Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...izvin'te sto upadam u po' rime...:)

...idem na mooooooreeee:zskace:...taram taram taramtaram taram....plezim se gradu, betonu i oblacima iako ce da mi vrate istom merom za dve nedelje, trenutno me zabole za to...:tease:

1.dobila sam fotke u kupacem od najbolje ribe krstarice(piosle koje sam odmah ja,da se razumemo)
2.imala sam juce super evaluaciju i to od strane jednog od najstrozijih ocenjivaca u celoj francuskoj (u nasoj firmi)
3.dobila sam ponudu za jedno drugo mesto
4.juce su mi bila cak 3 udvaraca u radnji,skoro u isto vreme (a samo 1 je dovoljan da se zena fino oseca)

A ti malo malo pa sreces muskarca svojih snova. :lol:
Ili je to opet onaj isti matorac? :mrgreen:

:rumenka:

nije onaj, njega nisam videla mesec dana, vec sam ga zaboravila :sad2: ovog sad sto sam videla znam duze vreme, ali svaki put kad ga vidim znam da bas takvog hocu za sebe :zaljubljena: u stvari skoro takvog , samo da malo manje gleda devojke onakvim pogledom :per: al dobro , niko nije savrsen :lol:

kakvo vece :manikir:
da rezimiramo,jer cu do sutra da zaboravim

prvo je jedan forumas dobio glas,

pa je drugi forumas dobio lice,

pa je treci forumas dobio frustraciju od mene(al to mu je uobicajeno,valjda se vec navikao:heart:)

pa je cetvrti dobio korpu,(taj se nije puno stresirao)
pa sam ja od petog popila korpu,mada je on tvrdio da je to bio samo nesporazum,kao nismo se shvatili....
mmda,korpa ko kuca,al ajd sad
(ovo poslednje znam da je za rupu,al ne ide da razdvajam forumase )

i tako....

pa je treci forumas dobio frustraciju od mene(al to mu je uobicajeno,valjda se vec navikao:heart:)

pa sam ja od petog popila korpu,mada je on tvrdio da je to bio samo nesporazum,kao nismo se shvatili....

i tako....

...cek, sa jednim si pricala na skajp ili telefon, drugog si gledala pomocu kamere....a sa ovim
ostalim pojma nemam sta si radila, ustvari ne znam ni ovo malo kostruisem iz tvoje price dosadno
mi je ne mogu da spavam.....:))))

i tako....

Ma dobro...ali sta je ovde za pohvaliti se? Sem eventualno ovo prvo i drugo... :lol:

...ne znam da li da se pohvalim ili pozalim ...dobijem 10 a profesor kolegi koji je isto dobio 10 - e pa lepo kolega sad diplomski a vi koleginice lepi ste, udacete se.... a meni ostao jos 1 ispit a njemu 8 ...provalio me da se nikad necu udati pa me zeza :think:

mogu da se pohvalim da sam samo zahvaljujuci mom pilecem mozgu putovala od posla do kuce sat i po, opet ponavljajuci istu gresku, i da se ovako smlacena nisam ni nervirala
postajem bezosecajni zombi koji samo radi :sad2:

ja i-mam o-vo
Pogledajte prilog 186044

a vi-i ne-ma-te!:tease:

e, nama to ne bi ni po sata potrajalo, a vec bi nekom virilo pedu iz saksije...
dok bi se ostatak ekipe zabavljao raznoseci zemlju po stanu na shapicama i repu...
jer pokusavaju uloviti Vuka i oteti mu ostatak nesretne biljke iz usta...
tako smo i bambus saranili...i jos neku nesretnu biljku cijeg se imena ne sjecam prije njega : (

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back