Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...shakira dolazi u bg i ja danima razmisljam kako da trazim pare tati a da opet ne pocne da drami (to stalno radi kad trazim pare) kad on mene zove - dado, dolazi ti shakira u bg... a ja kao tuzna - ali 50 eura karta .... ali shakira dado :D

Da..poklapaju nam se Uskrsi ove godine a ljudi detaljno i dugorocno planiraju svoje odmore. Mi smo u januaru trazili nesto za avgust u Provansi i ostali samo restlovi.:(
Ja volim ono undercontrol ali mi se u februaru ne planira more, kao sto ni u septembru ne kupujem novogodisnje poklone.

...nije da imam u planu neka egzoticna putovanja ali hajde da se pohvalim onim sto imam, da mi bude lakse buduci da sam blago ocajna...za prvi maj naterala partnera da slusa Vagnera u Sofiji, cudo nevidjeno...sredinom maja idem u Grcku na more, pocetkom jula u Minhen, obilazak dvoraca, Alpa i Salcburga a sredinom jula over and over again u Bec ali sa sjajnim drustvom pa se tom putovanju neverovatno radujem...samo da prekrcam do tada nekako...

Koja tema!!!
smilie_girl_011.gif

Meni nezgodno da pišem,ne volim da se hvalim ali ipak je ovo forum:cool:

još razmišljam sa čime da počnem :lol:

smilie_girl_002.gif

smilie_girl_031.gif

:fotograf: :slika:

BMI =20-21 (već skoro 30 godina,možda sam ovo trebala da prećutim :zcepanje:)

visoka sam i vitka i mnogo sam skromna :rumenko:

Živeo forum!!!

Uspela sam da se pohvalim:super:

Poslednja izmena:
Ali u Minhenu nismo bili... a i išli bi kolima... (mm i dalje odbija avionski prevoz :roll: )... pre par godina ga je to uhvatilo i ne pušta... :evil:

P.S. Ja bih ipak u Rim... ;)

...i ja se plasim aviona puno, mislim bas puno, sramota me da pricam koliko ali...imam lekic:mrgreen:. Mislim avionska karta do Minhena 2700dinara sa svim taxama...mozda mozes da mu das lekic, samo se cerekas posle njega k'o lud na brasno :lol:

...inace ako se odlucite za Minehn, javni, vec imam sve prikupljeno i super hotelcic u centru, mozda ti se svidi...;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back