Dee Lite
Domaćin
- Poruka
- 4.299
pandurima legla plata...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...nema peMzije![]()
veceras se gleda Hobit u preterano zagrejanoj dvorani naseg bioskopa :nerdsmajlikojimahnitotapse:
ima ... bile su danas

ideš... ja nisam htela ...
i onako sam sklona vrtoglavicama ...
javi utiske

a to samo u onim fensi bioskopima, mi nemamo fensi bioskop... valjda necu da dobijem neki napad![]()
veceras se gleda Hobit u preterano zagrejanoj dvorani naseg bioskopa :nerdsmajlikojimahnitotapse:
gledala sam ga prosle nedelje u 3 d, uzivancija![]()
nisam ni osetila tih 2:50 koliko traje, mogli su sto se mene tice odmah da produze sa smaugom
http://www.index.hr/black/clanak/op...-im-izazvao-mucninu-i-vrtoglavicu/650141.aspxgledala sam ga prosle nedelje u 3 d, uzivancija![]()
nisam ni osetila tih 2:50 koliko traje, mogli su sto se mene tice odmah da produze sa smaugom
nisam cuo za ovaj tablet, imam nexus 7, a kontao sam donijeti nexus 10, ekstrica je a kosta 400usd
ovaj tvoj izgleda odlicno po performansama, sacu malo da se zainteresujem

)
Eeee, kupila sam chizme koje merkam vetj par dana, a imali samo broj 40!
Divan dan, moram da ih razgazim malo, divan dan i za gazhenje![]()

...jeeel'? pa obicno bude u vestima, danas nisam cula pa sam se bas nervirala....hvala na info![]()
Bile su. Jutros se oootegao red ispred Komercijalne. Siguran znak da su peMzije tu.
, nacekala se za ono malo jada, al' ajde, jos me nije prosO bes