Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...i ja se plasim aviona puno, mislim bas puno, sramota me da pricam koliko ali...imam lekic:mrgreen:. Mislim avionska karta do Minhena 2700dinara sa svim taxama...mozda mozes da mu das lekic, samo se cerekas posle njega k'o lud na brasno :lol:

...inace ako se odlucite za Minehn, javni, vec imam sve prikupljeno i super hotelcic u centru, mozda ti se svidi...;)

Hoću, javim ti se ako budemo išli...;) dušanka si prava...:heart:

...i ja se plasim aviona puno, mislim bas puno, sramota me da pricam koliko ali...imam lekic:mrgreen:. Mislim avionska karta do Minhena 2700dinara sa svim taxama...mozda mozes da mu das lekic, samo se cerekas posle njega k'o lud na brasno :lol:

...inace ako se odlucite za Minehn, javni, vec imam sve prikupljeno i super hotelcic u centru, mozda ti se svidi...;)

...LSD lekicc...? :eek:

Gde, kad , kako?

...da napisem javno...u pitanju je kompanija Wizzair, povratna karta je 30-ak evra ukoliko se placa u evrima, u dinarima je 2700. Hotel Bristol je u centru, nadomak kapija starog grada, dodje oko 180evra po osobi za recimo 4 nocenja sa doruckom...put i smestaj izadje oko 250evra sa uracunatim transferima i taksama....

Inace ista kompanija leti iz Beograda za Brisel - vozom do Pariza svega sat vremena, Amsterdam, Rim, Minhen, London...vredi pogledati...

Sigurna si da je 2700 sa svim taksama?

Pa januar je sezona.
Ali stvarno su genijalni, Beograd-Minhen, u maju 590 din. Povratak posle 5 dana, 1690. Sve zajedno sa placanjem karticom- 3380.
Covece, pa aputobus do Novog Sada je 600 din.

...bravo za Miilevinu devojčicu! Verovatno je na tatu-pa, zna se koliko smo mi lekari pametni!:mrgreen: (Sorry Mileva, ništa lično!)

P.S. Bila sam odlična juče....Vrrrrrrlo sam zadovoljna sobom....:klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back