Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni sad zao da moj macak bude Sam :(
Divne su vam macketine :)
Kad mi pricaju o njihovim karakterima jà sve imam osecaj da pricaju o meni toliko smo slicni
Mislim ne reklamiram da Sam macka nego mi je ta njihova samostalnost i Malo samotnjacki nacin zivota skroz blizak

E a kad ti dolazi macanković? Ima li neki štek u koje će da se nabije kad mu je frka? Bolje mu obezbedi nešto u startu nego da nađe sam, a ti se posle pitaš gde ti je mačka! :lol:

E a kad ti dolazi macanković? Ima li neki štek u koje će da se nabije kad mu je frka? Bolje mu obezbedi nešto u startu nego da nađe sam, a ti se posle pitaš gde ti je mačka! :lol:

Cim mu nadjemo prevoz iz pariza
Mora neko da ga dovede
Pa vec Sam gledala kupicu mu korpicu da spava, samocisteci wc, i grebalicu
A imam Neke ikea elemente Gde moze da pobegne kad mu se samuje
Ima temu n'a jednom fr forumu o njemu
Kaze ova iz hranitelkske porodice da voli igracke sto prave buku, kupicu mu neku zvecku
Posto je stidljiv u pocetku se igrala s njim tako sto mu n'a pecaljku zakaci nesto pa se on igra pa se n'a kraju zaigra i dodje da se
Mazi
A ujutro kad sprema klopu okapi joj se o nogu i ne pusta iako ona hoda dok ne dobije krokete

Cim mu nadjemo prevoz iz pariza
Mora neko da ga dovede
Pa vec Sam gledala kupicu mu korpicu da spava, samocisteci wc, i grebalicu
A imam Neke ikea elemente Gde moze da pobegne kad mu se samuje
Ima temu n'a jednom fr forumu o njemu
Kaze ova iz hranitelkske porodice da voli igracke sto prave buku, kupicu mu neku zvecku
Posto je stidljiv u pocetku se igrala s njim tako sto mu n'a pecaljku zakaci nesto pa se on igra pa se n'a kraju zaigra i dodje da se
Mazi
A ujutro kad sprema klopu okapi joj se o nogu i ne pusta iako ona hoda dok ne dobije krokete

To za korpicu ok, mada nemoj da se smoriš ako je izignoriše i odluči da spava na ljudima. Za samočisteći wc, ako je to onaj što se vrti u krug bolje odmah odustani i kupi običan jer ćeš po celoj kutiji da vrtiš kaku i grudve od mokraće što se ni njemu neće svideti, a ni tebi jer će i miris da se raznosi.
E a ja sad ovako dajem savete a niko me niš ne pita :lol: Al kontam bolje da ti kažem, nego da se istripuješ da te ne voli.... kad dođe kod tebe, pusti ga da onjuši i previzitira celu kuću i svaki ćošak, i verovatno će tada naći štek u koji će da ide kad se uplaši... kad nađe taj štek, ako se slažeš sa tim, nemoj ga dirati kada je tamo, niti ga izvlačiti na silu jer će se isfrustrirati.
A za igračke ćeš već sama videti da to može da bude bilo šta, traka, klupko, kese, kutije, zamotane kese u smotuljak, ćerkina plišana igračka itd itd. Ova moja ima milion igračaka a od svih se igra samo sa jednim belim mišem, percima na štapiću i laserom... ostalo ignoriše...

E vidis za taj wc si me
Spasila jer kosta 40€ a za duplo manje mogu da nadjem obicni zatvoren
Znaci samo osnovno da obezbedim i onda polako da vidim sta voli
Nisam sigurna da li zelim da spava u spavacoj sobi
Trenutno mi se ideja ne dopada Ali kontam kad ga zgotivimo ko domaceg da cu drugacije da mislim

Ocu i ja mac maca:)
Nagovaram muza da uzmemo macku, ovde nema da se nadje macka na ulici, mora da se kupi...A u prihvatilistu su sve matore.
Ako imas uslova, uci je da ide napolje u wc. Macke su jako ciste zivotinje i jako brzo nauce da traze da idu napolje u wc.
Takodje nece nista grebati po kuci, jer nadje napolju neko drvo...

E vidis za taj wc si me
Spasila jer kosta 40€ a za duplo manje mogu da nadjem obicni zatvoren
Znaci samo osnovno da obezbedim i onda polako da vidim sta voli
Nisam sigurna da li zelim da spava u spavacoj sobi
Trenutno mi se ideja ne dopada Ali kontam kad ga zgotivimo ko domaceg da cu drugacije da mislim

Ma obični, možeš zatvoreni ako će ti stajati u kući (meni posip stoji u običnom lavoru na terasi pa ništa ne smrdi), ali pazi da kupiš dovoljno visok, mislim da je Tara imala taj problem, pa nju pitaj za detalje :)

uvalila si machkicu nekom iz susedstva?! :rumenko:

jok, pitala fino u prodavnici jel oce neko mache
pa neka djevojka pitala a kakvo je
reko malo crno, bezobrazno ko veliko
i objasnim joj gdje je malisha
i donesemo ga kod nas dok njoj ne zavrsi smjena
i nahranim malu njuskicu, ustanovimo da je batica...
(prede profesionalno, skroz)
pa ga spakujem u kutiju s cebencetom, kesicom hrane
i tabletom protiv glista i maloprije isporucim po dogovoru
eto : )

Štoooo? Pa neće mačku, oće kravu, kažem, svako bira svog ljubimca :mrgreen:

Па то је онај исти тип мрзитеља што за моје својеручно сађене брезе кажу нешто у смислу: ебеш дрво које не рађа.
То би све нешто јело, силовало, само да има користи.
Не мислим на Марину це него ан женерал тип.

Па то је онај исти тип мрзитеља што за моје својеручно сађене брезе кажу нешто у смислу: ебеш дрво које не рађа.
То би све нешто јело, силовало, само да има користи.
Не мислим на Марину це него ан женерал тип.

bas
:)
moj pokojni deda je bio taj tip
doduse on nije imao breze
on je u dvoristu imao samo vocke
ali po tom principu, sta ce mu drvo koje ne radja
a nije imao ni psa i ni macku
samo prase, kokoske
to sto se moze zaklati i pojesti
jao, i sada kada ga se setim, pa kada cuje da je nekom pobegao pas pa mu ga neko vratio
on se sav onako nakostresi, pa kaze "jes, a da je prase pobeglo, bi li ga vratili" :D
deda je bio haos :)
inace kad je on umro, baba je odma nabavila jednu macku :)
a kada je dolazio kod nas, nase macke nismo dirali, da deda ne bi dobio srcku :)
posto smo mi vecito obitavali sa buljuk macaka i kerova, kontam da mu je to bila so na ranu :)))))
al je bio kralj...

bas
:)
moj pokojni deda je bio taj tip
doduse on nije imao breze
on je u dvoristu imao samo vocke
ali po tom principu, sta ce mu drvo koje ne radja
Normalna stvar. Sta ce ti u dvoristu drvo koje ne radja? :dontunderstand:
Zasadis vocku pa imas sta i da uberes i pojedes. :ok:
Ja imam i visnje, tresnje, kajsije, krusku, jabuku, sljive, vinovu lozu i jednu ebenu smrcu koju moram da uklonim (zasadili je prosli vlasnici kuce :dash:).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back