krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
zavrsena akcija pravljenja bozicnih kolacica
Uploaded with ImageShack.us
Mljac, mljac...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zavrsena akcija pravljenja bozicnih kolacica

Сви се радујемо због тебеpa bila zabava sinoc, al ne smem slike da kacim..![]()
sredio sam jos jedan gramofon, osnivam stranku, savez gramofonskih snaga republike srpske)))

sto ne cuvas za klince mileva, retro je zanimljiv
))ma super su, steta je i prodavati i davati ih
tebi to za hobi treba?
jao da si im videla face kad smo pricali nesto o viddeo kasetama....a oni nemajju pojma o cemu govorimo.....
"..

ja imam 4 komada, ocu da kupim jos dva sad na proljece))
pa da, pustam muziku po klubovima, organizujem zurke i tako to.

Брррраво, бре.Ja i drug smo večeras pobjedili na plesnom takmičenju iako smo bili najgrđi i bez podrške
Stvarno su 2 para od 4 bila odlična, ali mi smo pobjedili u igri ko će najduže izdržati sa jajetom između čela, i u muzičkim stolicama.
******... Baš me blam, jer ja veze nemam sa plesom, plesali smo makarenu, pačiji ples i time of my life, a muz. stolice su bile gangam stajl.
Ali nisam ja kriva što sam bila najbrža do stolice, jel da?
Каква је била берза код СКЦ-а, са дисковима и филмовима, какви су ту ликови и приче биле.
Сад 200-грамске грам. плоче, код нас у Бг, имају цену од 1.500 дин. па навише.
Сад је Чорба објавила албум на 180.г. винилу цена је око 1.200-300 динџи, не знам тачно, а ЦД им кошта 500; отприлике је толика и разлика у звуку у корист винила. Ја имам неки грам. још мамин и свој МК2 и неки Тошиба, није лепо где стоји, али плоче не бацам. То негде кад купим огроман стан или кућу, онда ћу да направим себи музичку собу и биоскоп :намиг:
HvalaaaaaБрррраво, бре.
Те игрице је прошле године играо мој Коленце у вртићу лол и није важно учествовати, важно је победити.

aj prodaj mk2
А не могу, сентиментално сам везан :/
)
))a znam, ja imam 2 komada, i uzecu jos 2 sad na proljece kad budem isao u vasington i njujork)
missim malo da se pohvalim ovo ono))
u kakvom je stanju, pricaj mi barem, volim sve da znam, jel ima poklopac, koje su igle <3
Одличан, додуше у кутуји је на скровитом месту, нисам га видео годину-две..
Идеш у УСА, благо теби, карта је у ПМ поскупела.
))
)))ako ti zasmeta, javi, dolazim odma po njega.
i ne placam ja nikad nista, zar ti licim na nekog takvog, ja na svemu zaradim, ima jos da donesem ajped, ajfon, mekbuk, eksternih hardova, svega po jedan primjerak, uplusacu se))
a od jedne forumashice sam prodao monitor, reko kad su je vec svi naguzili, daj da je i ja dokrajcim)))
http://www.amazon.com/gp/product/B008GFRB9E/ref=fs_j