Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prica o "o" je meni bolja ali je stara knjiga iz pedeset i neke
i desava se u francuskoj ali je dresura bar realno opisana, nista sweet love i komapnija nego je brate vezana ko robinja i ebe je ko stigne i ko hoce
mislim, ima i tu romantike i rene je prebogat ali je za te godine dobro uradjena.
imas i film, pjer basle je radio muziku, on je radio i muziku u emanueli, svidja mi se
skinula film,ali ne mogu da verujem :eek: to je film koji godinama trazim,gledala sam ga kao klinka,nasi preveli naslov "maskarada" i secala sam se samo fragmenata,ali nikako nisam mogla da nadjem na netu pod tim naslovom
sad cekam pogodan momenat da ga lepo odgledam,a otici cu i do fnaca da uzmem knjizicu

:lol: ali tacno sam znala da nisi mogla da propustis temu :lol:
je l imas neku hardiju varijantu?
mene je smorila iz sledecih razloga:
1.on je taaako bogat,mislim vidi se da je pisan vikend roman a ne knjiga
2.ona je nevina sa 22 i nikad nije ni cula sta se sve radi u krevetu
3.student a ne zna da koristi kompjuter,pritom se radnja desava 2009-2010 tako nesto
4.pominjana boginja :roll:
5.sluga koji je tu u pravo vreme da kupi ljubicasti brushalter i doveze auto
6.odjednom on rusi sva pravila i spava s njom,vodi je kod roditelja blabla

dajte bre pravi bdsm,a ne ovo balavljenje americke domacice
o boze tolko se ta knjiga gurala po medijima i to je na kraju....to? :neutral: booooooooooriiiiiiiiiiiiing :neutral:

skinula film,ali ne mogu da verujem :eek: to je film koji godinama trazim,gledala sam ga kao klinka,nasi preveli naslov "maskarada" i secala sam se samo fragmenata,ali nikako nisam mogla da nadjem na netu pod tim naslovom
sad cekam pogodan momenat da ga lepo odgledam,a otici cu i do fnaca da uzmem knjizicu

cool :)
meni je ona mnogo lepa u filmu a i udo kier, a deo u roasiju mi je najbolji.

ériu, dobar deo price se svodi na: on je moj bog, bog, bog, tako je nadmocan, zgodan, seksi, neponovljiv, sve zene su lude za njim ali on hoce samo mene, ah moje izdajnicko telo, jao pogledao me, pipnuo me, umirem. moja unutrasnja boginja je iskakutala iza kauca od srece kad je videla neke cudne loptice... jujuju pupupu, sta je sad ovo? lici na korbac, da li je zaista moguce da je to korbac? da li on zaista ima toliko korbaca u fioci za korbace (:eek: - momenat iznenadjenja i nestrpljivog iscekivanja razresenja misterije).
prvu sam citala sve cekajuci kad ce nesto da se desi, drugu cekajuci momenat preokreta a trecu citam od muke, da ne bude da ne znam sta se desilo na samom kraju. ti ne mozes da zamislis koliko je bljutava i slatkasta, ne lici ni na sta.
ajde, moze da bude neka korist od nje za one koji ne znaju koje gadzete mogu da probaju pa im bude zanimljivo otkrivanje.

ériu, dobar deo price se svodi na: on je moj bog, bog, bog, tako je nadmocan, zgodan, seksi, neponovljiv, sve zene su lude za njim ali on hoce samo mene, ah moje izdajnicko telo, jao pogledao me, pipnuo me, umirem. moja unutrasnja boginja je iskakutala iza kauca od srece kad je videla neke cudne loptice... jujuju pupupu, sta je sad ovo? lici na korbac, da li je zaista moguce da je to korbac? da li on zaista ima toliko korbaca u fioci za korbace (:eek: - momenat iznenadjenja i nestrpljivog iscekivanja razresenja misterije).
prvu sam citala sve cekajuci kad ce nesto da se desi, drugu cekajuci momenat preokreta a trecu citam od muke, da ne bude da ne znam sta se desilo na samom kraju. ti ne mozes da zamislis koliko je bljutava i slatkasta, ne lici ni na sta.
ajde, moze da bude neka korist od nje za one koji ne znaju koje gadzete mogu da probaju pa im bude zanimljivo otkrivanje.

:zcepanje: a smara sa unutrasnjom boginjom :roll:

ja sam paganka al brate sestro, zarezala sam kad sam procitala deseti put sta radi njena boginja koja nema pametnija posla nego da se zavlaci pod kauc i da izlazi iz njega
ali malo mistike, malo seksa, malo romanse i op, bestseler u americi
kod mene su je ispljuvali u fazonu ako je amerikancima ovo knjiga koja ih je naucila kako treba da imaju seks i oslobodila ih, bolje da nisu ni citali :lol:

Сестро Линда мало сам у дилеми који су то наши?
У тада СФРЈ, био је то филм ,,Причао О", главна глумица Корин Клери, режисер Џаст Џекин, по роману Полин Режо.
Е сад ако је ,,маскарада" у ФранЦе...онда је друга прича.

uzas zvuci ko knjige o sumraku, ja krenula da citam valjda prvu jer sam je nasla na portugalskom negde na netu, pa aj kao malo da vezbam i ucim, medjutim knjiga je bila napisana ko za osnovce, sve sa citanjem na stranom jeziku koji zapravo i ne pricam, bio me blam u tudje ime, a i moje sto sam se prihvatila toga :sad2: ne zavrsih je nikad :lol:

o boze tolko se ta knjiga gurala po medijima i to je na kraju....to? :neutral: booooooooooriiiiiiiiiiiiing :neutral:

Klasika. Isti slucaj kao sa ovim g*vnetom "50 shades of grey"...najkasnije kada sam provalio da lik koji nam cisti kancelariju i jedna pacenica koju muz neredovno povaljuje (jer non-stop rinta na gradjevini, nema kadE sirot) citaju tu knjigu i hvale se drugim ljudima da je citaju, sam znao da u zivotu necu uzeti ni jednu stranicu tog nabedjenog remek-dela da procitam, pa makar ga i sledecih 10 godina gurali u medijima.

Klasika. Isti slucaj kao sa ovim g*vnetom "50 shades of grey"...najkasnije kada sam provalio da lik koji nam cisti kancelariju i jedna pacenica koju muz neredovno povaljuje (jer non-stop rinta na gradjevini, nema kadE sirot) citaju tu knjigu i hvale se drugim ljudima da je citaju, sam znao da u zivotu necu uzeti ni jednu stranicu tog nabedjenog remek-dela da procitam, pa makar ga i sledecih 10 godina gurali u medijima.

nebitno koja je knjiga,ali neces citati knjigu zato sto je cita lik koji cisti kancelarije ??????:eek:
covece izvini unapred na uvredi,al koji si ti skorojevic

nebitno koja je knjiga,ali neces citati knjigu zato sto je cita lik koji cisti kancelarije ??????:eek:
covece izvini unapred na uvredi,al koji si ti skorojevic

U slucaju ovog lika - da. Ne zbog posla kojim se bavi (cenim svaki posao, to bi znala da me malo bolje poznajes), nego zato sto znam da je decko plitak kao potok a i ova prodavacica iz price isto tako. Ne ocenjujem ljude po tome cime se bave, ali tesko ces medju cistacicama naci one koji kroz knjige proucavaju istoriju habsburske dinastije, isto kao sto ces medju advokatima i profesorima tesko naci ljude koji citaju sund tipa pomenute knjige. Uvek imas izuzetaka, naravno, ali neke stvari su rezervisane za sirotinju.

Samo kad nas domar ne pati od kompleksa i ne predstavlja se na netu kao menadzer. Idi bre, hahaha... :hahaha:

U slucaju ovog lika - da. Ne zbog posla kojim se bavi (cenim svaki posao, to bi znala da me malo bolje poznajes), nego zato sto znam da je decko plitak kao potok a i ova prodavacica iz price isto tako. Ne ocenjujem ljude po tome cime se bave, ali tesko ces medju cistacicama naci one koji kroz knjige proucavaju istoriju habsburske dinastije, isto kao sto ces medju advokatima i profesorima tesko naci ljude koji citaju sund tipa pomenute knjige. Uvek imas izuzetaka, naravno, ali neke stvari su rezervisane za sirotinju.

Samo kad nas domar ne pati od kompleksa i ne predstavlja se na netu kao menadzer. Idi bre, hahaha... :hahaha:

ne secam se kada sam odvratniji post procitala.

Bilo tebi odvratno ili ne, to je tako. I meni je odvratno sto drustvo tako funcionise i sto su neke stvari rezervisane da zaglupe i manipulisu sirotinju tj. masu, dok se elita ne bakce takim glupostima. Surova istina.

ljudi rade razlicite stvari da bi ispunili svoju dusu i bili srecni.
zasto istorijsko ili neko dubokoumno stivo mora da bude jedino koje se cita..
ne naziva se bezveze zanr koji je pitak beletristikom.
iskeno, meni je vaznije ko je kakav covek, a ne koliki su intelektualni dometi..
dzaba nekome obrazovanje ako je kao covek nula.

ljudi rade razlicite stvari da bi ispunili svoju dusu i bili srecni.
zasto istorijsko ili neko dubokoumno stivo mora da bude jedino koje se cita..
ne naziva se bezveze zanr koji je pitak beletristikom.
iskeno, meni je vaznije ko je kakav covek, a ne koliki su intelektualni dometi..
dzaba nekome obrazovanje ako je kao covek nula.

Ma sve je to super, samo realno sa osobom koja ti intelektualno ne moze primirisati o cemu bi pricala kad bi se nasla sama u prostoriji sa njom? O vremenu i ostalim klasicnim small talk temama. I onda??? Valjda i partnera biras tako da je "tu negde" sto se kaze...ustvari svesno ili nesvesno zavrsavas sa nekim ko je tu negde na tvom nivou, neminovno i u vecini slucajeva je tako. Isto tako, ponavljam ima izuzetaka ali uglavnom je tako, zna se koji sloj ljudi slusa Karleusu, gleda sapunice i rijalitije, a koga to ne zanima. Mogu ti ljudi biti dobrog srca sto ti kazes koliko hoces, ali ja bih uz takve oglupeo i zato ih izbegavam.

Mene glupost iritira. Mogu neobavezno da joj se posvetim zbog moje zle naravi i sarkazma ali je u principu izbegavam. Druzenja ne traju vecno dok za vezu trazis nekog s kim mozes ravnopravno razgovarati. To su psiholosko sadisticki porivi- ozeniti nekoga nad kim ces se mentalno i intelektualno izivljavati :)

Mene glupost iritira. Mogu neobavezno da joj se posvetim zbog moje zle naravi i sarkazma ali je u principu izbegavam. Druzenja ne traju vecno dok za vezu trazis nekog s kim mozes ravnopravno razgovarati. To su psiholosko sadisticki porivi- ozeniti nekoga nad kim ces se mentalno i intelektualno izivljavati :)

Upravo to. Pa ja kad moram na neki rodjendan kod nekih ljudi, koje smatram plitkim i dosadnim, ja poludim. Prosto gledam da pobegnem negde od njihove suplje price o estradi, turskim serijama i sl. Iako nisam pusac, izadjem sa nekim ko pusi na balkon ili napolje, cisto mozak da odmorim. Ne samo da iritira, nego ide do granice da boli. Uzas...

Velike intelektualne razlike ubijaju svaki brak u savremenom drustvu,nema tu srece.Nema mesta ovde da se to sire elaborira,ali je surova istina.

Tacno. Ne moramo ici mnogo u sirinu, ali je tema i te kako zanimljiva. Ali u ovoj temi je na pogresnom mestu, osim ako je neko od vas hteo da se pohvali s´tim da izbegava glupost (sto i nije mala stvar). :)

meni su zanimljivi svi ljudi iz mog okruzenja..
i komsinica koja viri preko terase..
i mali ciga sto me ceka ispred maksija.
i onaj sto mi pere soferku.
jadan bi mi zivot bio kad bih ga gledala samo kroz prizmu sebi intelektualno ravnih..
ne gadim se ni ozbiljne muzike, ni jece ni cece..
svako od njih gleda kako da prezivi uz pomoc onoga sto najbolje zna da radi..
gade mi se kvaziintelektualci i losi ljudi.

meni su zanimljivi svi ljudi iz mog okruzenja..
i komsinica koja viri preko terase..
i mali ciga sto me ceka ispred maksija.
i onaj sto mi pere soferku.
jadan bi mi zivot bio kad bih ga gledala samo kroz prizmu sebi intelektualno ravnih..
ne gadim se ni ozbiljne muzike, ni jece ni cece..
svako od njih gleda kako da prezivi uz pomoc onoga sto najbolje zna da radi..
gade mi se kvaziintelektualci i losi ljudi.

Aman zaman zeno...ne pricam o tome da mi se neko gadi, nego ti kazem sa kime mogu provesti duzi period, biti prijatelj, biti u vezi. Pivo bez problema sabijem i ispred dragstora sa lokalnim pijancima...ali nista vise od toga. Obrnem turu, malo se zezamo, i cao drugari. Ti ili nisi shvatila ili namerno neces da shvatis da ja ne kvalifikujem ljude po tome cime se bave, koliko para imaju, kakvo auto voze itd. Tema uopste nije o tome. Ali dobro...bar su me muskarci shvatili u kontekstu u kojem je ono sto sam napisao trebalo biti shvaceno.

p.s.: komsinica me zanima jedino ako je dobra riba, inace nema sta da joj zavirujem u dvoriste. z:mrgreen:

Aman zaman zeno...ne pricam o tome da mi se neko gadi, nego ti kazem sa kime mogu provesti duzi period, biti prijatelj, biti u vezi. Pivo bez problema sabijem i ispred dragstora sa lokalnim pijancima...ali nista vise od toga. Obrnem turu, malo se zezamo, i cao drugari. Ti ili nisi shvatila ili namerno neces da shvatis da ja ne kvalifikujem ljude po tome cime se bave, koliko para imaju, kakvo auto voze itd. Tema uopste nije o tome. Ali dobro...bar su me muskarci shvatili u kontekstu u kojem je ono sto sam napisao trebalo biti shvaceno.

p.s.: komsinica me zanima jedino ako je dobra riba, inace nema sta da joj zavirujem u dvoriste. z:mrgreen:

...kako sad, pa sve si "lepo" rekao u prvom postu, sto se sad u ovom drugom vadis, i okreces pricu totalno.....zar zaista mislis da niko od zenskog sveta na forumu ne moze
da shvati sta si hteo da kazes, sem par muskih koji te "eto kapiraju"...

...ruzno, jako ruzno...

...kako sad, pa sve si "lepo" rekao u prvom postu, sto se sad u ovom drugom vadis, i okreces pricu totalno.....zar zaista mislis da niko od zenskog sveta na forumu ne moze
da shvati sta si hteo da kazes, sem par muskih koji te "eto kapiraju"...

...ruzno, jako ruzno...

Ja sam lepo objasnio i za ove koji ne kapiraju. Da je surovo - jeste. Da je istinito - jeste isto. Iza toga stojim. Nema ja sta da se vadim. Ko je razumeo, razumeo. Ko nije - nista...

Ja sam lepo objasnio i za ove koji ne kapiraju. Da je surovo - jeste. Da je istinito - jeste isto. Iza toga stojim. Nema ja sta da se vadim. Ko je razumeo, razumeo. Ko nije - nista...

svi smo razumeli, zato i jesu komentari ovakvi.
ovde nismo pisali o tome sa kime bi proziveli zivot,nego se komentarise nipodastavanje lake literature zato sto je citaju cistac i pacenica..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back