Pohvalite se III

Значи особа у женском телу која се осећа као мушкарац не може да гаји емоције према другом мушкарцу и да му оне буду узвраћене.
Красно.

kako ne moze? evo ja mogu, ja gajim emocije samo prema muskarcima, msm one zaljubljive, ali se i sama osecam cesto kao musko. a nekad se osetim bukvalno bespolno.

Kod nas na zgradama nekih opština stoje zastave, u duginim bojama, kao podrška LGBT zajednici. Paralelno sa ostalim zastavama, državnom i evropskom.

Nisu svi ljudi koji žive, i rade u tim opštinama, pripadnici te zajednice.
nisu ni svi koji rade zive i rade u tim opstinama za to da ti kao zena i/ili pripadnica neke nacionalne manjine imas pravo glasa...a proslo je vec prilicno od momenta kad su zene dobile pravo glasa ili kad si doselila tamo gdje zivis...

nisu ni svi koji rade zive i rade u tim opstinama za to da ti kao zena i/ili pripadnica neke nacionalne manjine imas pravo glasa...a proslo je vec prilicno od momenta kad su zene dobile pravo glasa ili kad si doselila tamo gdje zivis...
Nisi me razumela, time sam rekla da njihove simbole smeju da koriste i osobe koje ne pripadaju LGBT zajednici, kao znak pružanja podrške.

Ovo je izgleda zarazno.:sad2:

pa zasto ne bi smjele?
ja se ne slazem s tabom po tom pitanju...tehnicki
al jasno mi je sta pokusava reci kad kaze da se sprdas...u tom kontekstu moze se gledati kao uvredljivo
Danas mi je Tab tako rekao.
nema sta da se izjasnjavam
ti si avatar stavila iz sprdnje..to je isto kaznjivo.
ili se javno izjasni da se pripadnik lgbt populacije i bice ti dozvoljen avatar sa njihovim oznakama.

Само да вам покажем, била сам на извору дуге пре неки дан. Дурмитор. ;) У животу нисам имала утисак да ми је овако близу.

Prilozi

• IMG_20210806_193034.jpg
    IMG_20210806_193034.jpg
    30,8 KB · Pregleda: 12
  • IMG_20210806_193203_1.jpg
    IMG_20210806_193203_1.jpg
    31,2 KB · Pregleda: 13
  • IMG_20210806_193356.jpg
    IMG_20210806_193356.jpg
    62,4 KB · Pregleda: 13
Poslednja izmena:
Ma na toj temi je bilo opste krljanje, niko tu nije ostao duzan drugoj strani.

Kakve su bile kazne pojma nemam, nikada ne prijavljujem pa nesto nisam ni zainteresovana da pratim kazne...ali da je jedna strana bila suptilna a druga drska...pa nije bas istina, bese to na ravne casti...a svakog od nas vredjaju druge stvari.
Godinu I po dana traje haos sa lgbt delom I kovidom.
Ljudi moraju da shvate da postoje dve strane, dva ugla, ravnopravne noge.
Niko nema mac pravednosti u rukama niti ima pravo da istice odbranu naroda kada svi tom narodu pripadamo. Niti smo mi manji Srbi niti su drugi veci, niti iko treba da brine o tudjoj deci koja, bogu hvala, imaju svoje roditelje koji sasvim fino brinu o njima.
Misljenje postoji sa granicom u smislu da se zavrsava tamo gde pocinje pravo na tudje misljenje koje je jednako legitimno kao I prvo.
Forum se dugo pretvarao u ucitelje koji treba da prevaspitaju odrasle ljude.
Na takvim lgbt temama bude mahom petoro za lgbt prava I tridesetoro protiv tako da nema logike govoriti o bilo kakvom maltretiranju onih protiv kada su oni u apsolutnoj vecini.
Tacno.
:)

Kakvo spinanje i kakve paralele sa organizacijama i institucijama koje je zalazu za prihvatanje razlika i ravnopravnost i nje koja provocira i ismeva. I to sve bez imalo blama. :)
Svakom ko je procitao ono sto je pisala je jasno zasto je stavila dugine boje.
Vi meni pripisujete sve postove u toj diskusiji, moj nijedan nije brisan, nije bilo potrebe za tim. Nisam nikoga vređala.
Meni je ovo već dosadno, ali radi tačnosti moram da reagujem.

Bambi, odgledala si video? Imaš li mišljenje o ponašanju majke prema bebi? Tamo ti je sve u redu?
Ne pada mi na pamet da taj tvoj video gledam. :)
Poznat mi je izvor (Post Milennial), ko to cita i kakve sve dezinformacije shiri, posebno oko covida i jasno mi je sta pokusavas takvim izdvojenim, skurilnim primerima. Da sve poguras u isti kos.

Ovo je serijski ubica. Muskarac. Heteroseksualac. Rus.
Budi na oprezu kad naidjes na muskarca, heteroseksualca, Rusa. A pripazi i na osobe koje su Ribe u horoskopu. Nije zgoreg.
C4A86D92-5E28-4167-80C4-34F3E938A13A.jpeg

Ne pada mi na pamet da taj tvoj video gledam. :)
Poznat mi je izvor (Post Milennial), ko to cita i kakve sve dezinformacije shiri, posebno oko covida i jasno mi je sta pokusavas takvim izdvojenim, skurilnim primerima. Da sve poguras u isti kos.

Ovo je serijski ubica. Muskarac. Heteroseksualac. Rus.
Budi na oprezu kad naidjes na muskarca, heteroseksualca, Rusa. A pripazi i na osobe koje su Ribe u horoskopu. Nije zgoreg.
Pogledajte prilog 987786
Bilo bi dobro da pogledaš taj video, i svaki sličan, da bi znala šta sve može da se progura pod zastavom koju tako borbeno nosiš. Kao i za ilegalnu migraciju, nekontrolisanu, sve što se izdešavalo kao posledica toga je bilo podržano i sa tvoje strane.

Koju god ideju ili ideologiju da zastupaš dobro je da pratiš šta se vremenom dešava, u kojem pravcu ide, jer se u životu sve menja. Da ne bude posle, pa nisam znala, nisam tako mislila, ili što je još gore, pa ti nemaš nikakve veze sa tim. Zaboraviš gde si bila, i šta si radila.

Bambi, odgledala si video? Imaš li mišljenje o ponašanju majke prema bebi? Tamo ti je sve u redu?
odgledala sam video
dvoje trans glupaka dobilo dijete
procentualno ih je jos uvijek puno manje nego strejt glupaka koji se svakodnevno razmnozavaju
al nije zlocin bit glup kako sto smo vec zakljucili
Bilo bi dobro da pogledaš taj video, i svaki sličan, da bi znala šta sve može da se progura pod zastavom koju tako borbeno nosiš. Kao i za ilegalnu migraciju, nekontrolisanu, sve što se izdešavalo kao posledica toga je bilo podržano i sa tvoje strane.

Koju god ideju ili ideologiju da zastupaš dobro je da pratiš šta se vremenom dešava, u kojem pravcu ide, jer se u životu sve menja. Da ne bude posle, pa nisam znala, nisam tako mislila, ili što je još gore, pa ti nemaš nikakve veze sa tim. Zaboraviš gde si bila, i šta si radila.

dakle, kakva je tocno razlika izmedju situacije u kojoj hetero par glupaka dobije dijete i ove
gdje je dvoje trans glupaka dobilo dijete?
da li bi i ovim prvima oduzela djecu ili im cak zabranila da se razmnozavaju?
i kako uopce zastiti djecu od roditeljske gluposti?

Koliko se već zastranilo vidi se na primeru foruma.

Ovde imamo mogućnost da budemo anonimni, a Tab izgleda određuje ko je taj ko je transrodna osoba, kome veruje, a kome ne, kao da je to ovde uopšte bitno, da li smo muško ili žensko, ili nešto treće. Ovo je forum, a ne platforma za traženje partnera.

Shvatate li vi uopšte koja je to glupost?!
Kao prvo da je to ovde bitno, a kao drugo da neko iz moderacije odobrava anonimnoj osobi da li je ona nebinarna, ili nije.

+ tebe brine sta tocno u tom videu?
mislim, koliko uopce ovakvih slicajeva ima u procentima naspram standardnih primjeraka roditeljstva iz pakla?
To što razapnete svakoga ko kaže da i tako nešto postoji u LGBT zajednici.. Da postoje među heteroseksualcima osobe nepodobne za roditelje svi znamo, to nije linija razdora među nama. Tu se slažemo.

odgledala sam video
dvoje trans glupaka dobilo dijete
procentualno ih je jos uvijek puno manje nego strejt glupaka koji se svakodnevno razmnozavaju
al nije zlocin bit glup kako sto smo vec zakljucili

dakle, kakva je tocno razlika izmedju situacije u kojoj hetero par glupaka dobije dijete i ove
gdje je dvoje trans glupaka dobilo dijete?
da li bi i ovim prvima oduzela djecu ili im cak zabranila da se razmnozavaju?
i kako uopce zastiti djecu od roditeljske gluposti?
Oduzimaju se deca heteroseksualnim roditeljima, ukoliko jako zakažu kao roditelji. Trebalo bi da se i u LGTB zajednici povede računa o interesima deteta.

Back