Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre skoro dvadeset godina mm i ja smo mnogo putovali, tek počeli da se zabavljamo, moglo se i dobro zaraditi nekim akviziteskim poslovima, i tako , uglavnom po povratku sa puta, kupovali smo po par stotina cd-a, to iznosili na prodaje tipa vašari, na mali stočić. Uglavnom bi se pojavilo jedan ili dva lika i otkupljivali nam većinu. U to vreme malo ko je imao CD plejer, a ti što su imali, ladno su davali po par stotina maraka za desetine CDa.
Tako jednom dođoše dva momčića, kaže jedan "Šta je to?" a ovaj drugi pametan pa mu objašnjava "To ti je ploča, samo što nije ploča, nego kaseta koja se stavi u kasetofon koji u stvari i nije kasetofon, pa svira kao ploča"

Ja i drug smo večeras pobjedili na plesnom takmičenju iako smo bili najgrđi i bez podrške :lol:
Stvarno su 2 para od 4 bila odlična, ali mi smo pobjedili u igri ko će najduže izdržati sa jajetom između čela, i u muzičkim stolicama.
******... Baš me blam, jer ja veze nemam sa plesom, plesali smo makarenu, pačiji ples i time of my life, a muz. stolice su bile gangam stajl.

Ali nisam ja kriva što sam bila najbrža do stolice, jel da?

47ffa52c-b2ca-4de1-b339-27fe575e7391.jpg

Poslednja izmena:
Каква је била берза код СКЦ-а, са дисковима и филмовима, какви су ту ликови и приче биле.
Сад 200-грамске грам. плоче, код нас у Бг, имају цену од 1.500 дин. па навише.
Сад је Чорба објавила албум на 180.г. винилу цена је око 1.200-300 динџи, не знам тачно, а ЦД им кошта 500; отприлике је толика и разлика у звуку у корист винила. Ја имам неки грам. још мамин и свој МК2 и неки Тошиба, није лепо где стоји, али плоче не бацам. То негде кад купим огроман стан или кућу, онда ћу да направим себи музичку собу и биоскоп :намиг:

Poslednja izmena:
Ja i drug smo večeras pobjedili na plesnom takmičenju iako smo bili najgrđi i bez podrške :lol:
Stvarno su 2 para od 4 bila odlična, ali mi smo pobjedili u igri ko će najduže izdržati sa jajetom između čela, i u muzičkim stolicama.
******... Baš me blam, jer ja veze nemam sa plesom, plesali smo makarenu, pačiji ples i time of my life, a muz. stolice su bile gangam stajl.

Ali nisam ja kriva što sam bila najbrža do stolice, jel da?
Брррраво, бре.
Те игрице је прошле године играо мој Коленце у вртићу лол и није важно учествовати, важно је победити.

Каква је била берза код СКЦ-а, са дисковима и филмовима, какви су ту ликови и приче биле.
Сад 200-грамске грам. плоче, код нас у Бг, имају цену од 1.500 дин. па навише.
Сад је Чорба објавила албум на 180.г. винилу цена је око 1.200-300 динџи, не знам тачно, а ЦД им кошта 500; отприлике је толика и разлика у звуку у корист винила. Ја имам неки грам. још мамин и свој МК2 и неки Тошиба, није лепо где стоји, али плоче не бацам. То негде кад купим огроман стан или кућу, онда ћу да направим себи музичку собу и биоскоп :намиг:

aj prodaj mk2

ps. zaboravih se pohvaliti prije 10 dana sam pobjedila u nekom igropolu, igrao se monopol, riziko, čovječe ne ljuti se i država-gradova.
bilo 14 kategorija (država,grad, rijeka, planina, ime, biljka, predmet, film, serija, zanimanje, karakterna osobina, automobil, poznata ličnost)
igralo nas 9, ja sam pobjedila, imala sam 830 bodova,a lik ispod mene je imao 750 :D
osvojila neki nakit, karte za kino i mjesec dana pilatesa :D

e, na to sam baš ponosna!
znanje, a ne blamiranje! :D

a znam, ja imam 2 komada, i uzecu jos 2 sad na proljece kad budem isao u vasington i njujork :))
missim malo da se pohvalim ovo ono :)))

u kakvom je stanju, pricaj mi barem, volim sve da znam, jel ima poklopac, koje su igle <3

Одличан, додуше у кутуји је на скровитом месту, нисам га видео годину-две..
Идеш у УСА, благо теби, карта је у ПМ поскупела.

Одличан, додуше у кутуји је на скровитом месту, нисам га видео годину-две..
Идеш у УСА, благо теби, карта је у ПМ поскупела.

ako ti zasmeta, javi, dolazim odma po njega.
i ne placam ja nikad nista, zar ti licim na nekog takvog, ja na svemu zaradim, ima jos da donesem ajped, ajfon, mekbuk, eksternih hardova, svega po jedan primjerak, uplusacu se :)))
a od jedne forumashice sam prodao monitor, reko kad su je vec svi naguzili, daj da je i ja dokrajcim :))))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back