gost 204907
Elita
- Poruka
- 22.654
mislim da bi deda mrazici progledali kroz prste![]()
Рекли би ти да та кићанка има сексуалну конотацију и још се мрда.
Морала би неку бурку да ставиш, ипак :намиг:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da bi deda mrazici progledali kroz prste![]()
Msm...izgleda da pocinjem da coravim

Msm...izgleda da pocinjem da coravim
![]()

šta propuštam?
daj reci, možda počnem da ga koristim![]()
šta propuštam?
daj reci, možda počnem da ga koristim![]()

Projice za dečicu...i mužića, ako baš želi da živi zdravo...
Jao, domaćice moje, kakve posne projice za zrnevljem napravila!!! Još kad napravim sveži sok na Power juicu-ima Smokva i Dive da presvisnu!
P.S. Linda, samo za tebe: ja (ustvari) pijem vino i jedem maaslander...Projice za dečicu...i mužića, ako baš želi da živi zdravo...
![]()
za to vino!
...Tikveški Šardonau-reserve(što bi rekao jedan moj prijatelj)...
A projice...oćeš i za projice mere??!![]()

ПОСНЕ ПРОЈИЦЕ
50 грама сировог сунцокрета, по 100 грама овсених пахуљица, пшеничних клица, сусама и печеног млевеног кикирикија, по шоља (225ml) уља, кукурузног брашна и белог брашна, 1 прашак за пециво, по жељи со и 3 шоље киселе воде. Помешати половину сусама и све остале суве састојке, па додати уље и воду. Маса треба да је течна, тако да се може додати још мало воде. Сипати у подмазан и посут плех, па посути другом половином сусама.
Ja, naravno, sve odokativno-po doktorski!!!
Ostalo ne delim!

a ja jedem saucisson i edameerJao, domaćice moje, kakve posne projice za zrnevljem napravila!!! Još kad napravim sveži sok na Power juicu-ima Smokva i Dive da presvisnu!
P.S. Linda, samo za tebe: ja (ustvari) pijem vino i jedem maaslander...Projice za dečicu...i mužića, ako baš želi da živi zdravo...
![]()

Ne mogu sebe, ali mogu mm-a da pohvalim...
Jutros u 8 otišao na sahranu sa njegovima, ceo dan tamo proveo... u povratku, svrati do babe da okači kobasice i kulen na tavan... ja ga zovem da dođe, da mi ide po uput u DZ... prošlo 15 minuta, njega nema, ja zovem, besna kao ris i vičem:''Pa dobro jesi li ti idiJot?! Ako ti kažem da dođeš, dođi odmah, ne sutra... itd'' kad sam završila, on kaže:''Ispred kuće sam.'' Ulazi, i ja očekujem da će me pitati šta mi je, što sam nervozna a on mrtav 'ladan kaže:''Šta treba da ti donesem pile?''
Takav je često u zadnje vreme...
Svaka mu čast...
Garant ćemo se sutra posvađati, čim sam ga nahvalila...ali morala sam...
![]()