razlike, a bio je bolje rangiran od mene...sad sa 22-i ukupno :aha:

- - - - - - - - - -

Ispucala sam bonus na Rupi, pa sam došla da pitam da l je za pohvalu što mi na radnom mestu prokišnjava.
Na sve strane kaplje i curi u kofe i lavore, a papiri i knjige ...:aaa: mokro, sve mokro i uništeno.

idealno za takmičenje Miss mokre majce :per: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back