Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I
Nemoj molim te da pocnemo n'a temu
Ne placam da me ponizavaju
Kao coveka turistu i potrosaca
Cg nece nikad vise videti moje doopentze
Kao ni kroacija
Kad odem u italiju spaniju osecam se ko covek
À tek n'a dominikanu
Eto taj luksuz da me ponize za sopstvene pare dopustam jos srbiji al i to sve manje

e,1.000.000 % si u pravu.zasto robovati nekim navikama?
imas pare ...PUTUJ!
sto vise putujes,vise vidis, vise vrijedis.ako se negdje ne osjecas prijatno ima bezbroj drugih destinacija,ne mozemo ih sve ni oboci.:ok:

tus kabina je jedno obicno plasticno kineski sranje koje pushta vodu i neprakticno je, narocito ako trebas nesto rucno oprati ili ako trebas kupati dijete.
e sad, ako imas 2000e za neku dobru, onda se to djelimicno moze kompenzovati. al kada je kada....

tus kabina je jedno obicno plasticno kineski sranje koje pushta vodu i neprakticno je, narocito ako trebas nesto rucno oprati ili ako trebas kupati dijete.
e sad, ako imas 2000e za neku dobru, onda se to djelimicno moze kompenzovati. al kada je kada....

tesko da cu ja vise kupati dete :D
kaze tip da ima dobrog majstora i da garantuje da nece pustati vodu
a i na ruke ne perem nista tako da potapam u kadu
ono sto perem,a to je dobar ves stavljam u lavorcic ,pa u lavabo
ne mogu ja bre vise da se sagnem

- - - - - - - - - -

i nemoj da mi baksuziras,bas se radujem :D

ma ko da cu ja ziveti sto godina:mrgreen:
a kako mislis da je teska za pranje i odrzavanje?
jel nije dovoljno da je jednom nedeljno isprskam onim za staklo i prebrisem?
Moram da se slozim sa Saulom ... nakon mnogo iskustva po raznim hotelima nikad je nebi postavila u svom stanu
Uvek neki problem sa tim tus kabinama ... te kratka cev za odvod vode pa poplave , te ciscenje , te zacepljene rupice od mlazeva ... ma razno
ja sa mojih 176 ne mogu da se okrenem unutra a da ne udarim o sito na plafonu pa procuri , pa pokvasi kosu .. ma idi ... nije zvaka za seljaka
koji nema kucnu pomocnicu da svakodnevno to cudo odrzava
ja bi pre neku manju ugaonu kadu sa pomicnim staklenim brusenim mat vratima i tus zezalicama unutra ... cak ne ni jakuzzi

.. i pritom ti pozli od onolike pare unutra jer naravno i ventilatori brzo crkavaju ... pa dozivis stres kad izlazis .. a ako otvoris vratanca dok se tusiras voda prska na sve strane ... budj koja se stvara svuda zbog kondenzacije ... e sad ako kupuje zbog muzike dok se tusira ... bolje da popali nesto iz druge sobe

I jos nesto ... da zabiberim do kraja :mrgreen:... Smoki .. ja razmisljam o velicini kade gde cu moci da smestim hoklicu di' cu da sednem kad me kupaju :deda2: .. a u ovu sto si ti planirala nemogu da stanu ni dvoje uspravno da se exaju ... totalno promasena investicija :whistling:

I meni se ne sviđa varijanta tuš kabine. Koga god znam da je ima, znam da silno želi da je više nema. A što bi bio problem istuširati se u kadi. Kupiš kod plastičara malu stolicu, ubaciš je u kadu i sedneš na nju dok se tuširaš ako je nestabilnost problem.

.. i pritom ti pozli od onolike pare unutra jer naravno i ventilatori brzo crkavaju ... pa dozivis stres kad izlazis .. a ako otvoris vratanca dok se tusiras voda prska na sve strane ... budj koja se stvara svuda zbog kondenzacije ... e sad ako kupuje zbog muzike dok se tusira ... bolje da popali nesto iz druge sobe

I jos nesto ... da zabiberim do kraja :mrgreen:... Smoki .. ja razmisljam o velicini kade gde cu moci da smestim hoklicu di' cu da sednem kad me kupaju :deda2: .. a u ovu sto si ti planirala nemogu da stanu ni dvoje uspravno da se exaju ... totalno promasena investicija :whistling:

da ovo nisam probala,pa jos i da ti poverujem:mrgreen:

A od "teške" vode se uhvati kamenac na ivicama pa potamni pa za par meseci kabina izgleda kao da si je pokupio sa deponije. A tek vrata koja od silnog otvaranja/zatvaranja se izvitopere. Meni lično su kabine klaustrofobične i gušim se od pare (voli prase da se šuri:rumenko:).

raduj se...moji je imaju već godinama u stanu i baš su tražili zbog godina i tog lakšeg ulaženja i izlaženja i prezadovoljni su....

i ja planiram to u svom kupatilu,samo imam nekih prečih stvari pre toga da odradim u kući.....

imaš moju total podršku...:ok:
pa to bre sestro
Za par meseci, evo ti Smoki opet ovde da se pohvali, kako je uspela da uništi cevi u kupatilu na nepopravljiv način, samo da bi ubedila muža da ponovo renoviraju kupatilo i da je to s.ranje od tuš kabine krivo za sve pa će sada da ugradi pristojnu kadu ;)
mislis,vidimo se na rupi:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back