Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
odmor :andjeo:
taj dan za mrdanje obrvama je sutra..:lol:

Kad god mrda obrvama misli na rusku salatu.
Ceo dan pricha o ruskoj salati.
Pretvorila se u rusku salatu.
Shteta shto je stavila kukuruz u rusku salatu, on je afrospustijak.:aha:
Bespovratna shteta.

Tema:
Tako sam dobru rusku salatu malochas jela.
Hvala ti mama shto mogu da pohvalim tvoju rusku salatu.

Sad sam uzela digitron u ruke i uporedila prosek strana na temama : Rupa i Pohvalite se.
Rupa 1.72 strane dnevno.
Pohvalite se 2.22 strane dnevno.
Sad sam u dilemi : da li da se priklonim ovima što imaju za šta da se pohvale, ili da pišem u Rupi da bih napravila ravnotežu među ovim temama.
Ako se hvalim, mrzeće me i muškarci i žene.
Ako jadikujem, smeškaće se dušmani.

...axaxaxax..nisam ja ovde moderator, ovde sam skoro pa kao i ti, ali me bas zanima,
zasto je nekom stalo do misljenja onog ko ga ne voli...mene licno bas zabole...

Baš me navodiš na iskrenost, a iskrenost ume da pecne nekoga.
Ono što sam htela zaista da kažem je da je glupo hvaliti se, posebo se hvaliti: moja deca, moj muž, ja i sl. Baš nekog briga za to, ne trošite reči jer ih niko ne čita.
Povremeno se hvalim i nakon toga ne volim sebe, a meni je veoma bitno sopstveno mišljenje o sebi. I mene, prema tome ... lično (baš) zaista zabole za sebe...
I još da dodam da mi je draže da napišem nešto na temu Rupa.

DSC_0371.jpg

ovo sam sama nappravila
u cvecari i galeriji nesto slicno kosta 1800 dinara
a moj je inace lepsi jer je od prirodnih materijala, sem naravno trakica i ded mrazica
:heart:

p.s. ovo je u toku rada
a ovo je finalni

DSC_0372.jpg

Шта сам све добио на поклон, а тек ћу сутра јеајеа..
Најбољи досад поклон сам добио од свастике - таблет, видећемо сутра да ли ће и ко да надмаши дар хехе..

Шта сам све добио на поклон, а тек ћу сутра јеајеа..
Најбољи досад поклон сам добио од свастике - таблет, видећемо сутра да ли ће и ко да надмаши дар хехе..

ee ajd iz prve ruke,malo pre mi ovaj mladji kenjka za tablet,ima za 8000
jel moze to da udje na net?
mislim sta sve moze?:lol:

ee ajd iz prve ruke,malo pre mi ovaj mladji kenjka za tablet,ima za 8000
jel moze to da udje na net?
mislim sta sve moze?:lol:

Па, он служи само за нет. Њему се свиђа због игрица. Добар је што ти се огласи кад ти стигне мејл и то би била једина пословна апликација која може да ти користи, да будеш ажуран и у контакту, или аларм да те пробуди, подсети, ал то имаш и на свим др. мобилним уређајима. Све остало и јесте за децу, малу и велику - играчка за нет, виЂети, апликације, можеш да удешаваш фоткице, снимаш камерицом, читаш новине, четујеш, фејсујеш, лукујеш и лајкујеш, шерујеш. Па ако је дете задовољно са тим од 8.000, мада не знам шта има за те парице, купите...Реална цена је негде око 250€ на акцији за старији модел Асуса или Самсунг Галаксија, виш како је дете скромно.
Елем, за нет ВајФај ако имате фри по граду и кафићи, у хотел кад одеш па ти дају пас, одлично је имати таблет, вајрлес за по кући, не може свуда да се укачиш, то знате, бре.

Poslednja izmena:
pa ne kapiram pored 2 racunara i malog laptopa i dva tel koja ulaze na interner,sta ce mu i ovo?

Па, на пример, може да ти позајми да прочиташ 50 нијанси сиве, да не носиш књигу или да тата погледа апликацију за ред летења или ГПС :)

Или, одеш у кафану и не знаш коју песму пуштају, а ти опла, извадиш га и он ти каже која песма је у питању -)

Па, на пример, може да ти позајми да прочиташ 50 нијанси сиве, да не носиш књигу или да тата погледа апликацију за ред летења или ГПС :)

Или, одеш у кафану и не знаш коју песму пуштају, а ти опла, извадиш га и он ти каже која песма је у питању -)

knjiga je grozna :sad2: bas mi krivo,tematika me interesuje,ideja je ok,ali realizacija uzas :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back