Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
o pa da budi niske nagone, budi - ne znam koga bih pre i jace od njih dvoje sibala, dal nju sto je glupa i naivna, il njega sto je sadista ali ce zbog nje da se promeni pa ce da predje na vanila odnos. da ne pominjem broj pominjanja njene unutrasnje boginje sto viri iza kauca i njegovog laters baby
muka mi je pripala al' ne mogu da ne procitam treci deo i hvala nemesis sto je bila dobra :)

o pa da budi niske nagone, budi - ne znam koga bih pre i jace od njih dvoje sibala, dal nju sto je glupa i naivna, il njega sto je sadista ali ce zbog nje da se promeni pa ce da predje na vanila odnos. da ne pominjem broj pominjanja njene unutrasnje boginje sto viri iza kauca i njegovog laters baby
muka mi je pripala al' ne mogu da ne procitam treci deo i hvala nemesis sto je bila dobra :)

:lol: ali tacno sam znala da nisi mogla da propustis temu :lol:
je l imas neku hardiju varijantu?
mene je smorila iz sledecih razloga:
1.on je taaako bogat,mislim vidi se da je pisan vikend roman a ne knjiga
2.ona je nevina sa 22 i nikad nije ni cula sta se sve radi u krevetu
3.student a ne zna da koristi kompjuter,pritom se radnja desava 2009-2010 tako nesto
4.pominjana boginja :roll:
5.sluga koji je tu u pravo vreme da kupi ljubicasti brushalter i doveze auto
6.odjednom on rusi sva pravila i spava s njom,vodi je kod roditelja blabla

dajte bre pravi bdsm,a ne ovo balavljenje americke domacice

prica o "o" je meni bolja ali je stara knjiga iz pedeset i neke
i desava se u francuskoj ali je dresura bar realno opisana, nista sweet love i komapnija nego je brate vezana ko robinja i ebe je ko stigne i ko hoce
mislim, ima i tu romantike i rene je prebogat ali je za te godine dobro uradjena.
imas i film, pjer basle je radio muziku, on je radio i muziku u emanueli, svidja mi se

i desava se u francuskoj ali je dresura bar realno opisana, nista sweet love i komapnija nego je brate vezana ko robinja i ebe je ko stigne i ko hoce
mislim, ima i tu romantike i rene je prebogat ali je za te godine dobro uradjena.
imas i film, pjer basle je radio muziku, on je radio i muziku u emanueli, svidja mi se

Konacno nesto zanimljivo... :twisted:

mojra brate gospodjo :D
kako je tacan naslov? "o"? "eau"?

z;)

a unutrasnja boginja :dash: smorila za medalju sa njom :roll:

Evo jedne teme gde mozete da se hvalite na sva zvonaz:shock:Dakle pohvalite se zbog necega sto posebno dobro umete i znate,kazite zbog cega vas drugi hvale,pohvalite i nekog drugog..z:)
da se hvalim ?! jao, pa meni to jako teško pada , jer sam izuzetno skromna osoba i pored velikih talenata koji me krase, i rada koji ulažem u svoje usavršavanje u mnogim humanističkim ali i tehničkim naukama, takođe sam ostvario velike pomake u razvoju medicine, što me čini kandidatom za dobitnika mnogih najprestižnijih nagrada iz oblasti.

histoire d'o
o kao objekat recimo
nije sodoma i gomora ni sasvim hard, jeste s/m ali jezik je drugaciji, to je pisala dominique aury ciji je intelektualni nivo fala bogu malo visi od onog famozne miss steele
mislim, znam da ne gledate zbog inetelktualnog nivoa :lol: al opet

Па, на пример, може да ти позајми да прочиташ 50 нијанси сиве, да не носиш књигу или да тата погледа апликацију за ред летења или ГПС :)

Или, одеш у кафану и не знаш коју песму пуштају, а ти опла, извадиш га и он ти каже која песма је у питању -)
Opla i izvadis ga. :rumenko:

meni se knjiga bas dopala
citala sam je na preskok,imala sam je samo sat vremena u rukama
kao erotska literatura je super

Jel ima to na netu?
Treba mi neka erotika... Citala sam juce na ljisu... Malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back