Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.230
uništio sam u Slagalici konkurenta sa 90 razlike, a bio je bolje rangiran od mene...sad sa 22-i ukupno
- - - - - - - - - -
Razbijac
2 tema: bicu skromna danas, sve neke sitnice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uništio sam u Slagalici konkurenta sa 90 razlike, a bio je bolje rangiran od mene...sad sa 22-i ukupno
- - - - - - - - - -

I
Nemoj molim te da pocnemo n'a temu
Ne placam da me ponizavaju
Kao coveka turistu i potrosaca
Cg nece nikad vise videti moje doopentze
Kao ni kroacija
Kad odem u italiju spaniju osecam se ko covek
À tek n'a dominikanu
Eto taj luksuz da me ponize za sopstvene pare dopustam jos srbiji al i to sve manje

najzad cu da renoviram kupatilo i umesto kade da postavim tus kabinu
omatorilo se,strah me svaki put da se ne okliznem kad ulazim i izlazim![]()
najzad cu da renoviram kupatilo i umesto kade da postavim tus kabinu:sanke:
omatorilo se,strah me svaki put da se ne okliznem kad ulazim i izlazim![]()
)))))))))))))al ces se usreciti)))))))))))))
tus kabina je jedno obicno plasticno kineski sranje koje pushta vodu i neprakticno je, narocito ako trebas nesto rucno oprati ili ako trebas kupati dijete.
e sad, ako imas 2000e za neku dobru, onda se to djelimicno moze kompenzovati. al kada je kada....
nece u pocetku, al kasnije hoce. i plus, teska je za odrzavanje i pranje...

))Moram da se slozim sa Saulom ... nakon mnogo iskustva po raznim hotelima nikad je nebi postavila u svom stanuma ko da cu ja ziveti sto godina
a kako mislis da je teska za pranje i odrzavanje?
jel nije dovoljno da je jednom nedeljno isprskam onim za staklo i prebrisem?
(((((((((((((((((
... Smoki .. ja razmisljam o velicini kade gde cu moci da smestim hoklicu di' cu da sednem kad me kupaju
.. a u ovu sto si ti planirala nemogu da stanu ni dvoje uspravno da se exaju ... totalno promasena investicija 
.. i pritom ti pozli od onolike pare unutra jer naravno i ventilatori brzo crkavaju ... pa dozivis stres kad izlazis .. a ako otvoris vratanca dok se tusiras voda prska na sve strane ... budj koja se stvara svuda zbog kondenzacije ... e sad ako kupuje zbog muzike dok se tusira ... bolje da popali nesto iz druge sobe
I jos nesto ... da zabiberim do kraja... Smoki .. ja razmisljam o velicini kade gde cu moci da smestim hoklicu di' cu da sednem kad me kupaju
.. a u ovu sto si ti planirala nemogu da stanu ni dvoje uspravno da se exaju ... totalno promasena investicija
![]()

da ovo nisam probala,pa jos i da ti poverujem![]()

tus kabina je jedno obicno plasticno kineski sranje koje pushta vodu i neprakticno je, narocito ako trebas nesto rucno oprati ili ako trebas kupati dijete.
e sad, ako imas 2000e za neku dobru, onda se to djelimicno moze kompenzovati. al kada je kada....
).
ma ko vas sisa bre
ja se i dalje radujem![]()

Za par meseci, evo ti Smoki opet ovde da se pohvali, kako je uspela da uništi cevi u kupatilu na nepopravljiv način, samo da bi ubedila muža da ponovo renoviraju kupatilo i da je to s.ranje od tuš kabine krivo za sve pa će sada da ugradi pristojnu kaduma ko vas sisa bre
ja se i dalje radujem![]()
Za par meseci, evo ti Smoki opet ovde da se pohvali, kako je uspela da uništi cevi u kupatilu na nepopravljiv način, samo da bi ubedila muža da ponovo renoviraju kupatilo i da je to s.ranje od tuš kabine krivo za sve pa će sada da ugradi pristojnu kadu![]()

pa to bre sestroraduj se...moji je imaju već godinama u stanu i baš su tražili zbog godina i tog lakšeg ulaženja i izlaženja i prezadovoljni su....
i ja planiram to u svom kupatilu,samo imam nekih prečih stvari pre toga da odradim u kući.....
imaš moju total podršku...![]()
mislis,vidimo se na rupiZa par meseci, evo ti Smoki opet ovde da se pohvali, kako je uspela da uništi cevi u kupatilu na nepopravljiv način, samo da bi ubedila muža da ponovo renoviraju kupatilo i da je to s.ranje od tuš kabine krivo za sve pa će sada da ugradi pristojnu kadu![]()

Za par meseci, evo ti Smoki opet ovde da se pohvali, kako je uspela da uništi cevi u kupatilu na nepopravljiv način, samo da bi ubedila muža da ponovo renoviraju kupatilo i da je to s.ranje od tuš kabine krivo za sve pa će sada da ugradi pristojnu kadu![]()