Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne mogu reci da sam posebno srecna, mislim nisam tako bliska sa kraljevskom porodicom da bih delila njihovu srecu, ali lepo je to sve videti. Taj glamur i luksuz...iza kulisa toga sto cuda se valja, ali eto lepo je bilo gledati bajku uzivo.

Ja ne mogu reci da sam posebno srecna, mislim nisam tako bliska sa kraljevskom porodicom da bih delila njihovu srecu, ali lepo je to sve videti. Taj glamur i luksuz...iza kulisa toga sto cuda se valja, ali eto lepo je bilo gledati bajku uzivo.

Ja inace ne volim vencanja ali ovo je bilo posebno i drago mi je da sam ga gledala jer nisam ni bila planirala, ali preslatki su stvarno, sve je bilo predivno. Bukvalno to, bajka uzivo.

bas je bilo lepo, svidja mi se kejt i vencanica:D
zenski sesiri na ceremoniji su neprevazidjeni:D

Jeste bilo je sesira koji su stvarno dosta cudni :D Kate je prelepa, a William isto , predivni su oboje bili.

Ja inace ne volim vencanja ali ovo je bilo posebno i drago mi je da sam ga gledala jer nisam ni bila planirala, ali preslatki su stvarno, sve je bilo predivno. Bukvalno to, bajka uzivo.

Jeste bilo je sesira koji su stvarno dosta cudni :D Kate je prelepa, a William isto , predivni su oboje bili.

...ja to nisam ni gledala...kad sam bila mala mislila sam da cu ja biti mlada...bolje sto nisam, nije mi ni zao, onaj vilijam sto je stariji sve vise lici na oca :D

Bravo! Koliko se ja secam iz druzenja sa pravnicima, i iz studentskih dana Rimsko je najveca koska na prvoj godini. Cestitam.
A ja cu da se pohvalim svojim detetom i malo da se okitim tudjim perjem..Ucestvovala je na konkursu povodom dana Beograda, i za literarni rad dobila je nagradu. Detalje ne znam, ali smo pozvani da 8.05 dodjemo u Dom sindikata da primimo nagradu.
Eto! Ponosna sam, priznajem.

moram da se pohvalim danas mi je sedamnaest godina braka,a muz mi je u krevet doneo sedam ruza na koje je bila zakacena kutijica sa medaljonom unutra u obliku srca.
hvalim se,jer nisam ocekivala,davno smo prestali da kupujemo poklone za godisnjice

kad realno razmislim,mora da je ovih dana nesto debelo zasro,a ja to jos ne znam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back