joj kako ja ne volim te koji glasno mirisu![]()
dovoljno je da prođe pored tebe, i da osetiš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj kako ja ne volim te koji glasno mirisu![]()

dovoljno je da prođe pored tebe, i da osetiš![]()

uh ja sam prolazila pored nekih koji toliko glasno mirisu da mi se
ocaj mi je i kad zene i muskarci stave toliko parfema ili after sejva, pogotovo ujutro da mi bude zlo..
nekoliko puta se desilo da sam otisla do poreskog da predam neku dokumentaciju i iza mene na salteru sa istim slovom, g-din u godinama, iskusan, pretpostavljam knjigovodja, po kome se bocica parfema prosula..iskreno, ne znam da li mi je vise muka od toga ili od mirisa belog luka koji je neko ko je u mojoj blizini pojeo dan ranije..

Dobio sam upravo poruku....delikatnu i veoma jasnu.![]()
![]()

kakvu i od koga![]()

Vidi nju sto postrojava odma´.![]()
Nije za javni deo foruma.![]()
![]()

znaci, ni ja ne volim kada osetim miris parfemaHaha...imao sam jednu koleginicu, ta se spricala parfemom i kad je odlazila u WC. Svaki, ali svaki put...vadi parfem iz tasne, pogusi nas u kancelariji sve, pa se uputi u WC. Ima i jedna u siroj familiji...njoj parfem ne traje duze od tri nedelje.![]()

msm, ja ne znam ko je rekao tim ljudima da treba da se mariniraju u parfemu O.o

Stigle nam zavese danas! Fantasticne su!
A mene toliko boli kicma, nemam snage da ustanem, prebacim slike i pokazem vam...

Njih troje-cetvoro u firmi nisu uspeli da rese stvar tj. problem sa kojim su se suocili, pa su se obratili meni. Trte-mrte, salji mejl, zovi banku u Holandiji, vuci, cupaj, tamo-vamo....na kraju im serviram sve informacije, koje su im trebale. Nisam ja dzabe "ekspert".![]()

Danas tj. veceras u firmi proslava Bozica.
Doduse, ja cu iskulirati....3-4 piva i bezim kuci. Kontam da ce, kao i svake godine, biti nekih skandala...ali nije mi bas do toga. Prosle godine, dan nakon proslave, dolazi svima mejl od ribe iz HR-a u kojem nam saopstava da taj i taj napusta firmu. Za tako nesto bas moras debelo da zak*njas.![]()

Da se pohvalim da sam uspeo da budem disciplinovan. Par piva sa kolegama (cisto da se zagrejemo), i jos par na proslavi uz malo klope...kulturno se "odjavio" nesto posle 21:00...evo potpuno trezan, cekam komirane kolege da cujem kakvih skandala je bilo u sitne sate.![]()
...samo, sad 22-og, poslednji radni dan u ovoj 2011 godini imamo JOS JEDNU veceru...e mislim da se tu necu moci pohvaliti
......ti ko ja......samo, sad 22-og, poslednji radni dan u ovoj 2011 godini imamo JOS JEDNU veceru...e mislim da se tu necu moci pohvaliti
...