Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.543
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Piz#@ mi materina sve sam lepsi.
Koliko sam lep mogao bih ladno da se zaljubim u sebe.
Ma dobro znam lepi ste i vi ali ne toliko ja sam preterao.
Hvališ se ovakvim razmišljanjem?Kod mene na poslu svaka caknuta, zena od 60 godina nosi sorc
Da, ti neHvališ se ovakvim razmišljanjem?
Ja ne robujem predrasudama.Da, ti ne
Mogu li da pošaljem nekom ovu sliku? Traže nešto za goste za svadbu.Pogledajte prilog 949927
150 ovakvih za osam dana. Inače je posao za koji treba bar dve nedelje, ja sam prihvatila kad je bilo deset dana, pa još dva izgubila negde....
Možeš, naravno.Mogu li da pošaljem nekom ovu sliku? Traže nešto za goste za svadbu.
Poslala sam obe sllike. Super su ti radovi .Možeš, naravno.
Imam i ove, isto sam skoro radila, samo su mnogo jednostavniji, ali meni bili baš lepi.
Pogledajte prilog 949932
Свака част!Pogledajte prilog 949927
150 ovakvih za osam dana. Inače je posao za koji treba bar dve nedelje, ja sam prihvatila kad je bilo deset dana, pa još dva izgubila negde....
Ovo je umetnost! Bravo red.Pogledajte prilog 949927
ЖеноPogledajte prilog 949927

Sta imas kakvu robu kazes, mada ne volim shoping ali ok ako vec kazes da nikada nista nisi kupioJa ne robujem predrasudama.
I ja skoro brate ladno sam mislio da je pas kolki je bioVideo sam zeca na putu
Xoxo, kakva zečina
Ја морам браник да фарбам. Ужас шта сам му урадила. Сироче мојеIspolirao coveku auto i ofarbao krov. 100 evrica za 1 sat rada.
Toliko ni qrve ne zaradjuju![]()