marina.c
Veoma poznat
- Poruka
- 10.759
...ako si Teh ovo meni napisala-nije tačno! Evo, javio mi se porukom: Koncert bio odličan...Ono:Nedostajala si mi!- nije. Verovatno mislio da se podrazumeva...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ali, cim ti samoj nije pala na pamet- nista od toga znaci 
...shakira dolazi u bg i ja danima razmisljam kako da trazim pare tati a da opet ne pocne da drami (to stalno radi kad trazim pare) kad on mene zove - dado, dolazi ti shakira u bg... a ja kao tuzna - ali 50 eura karta .... ali shakira dado![]()
Jesi li nasla neki dobar app?

Ja cu konacno imati jedan praznik samo za sebe, plus- provescu ga u svom novom stanu sa svojim dragim, minus- dete koje ide kod babe. 
ajde, ka je vec rec o putovanju i hvaljenju, ja odoh u Rim za Uskrs![]()

Ja mogu da se pohvalim kako nemam čime da se pohvalim, jer sam jedna normalna prosečna žena, a takve niko ne zarezuje.
Ja ću do Mađarske za Uskrs, potutzatju sve Mađarice da se zna da pravoslavci rulaju.
makar za uskrs

Hoću i ja u Rim!!!![]()
Ali ništa... muž ima poslovnih obaveza, ja privatnih...
Možda skoknemo do Minhena na par dana... kažu da je lep...![]()
Uffff....Sto ce da se impresioniraju....![]()

)

Nije da je vazno ali put do Minhena i Rima je isti, ako ti se vise ide u Rim neces skratiti put...sat i 15min leta iz Bg-a.

Ali u Minhenu nismo bili... a i išli bi kolima... (mm i dalje odbija avionski prevoz)... pre par godina ga je to uhvatilo i ne pušta...
P.S. Ja bih ipak u Rim...![]()
. Mislim avionska karta do Minhena 2700dinara sa svim taxama...mozda mozes da mu das lekic, samo se cerekas posle njega k'o lud na brasno