- Poruka
- 85.826
jedem ko volina a vitak sam ko pred brit
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedem ko volina a vitak sam ko pred brit

Eeee, kupila sam chizme koje merkam vetj par dana, a imali samo broj 40!
Divan dan, moram da ih razgazim malo, divan dan i za gazhenje![]()
male sise i broj 42![]()

?danas 12 sati na poslu, vrlo uspešnih
jel ovo uopšte za pohvalu?

al mora da je zato guza
jel sad dobro jaaaaaaagiiiiiiiiiiiiii![]()

Nish ne valja!
Ponovooooo!!!!
El chujeeeesh???
Ne chuje, odustala sam![]()

Немој ко Јеремија на премијери у Њујорку да прекидаш пројекцију и 'правиш паралеле са Србима на Косову лол
Јави какав је филм, да л вреди погледати на великом платну и како се цурици допао.
tako nekako... narocito ljubitelji legolasa i aragorna 

e pa, znas kako, kad ocekujes nesto sto ce da nadmasi gospodare prstenova i odgledas to nesto a onda bi na kraju opet gledao gospodaretako nekako... narocito ljubitelji legolasa i aragorna
super je film, malo su vise razvukliradnju na pocetku, mozda su mogli malo vise da razrade likove, od 13 patuljaka ja zapamtila samo 2-3...ali definitivno za pogledati... mislila sam da smo tek na pola kad se film zavrsio, sve u svemu lepo utrosena 2 ipo sata
mala je par puta odskocila sa sedista i navukla kapuljacu na oci, ali je odusevljena orlovima i filmom uopste
mada su patuljci super
umalo se onesvestih od sopstvenog smradise, ali na svu srecu sve se dobro zavrsilo tako da sam i dalje ziva i zdrava i vise nego raspolozena da se druzim sa kremom naseg drustva, iliti vama forumasima 
uh kako sam se lepo zaprala sinoc, posle svog onog pentranja, kampovanja i nepranja, smrdela sam sama sebi ko crknuti tvorisa, srecom te je bilo previse ladno da se skidaju cipele, inace bi bilo ko ziv ko mrtavumalo se onesvestih od sopstvenog smradise, ali na svu srecu sve se dobro zavrsilo tako da sam i dalje ziva i zdrava i vise nego raspolozena da se druzim sa kremom naseg drustva, iliti vama forumasima
![]()
e pa, znas kako, kad ocekujes nesto sto ce da nadmasi gospodare prstenova i odgledas to nesto a onda bi na kraju opet gledao gospodaretako nekako... narocito ljubitelji legolasa i aragorna
super je film, malo su vise razvukliradnju na pocetku, mozda su mogli malo vise da razrade likove, od 13 patuljaka ja zapamtila samo 2-3...ali definitivno za pogledati... mislila sam da smo tek na pola kad se film zavrsio, sve u svemu lepo utrosena 2 ipo sata
mala je par puta odskocila sa sedista i navukla kapuljacu na oci, ali je odusevljena orlovima i filmom uopste
pa reko dobwo daj sta das, i tako sad imam dva pakovanja kocki od kikirikija 

uh kako sam se lepo zaprala sinoc, posle svog onog pentranja, kampovanja i nepranja, smrdela sam sama sebi ko crknuti tvorisa, srecom te je bilo previse ladno da se skidaju cipele, inace bi bilo ko ziv ko mrtavumalo se onesvestih od sopstvenog smradise, ali na svu srecu sve se dobro zavrsilo tako da sam i dalje ziva i zdrava i vise nego raspolozena da se druzim sa kremom naseg drustva, iliti vama forumasima
![]()
Kakvog ludog muza imam.jutros mu se zalim kako je dosadno,a on malo pre bane na vrata.jes da je dosao u patikicama,al bar cu imati koga da maltretiram tri dana
Jedan bi ti lepi krzneni gorstak, Jeti Shumadinac, valjao dan, dva za promenu 
![]()