Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovom prilikom se ne bih hvalila, već hoću da pohvalim moderatore ovog pdf. zato što moju današnju temu nisu zatvorili.
Na drugom mestu mi zatvoriše temu pre nego što su ovogodišnji favoriti stigli da se zahvale na izboru.

Sinoć smo dragi i ja postavili tapet na jedan zid u našoj sobi :heart: Ostale smo krečili pre 15-ak dana. Tako da je sada sve novo i divno. :zaljubljena:
Kupili smo i nove ramove za slike, ukupno 6 komada, za po 4 slike, tako da sada imamo 24 naše najdivnije slike iz protekle godine koja je,
moram priznati bila dobra prema nama :aha:

Ja volim kupovinu...
Najvise volim u Megi u NS... najlepsi objekat, najpregledniji... i navikla sam...
Volim da idem jer mogu da snimim jel izaslo nesto novo, da biram, da dvoumim, da razgledam...

Sto sentice mm-a, njega kad posaljem u radnju kupi tacno ono sto sam rekla(ne ide cesto)... Ali ipak najvise volim kad idemo zajedno :)

Najvise volim merkator. Ne mislim na cijene, nemam pojma ima li razlike po tim marketima vec je uredjen lijepo. U ove ostale kad udjemo kao da sam dosao u neki magacin.

Konačno sam pročitala dve knjige koje sam uporedo čitala i otvorim ovu što sam dobila od mm-a što sam ubeđena da je neko napisao moju biografiju, a prva rečenica u knjizi: "The thing is - I get bored easily." :eek::worth:
:lol:
prica mog zivota :lol: i ja dobila juce nekoliko knjiga, par na engleskom i par na spanskom, i jos imam neke stare koje sam krenula da citam i onda nikako da zavrsmi jer nisam imala bas previse slobodnog vremena i sad ne znam koje prvo da se uhvatim :neutral:

Išla kod moje radnice na rođendan. I napravila joj tortu.

2qlu2j8.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back