Pohvalite se III

Namešten bojler u kuhinji. Konačno mnooooogo tople vode.
Stigao mi novi telefon. Sutra da kupim masku i zaštitno staklo, pa da ga stavim u promet.
Sava mi kupio u Maksiju 10kg mlevene plazme za 3400 dinara, što je presmešna cena.
Sutra kuvam pasulj u novom ekspres loncu. Nadam se da mi neće srušiti pola kuhinje.
Ја сам једном кувала у експрес лонцу, кад је почео да пишти побегла сам из кухиње и довабила мужа да ме спашава...
Ставио лонац под хладну воду, ја пресула пасуљ у обичан лонац и ставила тачку на ту справу.
А моја мајка му је душу извадила, само пите и ђувеч у њему није спремала.

Namešten bojler u kuhinji. Konačno mnooooogo tople vode.
Stigao mi novi telefon. Sutra da kupim masku i zaštitno staklo, pa da ga stavim u promet.
Sava mi kupio u Maksiju 10kg mlevene plazme za 3400 dinara, što je presmešna cena.
Sutra kuvam pasulj u novom ekspres loncu. Nadam se da mi neće srušiti pola kuhinje.
Mislim da ti taj telefon ima vec postavljenu zastitnu foliju koja je jaca od tih koje se prodaju. Pogledaj trebalo bi da pise tamo u uputstvu o telefonu. Sa srecom da te sluzi.

Radiću tender za celu Evropu tako što je Rumunija leading market za taj proizvod, a ja sam bajer za Rumuniju, Bugarsku i bivši SFRJ i sad su mi uvalili da ja odavde radim tender za celu Evropu, i to za firmu kao što je moja. Kakva čast :heart:
Bravo Ljubinka, svaka cast.
Ja ne radim tendere i ne nudim se za sada. Bas ima mnogo posla oko njih i dosta zivaca treba.
Ja samo pomazem kad treba da se skupe informacije, a sef se onda bakce sa dobavljacima.

IMG_20210527_135115.jpg

Pre 28 godina, na današnji dan, rodila sam ovo plavooko bradato čudo. Možda nekada ja nisam bila najbolja mama, možda nekada on nije bio najbolji sin, ali, opet bih sve isto. Ponosna sam u kakvog je Čoveka izrastao.

Back